WoW:Следващото поколение

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Mar 14, 2008 2:35 pm

Ама той каза че е подготвееееен.... :) - и после спря да играе! Продал се беше на scourge явно :twisted:

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Mar 14, 2008 10:00 pm

58 :) Айде - аз забягвам към outlands ...
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Sat Mar 15, 2008 11:12 am

олелееее, Драгън, с този темп ще задминеш моята Leed на Neptulon :D
тя си стои на 66 лвл, милата, защото моите приятели там, заради които я вдигах, че трябваше шадоу прийст за рейдовете, спряха да играят :(
само фишинга й вдигам - около 330 й е някъде... но ще трябва да я вдигна и нея де...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Mar 15, 2008 3:53 pm

Егати Драгъна мачка ;)

аз едва 51ви са. Боднах си елементала, макар че е малко смотан като продължителност/куул ма да има ;) :mrgreen:
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sat Mar 15, 2008 9:42 pm

Засега билда ми това.

Давайте съвети как е и накъде да се върви!

http://www.worldofwarcraft.com/info/cla ... 0103051051

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Sun Mar 16, 2008 12:15 am

аз по-добре да не давам съвети... и не мислих де... макар, че имам поне 3 забележки в шадоу-билда ти... но за едното не мога да се стърпя - КАК СИ ШАДОУ ПРИЙСТ БЕЗ САЙЛЪНС БРЕ?? марш да се поправяш! :evil:

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sun Mar 16, 2008 12:24 am

Tais wrote:аз по-добре да не давам съвети... и не мислих де... макар, че имам поне 3 забележки в шадоу-билда ти... но за едното не мога да се стърпя - КАК СИ ШАДОУ ПРИЙСТ БЕЗ САЙЛЪНС БРЕ?? марш да се поправяш! :evil:
Дай ги де :) Сега като съм попитал за мнение значи го искам.

Амиии - Arcane torrent-а ми върши добра работа за екстремно отишиняване. За соло игра така или иначе кастърите мрат достатъчно бързо. А пвп-то в което предполагам ще блести тишината все още не мисля да го почвам.

Малко офтопик - на близард кога ще има дойде шибания акъл да направят респек-а безплатен! Толкова по-забавна ще стане играта.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sun Mar 16, 2008 2:00 am

Няма да го направят защото така е незигодно да се сменяш за ПвП и ПвЕ - иначе всеки ще сменя за всеки инстанс точките и за всеки бой пак. опорочава се играта. Така в момента си избираш как да играеш и правиш само решаващи промени.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sun Mar 16, 2008 10:39 am

RRSunknown wrote:Няма да го направят защото така е незигодно да се сменяш за ПвП и ПвЕ - иначе всеки ще сменя за всеки инстанс точките и за всеки бой пак. опорочава се играта. Така в момента си избираш как да играеш и правиш само решаващи промени.
Би ли ми казал какво се опорочава, не разбирам - с какво факта, че мога свободно и спокойно да тествам различни билд-ове, да си тюнвам перофманс-а, или просто да се преквалифицирам на healer за малко щото ми се струва забавно?

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Sun Mar 16, 2008 10:56 am

The Dragon wrote:
RRSunknown wrote:Няма да го направят защото така е незигодно да се сменяш за ПвП и ПвЕ - иначе всеки ще сменя за всеки инстанс точките и за всеки бой пак. опорочава се играта. Така в момента си избираш как да играеш и правиш само решаващи промени.
Би ли ми казал какво се опорочава, не разбирам - с какво факта, че мога свободно и спокойно да тествам различни билд-ове, да си тюнвам перофманс-а, или просто да се преквалифицирам на healer за малко щото ми се струва забавно?
И аз съм на същото мнение, трябва да можеш да си респекваш когато си искаш. Аз в момента съм енхансмънт шаман, обаче ме викат за инстанс и трябва да съм хийлър, което означава че трябва да ида до най-близкия шаман трейнър и да похарча една хубава сума в злато. Това е просто върховна глупост.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Sun Mar 16, 2008 11:34 am

аз пък не съм! гърч! няма безплатни неща в тази игра! Близард и без това я направиха твърде лесна, а сега не щете и да плащате за прищявките си, амаха! :twisted:

не можеш да сравниш торента със сайлънса... ни по рейндж, ни по времетраене, ни по КД за ползване...

