Ми самото Стани Богат го има онлайн от отдавна и е доста по-добро.
За останалото ще си спестя коментара, за да не бозиме темата допълнително.
Conquiztador
Moderator: AlDim
Що не се похвалиш и как вчера два пъти поред те изнесох още в първите ходове на дълга игра?
Иначе браво, че ме мина, но за мен ТСО-то е по-меродавно от ТСИ-то - и там ми водиш, но да видим докога. 
Колкото и да се хвали шайха, той е съвсем прав, че конкистадорът се развива и повтаряемите въпроси хич не са толкова много. Сгрешените въпроси страшно намаляха напоследък също. Че прекалява с числата, прекалява, но пък това влече след себе си много истирически въпрси за години, така че нема много лошо.

Дай да ги чекнем тогава и тях. Не съм играл онлай стани богат, но с какво точно е по-добра? Няма да е зле да ни светнеш на тази тема.Ясно е, че има доста по-добри игри в тая област, тая просто беше на една ръка.
Колкото и да се хвали шайха, той е съвсем прав, че конкистадорът се развива и повтаряемите въпроси хич не са толкова много. Сгрешените въпроси страшно намаляха напоследък също. Че прекалява с числата, прекалява, но пък това влече след себе си много истирически въпрси за години, така че нема много лошо.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Ако така се печелеха пари, съвсем нямаше да работя.
Ето я играта http://igratastanibogat.hit.bg/ , сега ше я разцъкам.
Ето я играта http://igratastanibogat.hit.bg/ , сега ше я разцъкам.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
БАЙ ШАЙХОМИНАТОР СТРАЙКЗ ЙЕТ ЪГЕЙН!! МАТРИМ ПРАВИ ВСИЧКО ПО СИЛИТЕ СИ, НО ТО Е НЕДОСТАТЪЧНО.
(Всъщност вече съм в ол-тайм Топ Петицата с над 7400 коефициент и единствените четирима пред мен са все жени.
Как се изкушавам ги изрина и тех.)
Жоре, искам ти кажа, че не си прав. Игрицата е супер и зобщо не мое се сравнева със Стани богат, която я превъртех (и гепнАх стоте хилки) още на вторио път и оттогава ми се разсърдИ и изобщо не се зарежда. Да не говорим, че щом още на втората игра се повтара въпрос, едва ли имат повече от 100-200 въпроса база - с/щу 20 000 непрекъснато обновяващи се въпроси на моата.
Друга ОГРОМНА разлика е, че тука играеш с/у ЖИВИ, уязвими хора. Несравним плюс. Има тактики, стратегии, психоатаки и кво ли не още и изобщо кво съм седнал да ти изреждам, като и най-бегло сравнение не мое да става.
Освен тва, извинявай, ма точно умението ти да локализираш с приблизителна точност числови стойности (няма нищо общо с наизустяването), в жестока схватка с времето и другите участници, говори ТОНОВЕ за обхвата на общата ти култура, че и IQ-то най-вече.
Казвам ти, не наизуствай, пробвай се пак (е, не с/щу мен) и ше видиш.

http://www.conquiztador.bg/ranklist_3.php1. supermama --- 7 741
2. kukumjavka --- 7 735
3. pagane19 --- 7 682
4. agent606 --- 7 624
5. giovani --- 7 387
6. shayhiri --- 7 377
7. sgttroy --- 7 363
8. kaolin --- 7 340
9. папи --- 7 290
10. Matrim --- 7 251
11. kumbaq --- 7 240
(Всъщност вече съм в ол-тайм Топ Петицата с над 7400 коефициент и единствените четирима пред мен са все жени.

Жоре, искам ти кажа, че не си прав. Игрицата е супер и зобщо не мое се сравнева със Стани богат, която я превъртех (и гепнАх стоте хилки) още на вторио път и оттогава ми се разсърдИ и изобщо не се зарежда. Да не говорим, че щом още на втората игра се повтара въпрос, едва ли имат повече от 100-200 въпроса база - с/щу 20 000 непрекъснато обновяващи се въпроси на моата.
Друга ОГРОМНА разлика е, че тука играеш с/у ЖИВИ, уязвими хора. Несравним плюс. Има тактики, стратегии, психоатаки и кво ли не още и изобщо кво съм седнал да ти изреждам, като и най-бегло сравнение не мое да става.

Освен тва, извинявай, ма точно умението ти да локализираш с приблизителна точност числови стойности (няма нищо общо с наизустяването), в жестока схватка с времето и другите участници, говори ТОНОВЕ за обхвата на общата ти култура, че и IQ-то най-вече.
Казвам ти, не наизуствай, пробвай се пак (е, не с/щу мен) и ше видиш.