Уффф, пак ли колетото, бе, как успяхте да маскирате поредната тема за тва колело (не заслужаващо дори главната си буква) под тема за нещо друго ...
Колкото до тва колело (като малко по напреднал във книгите) - еми ... четох, четох, четох, и в един момент на 9ти том просто ми писна да чета за тея олигофрени дето застаряващия пияница под чехъл е сложил за главни, да му се невиди. Даже сериозно обмисля варианта да не дочета 9ти том, въпреки обещатнията за малко ексун в цялата работа, и въпреки че прослувутото прочистване на саидин (и кутека покрай него) е единствената причина да прочета 6, 7 и 8ми том.
Иначе съм съгласен със Любимец относно неговите теории за това Кой уби Ашмо, Ше си идва ли Моареин. И да допълня че няма нормален начи по които Йордан ще успее да завърже всички сюжетки нишки във последната битка.
Сага за седемте слънца - We love you Boby!
- Amos Trask
- Aes Sedai
Абе, що не си гледате работата, всички. Като ни харесва Колелото ще си го четем и песни ще си пеем. Поне с Джайм сме достатъчно честни да си признаем пристрастеността към тая поредица, а вие сте във фаза на отричане, подробно описана в специализираната психологическа литература.

А, и тва "We love you, Boby" е много хитро, автора му заслужава минимум Пулицър или Нобелова награда за остроумие.

А, и тва "We love you, Boby" е много хитро, автора му заслужава минимум Пулицър или Нобелова награда за остроумие.

Feel the summer!
Аз като човек, който беше болестно пристрастен към тази поредица за известно време и почти напълно "излекувал се" напоследък ми е трудно да взема страна. Но честно казано, вече наистина не ми пука много какво ще стане. Основната ми мотивация е доколко ще се потвърдят моите "pet theories" по най-разнообразни въпроси, за да мога гордо да разправям нa всички "I told you so YEARS ago". 
Имам и някакъв минимален интерес какво ще стане с героите, най-вече надежда някой(или по-скоро някоя) от най-дразнещите да умре, по възможност бавно и мъчително.

Имам и някакъв минимален интерес какво ще стане с героите, най-вече надежда някой(или по-скоро някоя) от най-дразнещите да умре, по възможност бавно и мъчително.

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!