Хич не е смешно.Xellos wrote:Аз пък гледах от спиракта и после в трамвая двама типа как бутат подтичвайки направо неква кола по Борис 3-ти от Лагера до Руски паметник, като със сигурност са тръгнали поне от красно село.
Случи ми се нещо интересно...
Moderator: Moridin
Във вторник си поръчах едни сериали от британския Амазон.
С обикновена доставка. Това значи от 8 до 12 работни дни.
Поръчката трябваше да тръгне в сряда (13-и) и да пристигне между 26-и и 29-и с въздушна поща.
Тя наистина тръгна на 13-и. И пристигна днес с куриер на UPS. А щеше да пристигне още вчера, ако не е имало анулиран полет.
Тоест, платих за обикновена доставка, а получих експресна.

С обикновена доставка. Това значи от 8 до 12 работни дни.
Поръчката трябваше да тръгне в сряда (13-и) и да пристигне между 26-и и 29-и с въздушна поща.
Тя наистина тръгна на 13-и. И пристигна днес с куриер на UPS. А щеше да пристигне още вчера, ако не е имало анулиран полет.
Тоест, платих за обикновена доставка, а получих експресна.
Last edited by passer-by on Fri Feb 15, 2008 2:43 pm, edited 1 time in total.
Или са ме черпили като готин клиент.
Понеже покрай предишната доставка (с Пришълците и Хищниците) те ми помогнаха да си намеря колета от UPS и им писах благодарствен и-мейл с поименни благодарности на двамата им служители, които ми помогнаха в този случай. Та знам ли... може и това да е оказало влияние.
ЕДИТ: Ама този път не смея да благодаря, че току-виж е неволна грешка.
Понеже покрай предишната доставка (с Пришълците и Хищниците) те ми помогнаха да си намеря колета от UPS и им писах благодарствен и-мейл с поименни благодарности на двамата им служители, които ми помогнаха в този случай. Та знам ли... може и това да е оказало влияние.
ЕДИТ: Ама този път не смея да благодаря, че току-виж е неволна грешка.
Last edited by passer-by on Fri Feb 15, 2008 3:07 pm, edited 2 times in total.
Тааа, вчера гледах новините и обърнах особено внимание на прогнозата за времето. Общо взето цитираха сайта на ПСС (pss.bglink.net) според който днес щяло да си е ебало майката колко студено + вятър + мъгла + снеговалеж и изобщо цитирам: "препоръчва се да не се ходи в планините". Надявах се повече хора да са гледали новините 
Аз се приготвих като за екскурзия в Аляска. Стегнах раницата, наточих кантовете, взех храна и вода за 3 дни, лопата за да правя иглу ако се наложи да нощувам, заредих мп3 плейъра с музика и мислено се highfiveнах, че съм си купил маска за лицето, та да не ми окапе носа от студа.
В Симеоново установявам, че в 30-те кинта за дневна карта се включва и цената за кабинката в двете посоки - найс. Ако си я купиш горе цената е същата. Слагам си картата в джоба, приближавам се до чудото на техниката и то пиуква, светва зелена лампичка и минавам, няма измама, ура.
Помните ли прогнозата за времето? Еми не бяха познали...
Беше малко твърдичка пистата, и бърза. Точно каквато я харесвам
Освен това се задържа снега и не се оголваше поради липсата на хора и машините за сняг, които работеха нон-стоп. За 15 години за пръв път виждам толкова малко хора на Витоша, въпреки хубавото, макар и стттттудддденннно време. И като казах машина за сняг:
Карат се много по-лесно от предишните, с които за да завивам така щяха да ми трябват ебати краката, каквито краци може да съм имал едно време, но едно време търчах по 100 километра и ходех на ски по 40 пъти на сезон, а сега от 3 години не бях помирисвал планина зимата.
По лифта имаше яки реклами бтв
, както и много други, нямаше как да ги снимам всичките, но за да няма дискриминация ето ви тази:
), та да му дигнем кръвното, след което му помъкнах ските и се качихме двамата на лифта. В Симеоново го чакаха роднини и го закараха в Пирогов. Мен също ме закараха - до София
Та не карах повече, ама не можех да го оставя ей така да се оправя сам. Ще попитате - ама нали има Планинска Служба - има. Обаче той нямал застраховка... И затова не ще да ходи - струва пари. Може би е добре, че не карах повече - аз не сварих да си направя застраховка 
Аз се приготвих като за екскурзия в Аляска. Стегнах раницата, наточих кантовете, взех храна и вода за 3 дни, лопата за да правя иглу ако се наложи да нощувам, заредих мп3 плейъра с музика и мислено се highfiveнах, че съм си купил маска за лицето, та да не ми окапе носа от студа.
В Симеоново установявам, че в 30-те кинта за дневна карта се включва и цената за кабинката в двете посоки - найс. Ако си я купиш горе цената е същата. Слагам си картата в джоба, приближавам се до чудото на техниката и то пиуква, светва зелена лампичка и минавам, няма измама, ура.
Помните ли прогнозата за времето? Еми не бяха познали...
- Spoiler: show
Беше малко твърдичка пистата, и бърза. Точно каквато я харесвам
По лифта имаше яки реклами бтв
Scalpel. Sponge. Magic Wand!
През седмицата горе просто е перфектно за каране, аз лично съм се отказал да се качвам уикенда, когато се извиват километричните опашки и за 1 час ако направиш едно спускане пак добре. А поста ти ме подсеща да си взема и аз маска, че преди няколко дена на по-топлото време никак не ми беше леко и ми позамръзна физиономията.thunder wrote: Беше малко твърдичка пистата, и бърза. Точно каквато я харесвамОсвен това се задържа снега и не се оголваше поради липсата на хора и машините за сняг, които работеха нон-стоп. За 15 години за пръв път виждам толкова малко хора на Витоша,