WoW:Следващото поколение
Moderator: Moridin
- RRSunknown
- Elder God
Щом ще пускаме клипчета, ето ви може би най-легендарния филм правен по вов!
http://www.youtube.com/watch?v=y25XCwOB ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=y25XCwOB ... re=related
Хеликоптерите са душите на взривени танкове...
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
Драгън, как ти се казва попесата?
Аз моята вчера сума време я размотавах из Нептулон. Най-после дръпнах на 40 ниво (ама то отпочинал поп направо лети), че даже с помощта на Таисовата кардиналша успях да взема и кокошка. И така, след година игра с разни попове, аз най-после взех шадоу форма
А за инстансите - направо беше песен. Имах и небивалия късмет да съм единствената облечена в парцалки - край мен кожи, ламарини.... Та като паднаха хубавите капаци за раменете, никой не ме спря да си ги грабна мълниеносно.. както и хубавата ножка. Сега се размотавам важно с екипировка от Аления манастир (имах си и една капа на склад от по-ранна разходка - чакаше ме да стигна нивото) ... и рокличка от Шадоуфенг Кийп още
Аз моята вчера сума време я размотавах из Нептулон. Най-после дръпнах на 40 ниво (ама то отпочинал поп направо лети), че даже с помощта на Таисовата кардиналша успях да взема и кокошка. И така, след година игра с разни попове, аз най-после взех шадоу форма
А за инстансите - направо беше песен. Имах и небивалия късмет да съм единствената облечена в парцалки - край мен кожи, ламарини.... Та като паднаха хубавите капаци за раменете, никой не ме спря да си ги грабна мълниеносно.. както и хубавата ножка. Сега се размотавам важно с екипировка от Аления манастир (имах си и една капа на склад от по-ранна разходка - чакаше ме да стигна нивото) ... и рокличка от Шадоуфенг Кийп още
Юда, егоист, луда и wow-холик 
- The Dragon
- Elder God
Smitherina - не ме питай щоLannis wrote:Драгън, как ти се казва попесата?
Аз моята вчера сума време я размотавах из Нептулон. Най-после дръпнах на 40 ниво (ама то отпочинал поп направо лети), че даже с помощта на Таисовата кардиналша успях да взема и кокошка. И така, след година игра с разни попове, аз най-после взех шадоу форма![]()
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
ама тази Smitherina на Нептулон ли ти е??
дам, и аз поиграх там през уикенда - да се спася малко от навалицата и суетата на Зенедар.. та се метнах на моята Лийд да вдигам фишинг
дори стигнах до завидните 323 скилс! натрупала е и доста рестед, милата, но нещо не ми се правеха ни куести, ни инстанси.. пренаситила съм се с Таис и Амели и на двете 
дам, и аз поиграх там през уикенда - да се спася малко от навалицата и суетата на Зенедар.. та се метнах на моята Лийд да вдигам фишинг
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
- The Dragon
- Elder God