Уговорки за кино

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Mar 14, 2008 2:30 pm

Morwen wrote:А ти кога си го гледал?
Posted: Mon Aug 20, 2007 2:16 am Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

Натали Портман е единственото хубаво (в чисто физически, голичък смисъл) нещо, което си струва да се спомене за скорошната Форманова издънка Духовете на Гоя - заспала и бълнуваща костюмна драма за диктатурата, промените и... и Форман не знае кво още. Дано намеря Отблизо, че така и не съм го гледал още.

П.П.: Няма ли някоя хубава история за Инквизицията, деба, толкоз благодатна тема? Освен Името на розата.
Макар тогава очевидно да не съм бил наясно колко добър е Бардем, защото не го бях гледал другаде, а той просто се разтваря в ролята. Та в перспектива - може и само заради неговия герой, освен заради НаталЕто. Но друго наистина няма, макс 5-6/10. Честно.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Бобсън
Arcanist

Post by Бобсън » Fri Mar 14, 2008 3:03 pm

Morwen wrote:Ам, всъщност е утре...
тъй де днес 15и...
:(
off-by-1 грешка в календара... :(
бръм

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Mar 14, 2008 3:16 pm

Дано намеря Отблизо, че така и не съм го гледал още.
Отблизо е доста як филм. Чак ми се догледа пак. А песента на края беше брутална. :mrgreen:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Mar 18, 2008 11:18 pm

В името на краля
In the Name of the King
САЩ / Германия / Канада, 2008, 120'
Режисьор: Уве Бол · Сценарий: Дъг Тейлър · С: Джейсън Стейтъм, Лийли Собиески, Джон Рис-Дейвис, Рон Пърлман, Клеър Форлани, Кристана Локен, Матю Лилард, Рей Лиота, Бърт Рейнолдс
Екшън, със субтитри, английски

[www.inthenameoftheking.com]

Заклетите геймъри могат да се чувстват привилегировани – още една компютърна занимавка се прероди на големия екран, за да ни пренесе във времето на средновековните владетели и вилнеещите сили на мрака. Вдъхновен от играта Dungeon Siege, В името на краля разказва за обикновен фермер (Джейсън Стейтъм), който за една нощ се превръща в смел предводител, когато мародерстващите круги – жестоки зверове, роби на пословичен с жестокостта си маг – нападат селото му, убиват неговия син и отвличат жена му Солана. Започва епична битка, в която обикновеният човек ще се изпречи на пътя на злото в лицето на алчния за власт магьосник Гелиън (Рей Лиота), за да реши не само собствената си съдба, но и тази на родината си. Сюжетът звучи твърде познато, но с подобен актьорски екип и специални ефекти, такива подробности като оригинален сценарий някак се губят в мащабите на зрелището.
Ако послушаме Програмата.бг, филмът си заслужава. :lol:

Бих пуснал оферта, но предполагам, че всички вече сте си го гледали тайно на комповете и ше трябва да ходя сам, без да знам кво ме очаква. :neutral: Тоя петък/уикенд. Просто няма друго.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Mar 18, 2008 11:36 pm

7 лв за Уве Бол. ДОРИ ТИ ТРЯБВА ДА ИМАШ НЯКЪФ КОМЪН СЕНС!!!
This is it. Ground zero.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Mar 18, 2008 11:44 pm

Е, ей сега дадох 2 кинта на едни женици, които явно им трябваха. Що да не дам шанс и на нарочения за олигофрен хер Бол? Все пак нищо лошо от него не съм видял. А зрелищни филми се гледат в кино, ей сега вкарах повторно Мамутите и всички много ше съжалявате. :?

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Mar 19, 2008 9:54 am

Що да не дам шанс и на нарочения за олигофрен хер Бол? Все пак нищо лошо от него не съм видял.
Значи толкова си и гледал негов филм...Както един приятел каза - на Блъдрейн ми идеше да си прегриза крака, за да спре агонията... :roll:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Mar 19, 2008 10:14 am

Мен лично ме е страх и на комп да го вкарам въпросния филм. Въпреки че чух, че бил най-приличния от всичките му филми засега.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Mar 19, 2008 10:45 am

Ян вече се е облъчил малко. Не бил.
And you can't dance with a devil on your back...

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Mar 19, 2008 11:48 am

Пропускам го тогава със сигурност. Тъпото на филмите на Бол е че стават за гледане само във весела компания вместо комедии. :mrgreen:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Mar 19, 2008 12:44 pm

Аз го гледах преди време, имаше смешни каскадки и клишета до дупка, но не беше толкова зле като Alone in the Dark, което съм гледала на Уве Бол. :)
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Mar 25, 2008 8:50 pm

Ще се лее кръв все пак се оказва мартенски филм.:D Давайте да ходим в петък.
Ще се лее кръв
There Will Be Blood
Ще се лее кръв САЩ, 2007, 158'
Режисьор и сценарист: Пол Томас Андерсън · по романа на Ъптън Синклер · С: Даниъл Дей-Луис, Мартин Стрингър, Кевин Джей О'Конър, ...
В първите 10-12 минути на Ще се лее кръв се чува само почукване на кирка и е тъмно като в гроб. И още докато Даниел Дей Луис излазва от мината със ...
Премиера
· Cinema City 15:45, 18:45, 21:45
Или поне на тва, ако ви се ще нещо по-неангажиращо:
Банковият обир
The Bank Job
Банковият обир (The Bank Job) Великобритания, 2008, 110'
Режисьор: Роджър Доналдсън · Сценарий: Дик Клемент, Йън Ла Френе · С: Джейсън Стейтъм, Сафрън Бъроус, Стивън Кембъл Мур, Даниел Мейс, ...
Във всяка скандална история има нещо необяснимо привлекателно, което ни кара да проявяваме нездрав интерес към крещящите вестникарски заглавия. ...
Премиера
· Cinema City 13:45, 16:00, 18:15, 20:30, 22:45

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Apr 02, 2008 11:03 am

Нали се сещате, че Спайдъруишкото фентъзи е единственото тая година, на което си струва да ходим общо? (при 4-5 други, макар че ако решите да отидем на Нарня или Потьо, нема ви забавя, ма шви се смеем :mrgreen: ) Stardust, anyone? :)

Значи в Мола е на всеки час. Предполагам петък от седем?

Мъглата е на предпремиера така че вероятно ще излезе още другия петък. Друго няма.

П.П.: Защо миналия петък пуснаха премиерно ЧЕТИРИ бози ОТГОРЕ НА двата свестни филма никога нема разберем. :roll:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Apr 02, 2008 12:28 pm

Аз петък съм пас.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Apr 02, 2008 12:36 pm

Ми нека е събота тогава - всеки си казва и мнозинството надделява. (Аз, като най-свободен, никога не изявявам предпочитания.)