The Series Topic, Part II
Moderator: Moridin
Ами много е трудно да преценя, защото другите два ще са задължително сериали, които имат някакъв кусур (дали това ще е, че им пада качеството в късен сезон или дължината им или това, че са онгоинг - няма значение). Може би, за да е максимално разностранна палитрата и трябва да се ограничаваме само до 3 неща бих посочил Батълстар Галактика + Сопранос. Макар, че Декстър, Оз и 24 не са далеч....
Просто Рим е перфектен от до, това е основният мотив на горния ми пост. И остава единственият СЕРИАЛ, към който за втори сезон има основателна критика, че е прекалено КРАТЪК и можеше да има 1-2 серии отгоре.
Да не говорим, че Скинс също мачка много. Имай предвид обаче, че е доста далеч от теб като тема...
Просто Рим е перфектен от до, това е основният мотив на горния ми пост. И остава единственият СЕРИАЛ, към който за втори сезон има основателна критика, че е прекалено КРАТЪК и можеше да има 1-2 серии отгоре.
Да не говорим, че Скинс също мачка много. Имай предвид обаче, че е доста далеч от теб като тема...
Гледах първия епизод на Studio 60 on the Sunset Strip и съм предоволен. Темата е готина, актьорите мачкат (Матю Пери винаги е бил пич, а Аманда Пийт никога не ме е кефила толкова преди
), диалозите са супер, музиката е адски добре подбрана... Стискам палци да е все така добър и в останалите епизоди.

Сериала е великолепен. Просто диалозите и актьорите за на зверски високо ниво. Единствените му дроубеци са, че героите понякога са твърде перфектни, а и Живик спомена, че по някое време втръсва (аз съм си го намерил само до 11 епизод). Заедно с Калифорникейшън са най-доброто, което съм гледал напоследък. (Едит: И Хаус четвърти сезон де.)Random wrote:Гледах първия епизод на Studio 60 on the Sunset Strip и съм предоволен. Темата е готина, актьорите мачкат (Матю Пери винаги е бил пич, а Аманда Пийт никога не ме е кефила толкова преди), диалозите са супер, музиката е адски добре подбрана... Стискам палци да е все така добър и в останалите епизоди.
Иначе гледах "Случаите на Дрезден" и "Антураж".
Първият ми беше много приятен с готин главен герой и идеен свят, така и не разбрах защо са го спряли, докато втория просто ми не беше достатъчно смешен. Имаше си Костенурката и добри моменти с ебавките между идиотите, но просто не ми хареса достатъчно. Поне свърши бързо.

I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
- armageddon
- Forsaken
Гледах пак първата част на фантастичния минисериал V (The Visitors). Извънземна гущероподобна раса се опитва да заграби водните запаси на Земята. Отначало Посетителите се дегизират като хора и лека-полека установяват тоталитарен режим.
Доста добре са показани неща като възникването на тоталитарни режими, колаборационизма, предателството, съпротивата, саможертвата за непознати хора.
За пръв път съм го гледал преди двайсетина години. Сега пак ми хареса. Е, от 1983 г. е, та откъм техническата част не бива да се очаква много. Между другото, тържествената мелодия, с която посрещат извънземните в Лос Анджелис, е интрото на Star Wars.
Ще се хареса на фенове на фантастиката, които, ако им се налага да избират, предпочитат добра история и елементарни спецефекти, отколкото обратното. (В тази връзка - пак ми се догледа "Седморката на Блейк")
Е, най-добре всичко да е на 6, естествено. Ама не може всеки сериал да е Батълстар Галактика.
Доста добре са показани неща като възникването на тоталитарни режими, колаборационизма, предателството, съпротивата, саможертвата за непознати хора.
За пръв път съм го гледал преди двайсетина години. Сега пак ми хареса. Е, от 1983 г. е, та откъм техническата част не бива да се очаква много. Между другото, тържествената мелодия, с която посрещат извънземните в Лос Анджелис, е интрото на Star Wars.

Ще се хареса на фенове на фантастиката, които, ако им се налага да избират, предпочитат добра история и елементарни спецефекти, отколкото обратното. (В тази връзка - пак ми се догледа "Седморката на Блейк")
Е, най-добре всичко да е на 6, естествено. Ама не може всеки сериал да е Батълстар Галактика.

To пък галактиката е мани бегай.
Иначе, гледам нещо в аксела се мъдрят първите два епизода от втория сезон на The Tudors. A уж трябваше да излиза някъде април месец.
http://www.axelbg.net/details.php?id=16899
Иначе, гледам нещо в аксела се мъдрят първите два епизода от втория сезон на The Tudors. A уж трябваше да излиза някъде април месец.
http://www.axelbg.net/details.php?id=16899
О да, Ари Голд беше нечовек. Имаше култови сцени и разговори с него.Muad_Dib wrote:Тишо, "да е смешен" въобще не е главната или дори една от основните идеи на Антураж, може би си го гледал през определена призма. А Ари Голд не те ли размаза баси, агентът рутеше!
На замундата го има целият първи сезон на Studio 60, обаче са по 110 МБ епизодите, качеството е просто "сносно".
Но за основните идеи не го схващам. Какви бяха според теб? Лъскавия свят на звездите, кухнята на киноправците, компанията от пичове рутеща всяка вечер? Де да знам, както казах само ебавките между нашите и Ари ме изкефиха...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
Горе-долу да плюс неща като приятелството и брадърхуда и т.н. И честичко гостуват истински актьори + режисьори, да не говорим, че пичът, който играеше независимия неразбран режисжор също мачкаше.Лъскавия свят на звездите, кухнята на киноправците, компанията от пичове рутеща всяка вечер?
Може би просто не се трогваш толкова много от Холивуд като понятие...Всичкото дето го гледаме всяка година (или поне 95%) иде оттам, та мен инсайд лукът ме накефи много, останалото са много и различни готини допълнения.
- Gunslinger
- Warmage
Изгледах backdoor pilot-a нa Knight Rider и беше изненадващо добър като за поредния re-imaging сериал!!!Дано да го изберат за цял сериал!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
Изгледах втория сезон на "Рим". АРГХ мамицата му колко е хубав тоя сериал. Разплитам се в нечленоразделност направо...Зех да се замислям дали да не изгледам "Journeyman" заради Кевин МакКид, и да отида на втория Пунишер, като излезе (
) само заради Рей Стивънсън.
Нещо, което ми влияеше много силно, докато гледах почти всеки епизод - в нито един миг не се чувствах комфортно с нито един персонаж, при все колко ми харесваха някои. Абсолютно всеки извърши поне десет неща за тия 22 епизода, срещу които съвременната ми психика се бунтуваше бясно.
Това важи особено за двамата главни герои.

Нещо, което ми влияеше много силно, докато гледах почти всеки епизод - в нито един миг не се чувствах комфортно с нито един персонаж, при все колко ми харесваха някои. Абсолютно всеки извърши поне десет неща за тия 22 епизода, срещу които съвременната ми психика се бунтуваше бясно.
Това важи особено за двамата главни герои.
- Spoiler: show