Играта се завръща! :D
- JaimeLannister
- Forsaken
-
- Paragon
- JaimeLannister
- Forsaken
Ми, във името на спама, аз ще се заема.
"Под краката им се различаваха планини и полета. На височина четири
хиляди стъпки се разбра, че се насочват към обширна водна площ. Поредната
падина, запълнена временно с дъждовна вода. В момента дъното на долината се
надигаше под наклон. Водата се оттичаше в единия край през проход между
двете най-близки планини. Животните в непосредствена близост панически
опитваха да избягнат прииждащия потоп. Милиони земноводни се катереха по
ниските брегове, спасявайки се от стихията.
****** не можеше да разбере защо точно земноводните се мъчат да
избягат от езерото. Но след малко забеляза стотина огромни тела с формата
на крокодили да се носят на пълна скорост през водата. Те преследваха
лесната плячка."
.......
"Под краката им се различаваха планини и полета. На височина четири
хиляди стъпки се разбра, че се насочват към обширна водна площ. Поредната
падина, запълнена временно с дъждовна вода. В момента дъното на долината се
надигаше под наклон. Водата се оттичаше в единия край през проход между
двете най-близки планини. Животните в непосредствена близост панически
опитваха да избягнат прииждащия потоп. Милиони земноводни се катереха по
ниските брегове, спасявайки се от стихията.
****** не можеше да разбере защо точно земноводните се мъчат да
избягат от езерото. Но след малко забеляза стотина огромни тела с формата
на крокодили да се носят на пълна скорост през водата. Те преследваха
лесната плячка."
.......
- JaimeLannister
- Forsaken
-
- Paragon
- JaimeLannister
- Forsaken
-
- Paragon
Дерзайте!" Джери остави една шапка на пясъка, стана и започна в речетатив:
- Ето, стоя пред вас, аз, Шийтън, от рода Джериба, роден от Гоцих, учител по музика. Талантът му на музикант е позволил да възпита такива прославени майстори като Дейтцих от рода Нем, Пърувайн от рода Тускор, а също и много други, известни като изпълнители. След завършване на музикалното си образование в Шимурамската консерватория Гоцих застанал пред архивите на 11051-а година и разказал за родителя си Хазейни, корабен...
Вслушвах се в напевното декламиране на Джери (техния официален език), вниквах в излаганите биографии от края към началото (от смъртта към пълнолетието) и в мен възникна усещане, че времето се бе свило на топка, станало бе веществено, че миналото бе така близко, че можеше да се докосне. Пътешествието по дванадесетте хилядолетия история ме запозна с различни сражения, създаване и разрушаване на държави, извършване на открития и други велики деяния, но всичко това се въприемаше като ясна и жива последователност.
Какво можех да му противопоставя? "Аз, Уилис от рода Девидж, стоя пред вас, роден от домакинята Сибил и посредствения инженер Натан, при това Сибил е родена от дядо ми, а той е роден неизвестно от кого, и е имал отношение към селското стопанство..." По дяволите, дори с това не мога да се похваля! Продължител на рода е брат ми, а не аз. Слушах, слушах и в мен се появи желание да изуча родословието на Джериба наизуст."
-
- Paragon
То и филм има с Денис Куейд доколкото си спомням:)
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
В момента съм на работа и имам само техническа литература наоколо, а ме мързи да се мъча да цитирам по памет, та затова ако някой иска да пусне нещо днес - да заповяда. Аз от своя страна тържествено обещавам утре да пусна една загадка, независимо дали сега някой ще зададе нова или не.
Elves dig rocket launchers.
Явно вие сте по-големи мързели и от мен
Все едно, ето го цитата (и само да добавя, ракия от буркан се пие много сладко
):
** затвори чекията и я пусна в джоба си, вдигна наполовина изпразнения буркан и го подаде на *******. ******* го доближи до устата си и отпи. Огнената течност премина по гърлото му и той се задави. Искаше му се поне веднъж да пие от това нещо, без да се задави. Свали го от устата си и поседя известно време задъхан, като леко потръпваше.
-Силна работа - каза **. - Най-хубавата ракия, която съм източвал от доста време насам. Видя ли мехурчетата отгоре?
*******, неспособен да говори, кимна.
** посегна, взе буркана, наклони го и намали нивото му с около инч и малко повече. Свали го от устата си и с любов го притисна към косматите си гърди. Издиша така шумно, че пламъците в огнището затанцуваха. Със свободната си ръка потупа буркана.
-Първокласно нещо - каза той.

** затвори чекията и я пусна в джоба си, вдигна наполовина изпразнения буркан и го подаде на *******. ******* го доближи до устата си и отпи. Огнената течност премина по гърлото му и той се задави. Искаше му се поне веднъж да пие от това нещо, без да се задави. Свали го от устата си и поседя известно време задъхан, като леко потръпваше.
-Силна работа - каза **. - Най-хубавата ракия, която съм източвал от доста време насам. Видя ли мехурчетата отгоре?
*******, неспособен да говори, кимна.
** посегна, взе буркана, наклони го и намали нивото му с около инч и малко повече. Свали го от устата си и с любов го притисна към косматите си гърди. Издиша така шумно, че пламъците в огнището затанцуваха. Със свободната си ръка потупа буркана.
-Първокласно нещо - каза той.
Elves dig rocket launchers.
-
- Paragon