и идеята да си шадоу е да се шадоу, а не дисциплина/шадоу.. за какво ти е импруувнат щит, вместо да си импруувнеш вампирик имбрейса?? един щит струва прекалено много мана и такъв могат да си позволяват само холи прийстове или тези заложили на спирит/мана регенерация... аз щит почти не ползвам, защото дмж, който правя + импр. вампирик имбрейс, компенсира дмж, който ми правят...

поредността, която следвам в гринд примерно е тази:
VT->SWP->VE->MF (докато моба дойде до мен)->MB->SWD (ако ще го довърша - следя процентите на живота му)/wand...

в рейд карам така:
VT->SWP->VE->MF (ако ми го позволява рейнджа)->MB->SWD (на всеки КД)->MF (ако ми го позволява рейнджа и докато се зареди МВ)->MB->SWD (на всеки КД)... и естествено следя дотовете ми VT, SWP и VE да са постоянно активни...

е, понякога не удрям МВ, а продължавам с MF или уандвам до време за нови дотове, щото агрото, дето правя е безумно :) само дишам във врата на МТ, ама това е то - всички ШП са така...

но все пак, вероятно някъде по страниците си казал, а аз не съм го прочела, та ти този ШП за какво ще го ползваш? за ПвЕ или ПвП?

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sun Mar 16, 2008 11:48 am

Принципно ПВЕ/heroic 5-man/daily quests/. В 10-ман и раидове не влизам.

А щита го взех за филър до медитацията. Имам сериозни проблеми с мана реген-а.

Като ми доскучее - правя Warrior или Шаман.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Sun Mar 16, 2008 3:15 pm

е, все пак си шадоу прийст - проблем с мана-регенерацията винаги ще имаш :wink: затова без тонове мана-поушънки не ходи никъде :P но пък ще имаш и сенчестото си животно, дето добре пълни маница :)

абеее, много е приятно да се играе шадоу прийст... но ти препоръчвам да идеш в гилдия и да рейдваш щом те кефи пве-то... в рейд за 10 или 25 човека, ще се чувстваш най-добре.. а да играеш шадоу прийст в рейд е елементарно и ще се бият за теб и хилърите, и дпс-кастърите :lol:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Sun Mar 16, 2008 3:29 pm

Delegat wrote:
The Dragon wrote:
И аз съм на същото мнение, трябва да можеш да си респекваш когато си искаш. Аз в момента съм енхансмънт шаман, обаче ме викат за инстанс и трябва да съм хийлър, което означава че трябва да ида до най-близкия шаман трейнър и да похарча една хубава сума в злато. Това е просто върховна глупост.
Точно това е идеята- да не може да се сменяш за всеки рън щото е безсмислено от гледна точка на златото. Ако можеше да се сменя: всички шамани (например) в играта стават еднакви- кеф ти енчантмент, кеф ти хиълинг- в момента се иска тактика- като си си избрал енчант значи искаш да играеш с бой- тогава защо ТРЯБВА да хиълваш ? и още защо пък да не може да хиълвъш със скиловете си , без специализация- аз твърдя че може. Аз като играех жулех с паладин за демидж но съм влизал в ролята на танк и на хиълър без да сменям точки.
Билда е важен реално на големите нива- там и без това много зависи от екипировката- ако имаш екипировка за лечение и да си смениш точките полза няма да имаш кой знае каква.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sun Mar 16, 2008 6:29 pm

RR - в Guild Wars имаше безплатен respec всеки път когато си в wow-ския еквивалент на inn-a. И това работеше много добре.

Специално при хибридните класове в WoW е много трудно - защото докато магето трябва да избере какъв точно демидж да налива, warrior-a трябва да избере дали да прави смислен демидж или да танк-ва. А пък голяма част от WoW е соло и успеха във соло и бързия левълинг е от значение DPS. Затова има огромен недостиг на танкове и хийлъри. Което скапва играта.

Между другото безплатния респек може би идва - защото в WOW наблягат все повече на PVP и то arena style. А там metagame-a е много по-динамичен. Ще видим де.