Иначе за часа е доста неприятно в неделя да трябва да станеш в 6 старо време, за да отидеш на работа
Moderator: Moridin
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
- Maledictus
- Warmage
Е така де, ама тва с навличането и потенето не е следствие от смяната на часовото време, а от сезона, си мисля
Иначе и аз съм на мнение, че проблемата е само ден-два докато свикнеш, после си е същата рутина. Щото, нали, времето не се сменя само сутрин - и вечер си лягаш един час по-рано
Освен първият ден, когато, да, е гадно, обаче изобщо не мога да разбера как може ползите от това да е светло до по-късно и като се прибирам от работа слънцето да ми свети в лицето да не превишават 100-кратно загубата на 1 час сън веднъж...
Така че, Марфино додо такова, стига мрънка и както казват новите ми съграждани - Aaaalways look on the briiiight siide of life... 
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.
The meaning of life is 'bucket'
Хехе, вярно 
Макар че аз си признавам, че сутрин ми е все едно какво е - толкова съм заспала, че няма значение. Като трябва да стана в 6:30, за да съм на работа спокойно в 9, а котката ме буди за храна в 5-5:30, някак нищо, случващо се до 2-3 следобед, няма значение >.>
Макар че аз си признавам, че сутрин ми е все едно какво е - толкова съм заспала, че няма значение. Като трябва да стана в 6:30, за да съм на работа спокойно в 9, а котката ме буди за храна в 5-5:30, някак нищо, случващо се до 2-3 следобед, няма значение >.>
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.