The Series Topic, Part II
Moderator: Moridin
И какъв е извода от това, което Ицо е пуснал? Правете сериали с по-кратки сезони, които могат да се финансират по-лесно, и да няма чак такива проблеми с ангажиментите на актьорите - за пример виж "Рим". Разбира се, това е ако се търси качество - в противен случай, винаги има ситком-и и подобни.
This signature is not yet rated
- Gunslinger
- Warmage
Не знам дали аз съм прекалено зарибен,но и новия епизод на LOST супер много ме изкефи,макар не колкото предните два.
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
Изгледах първите два сезона на 4400 и първите два епизода на третия. Страхотен сериал. Ако ще оттук нататък да е пълен крап (което някак не ми се вярва), пак ще остана с чудесни впечатления от него.
Някой да има четвъртия сезон да ми го даде за няколко дни?
Впрочем 4400 на този етап като цялостно впечатление ми харесва повече от Хироус (който също ми допада, но от него е излязъл само един пълен сезон и няма гаранция, че следващите ще са на високо ниво
).

Някой да има четвъртия сезон да ми го даде за няколко дни?

Впрочем 4400 на този етап като цялостно впечатление ми харесва повече от Хироус (който също ми допада, но от него е излязъл само един пълен сезон и няма гаранция, че следващите ще са на високо ниво

1. Първите два сезона на 4400 са ОБЩО по-малко като епизоди само от първия на Хироус.
2. И да ти се вярва и да не ти се вярва сериалът е пълен боклук някъде от 2/3 на трети сезон натам, за съжаление.
3. 4ти сезон дори не съм го гледал, камо ли да го оставям за поколенията
, съмнявам се някой здравомислещ да е.
2. И да ти се вярва и да не ти се вярва сериалът е пълен боклук някъде от 2/3 на трети сезон натам, за съжаление.

3. 4ти сезон дори не съм го гледал, камо ли да го оставям за поколенията

Няма лошо, че ти е харесал. И аз бях голям фен след първите два сезона и донякъде от третия дори, но нататък просто целите се размиха, съшиваха сценария с бели конци и нямаше никаква цел (ок, повторих се, видях)... просто го докараха до под кривата круша и там го оставиха. Не съм доволна. А и главният герой е пълен и тотален ръб, адски невпечатляващ, нетрогващ и т.н. Виж, Шон кефеше, ама и неговият образ не успяха да го реабилитират.
Бтв, пример за страхотен и неразвален, но уви спрян, сериал е Карнавал. Там вече няма слабо, поне за мен
... не разбрах и аз защо са го спрели, няма и да го продължат...
Както и да е, Герои остро води в личната ми класация
и нямам търпение отново да го подхванат и без това вторият му сезон е дори по-добър от първия. БТВ - ще го започвато т 27-ми по Нова Телевизия
, уви с дублаж.
Бтв, пример за страхотен и неразвален, но уви спрян, сериал е Карнавал. Там вече няма слабо, поне за мен

Както и да е, Герои остро води в личната ми класация

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
То и Батълстара тръгна по бТВ в неделя от 22.30 ч. Не само минисерията, а и самият сериал.
Ама също с дублаж.
Сериал с дублаж посмъртно няма да гледам.
Жалко за 4400. Ама при доста сериали създателите им (или други отговорни фактори) губят чувство за мярка и развалят първоначално добрите впечатления. Затова и пуснах оня текст на предишната страница. Констатациите му според мен са колкото тъжни, толкова и верни.
Ама също с дублаж.
Сериал с дублаж посмъртно няма да гледам.
Жалко за 4400. Ама при доста сериали създателите им (или други отговорни фактори) губят чувство за мярка и развалят първоначално добрите впечатления. Затова и пуснах оня текст на предишната страница. Констатациите му според мен са колкото тъжни, толкова и верни.
Е, това, че на няколко човека финалният сезон-два на 4400 са ни се сторили тотален боклук, не значи, че и на тебе ще. Дафи, примерно, е фен и си го хареса и до края. Та сам ще кажеш какво ти е впечатлението като го изгледаш.
Уви, желанието да се изсмучат от дадена история (в сериал или продължения на филми в тоя ред на мисли) повече пари, води до тия безкрайни продължения, които очевидно са съшити с бели конци към първоначалната идея и сценаристите трябва да си смучат от пръстите... няма никаква цел на повествованието, случват се разни неща, един Господ знае за чий трябва да се случват и т.н. и т.н. Лично аз се издразних и на Призън Брейка за това. Толкова добре започна, вторият сезон също беше хубав, но в третия и до последния епизод, който е излязъл включително, са тотални пълнежи, измисляни за момента - да не говорим за хипер дебилния начин, по който си измиха ръцете с финала на последния епизод. Просто тотална тъпня, по мое мнение. Личи си, че си нямат и идея точно накъде върви сценария, но си пишат за серийката...
.
Уви, желанието да се изсмучат от дадена история (в сериал или продължения на филми в тоя ред на мисли) повече пари, води до тия безкрайни продължения, които очевидно са съшити с бели конци към първоначалната идея и сценаристите трябва да си смучат от пръстите... няма никаква цел на повествованието, случват се разни неща, един Господ знае за чий трябва да се случват и т.н. и т.н. Лично аз се издразних и на Призън Брейка за това. Толкова добре започна, вторият сезон също беше хубав, но в третия и до последния епизод, който е излязъл включително, са тотални пълнежи, измисляни за момента - да не говорим за хипер дебилния начин, по който си измиха ръцете с финала на последния епизод. Просто тотална тъпня, по мое мнение. Личи си, че си нямат и идея точно накъде върви сценария, но си пишат за серийката...

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Имам и двете. Ще ти ги донеса тия дни. Супернейтчърал и мен ме кефи с лекото дразнене че главното стори се развива само в 10% от епизодите и някак си не мога да се привържа към персонажите.
Ама аз просто трудно понасям сериали които нямат основна сюжетна линия. 
Ице докъде стигна със сериала?

Ице докъде стигна със сериала?
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
Супернейчърълът също му падна качеството в последния сезон. За мен първите два са си супер, въпреки че, да, епизодите в по-голямата си част са стенд алоун. Дали е подобно на 4400 - не, различно е, просто е пак вид фантастично
.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Абе всъщност при Supernatural от излязлото от третия сезон има доста повече епизоди, в които я има основната сюжетна нишка отколкото в първия да речем. Та не бих казал, че върви надолу. Просто започна нов стори арк. Проблемът е, че заради стачката накъсаха излъчването. Иначе новите попълнения в каста са супер 

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Еми значи ще продължа да го следя с интерес тогава.
Просто някак си не ме грабва толкова че гледам по 5-6 епизода на вечер, както правих с 4400 примерно. Не че са лоши стенд-алон епизодите -напротив даже са моног приятни. Просто ги гледам по-бавно и трудно. 

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!