Уговорки за кино

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Wed Apr 02, 2008 4:28 pm

Mмм захожда ми се ама тоя уикенд ще съм по прованса. За другата седмица ако има оферта да се свирка.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Apr 02, 2008 4:33 pm

Ми може и за тогава да остане, ако така връви. Аз така или иначе ше го гледам минимум два пъти, като първия - с фамилията още петъка, така че ми е все тая. Решавайте как на вас ви е удобно.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

zari
Sorcerer

Post by zari » Wed Apr 02, 2008 5:05 pm

Аз ще мога..някъде другата седмица:)Нещо ми се приходило на кино с вас,guys.
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Apr 02, 2008 5:12 pm

Оооооо, бейбифейс! :D Непременно ела, филмето си струва. Води и колежки. :wink:

Значи дотука поне 4ма желаещи освен мен и никой не ще тоа уикенд. Тогава викам да оставим за другия - пък нищо не пречи и двата, ако изведнъж се появят за сега.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

zari
Sorcerer

Post by zari » Wed Apr 02, 2008 5:22 pm

:)Ти пак ли два пъти ще ходиш?Колежки лиии?А приятелката ти?Много поздрави иначе:)

Нека използваме за чат съответните програми, а не форума. Бел Ян
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Apr 02, 2008 5:40 pm

Мерси голямо! :)
zari wrote: :)Ти пак ли два пъти ще ходиш?
Минимум. А ако е толкоз добър колкото Рол и Доматите обещават, не му мърдат и три. 8-)
zari wrote: Колежки лиии?А приятелката ти?
Аз... по навик. :oops: Бе да има там. :mrgreen:

Едит: сори, Ян, млъкв :neutral:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Apr 02, 2008 6:45 pm

Другата седмица и на мен ще ми е по-удобно. През уикенда ми е едно такова мързеливо за кино. :?
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Wed Apr 02, 2008 9:30 pm

А, аз по всяко време мога просто тоя уикенд не става, даже май малко съм като Алекс сега пълен мързел по цял ден, че чак почва да ми харесва и не ща да свършва :D .

zari
Sorcerer

Post by zari » Wed Apr 02, 2008 9:36 pm

Еми кажете за другата седмица дата.Предполагам,че ще ви е най-удобно петък..
-Why??

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Apr 03, 2008 4:58 pm

Xellos wrote:Аре събота го спретнем тва, пък мое и некой билярд, че ми дойдоха наум 1-2 неща и най вече изненадващо пари. Зала Универсиада ли беше тва?
Става въпрос за ето тва: http://erosshow.bg-sex.com/

Ако има навити примерно за събота следобеда, можем верно направим едно класическо излизане по мъжки с игрица в Геймцентъра и после анти-стрес в Универсиада.
Spoiler: show
shayhiri wrote:Ходихме на откриването на Еротичния Фест в Универсиада снощи. Всички стоки са с двойно и тройно намаление спрямо сексшоповете, ако се вземат от унгарския щанд на дистрибуторите, та напълнихме цяла торба играчки. Жената па си направи пиърсинг на пъпа на примоция - ако некой друг е обмислял подобно важно решение. Още три вечери ше го има, до събота, вход дванайстка, шест-полунощ. Има си и програма, ма мен лично хич не ме впечатлява, макар да имаше сгодни унгарки (чернокоската).
shayhiri wrote:Ми може още да спретнем една организацийка. Който навит, да казва смело. Пари ти требват само 12 за вход. И после можеш ги избиеш от фрий кондоми. :) Аз инвестирах в играчки, шото наистина беха три пъти по-евтини, та "улових момента".
Не е филм точно, ма да не пускам специална тема и да не спамим оная.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Apr 07, 2008 3:49 pm

DELgado wrote:Хехе. Абсолютно си прав. Сега ще го поправя. А ти изгледа ли Мъглата вече или ще ходим на кино? :wink:
Айде верно да се разбираме за петъка, че срамота вече от колко време не сме ходили общо. Аз ше си изхаба втория и последен слот за Спайдъруик ей са, та остава Мглата.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Apr 07, 2008 3:50 pm

Аз съм доста навит за въпросната. :lol:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

thunder
Forsaken

Post by thunder » Mon Apr 07, 2008 3:57 pm

DELgado wrote:Аз съм доста навит за въпросната. :lol:
Мглата вярно е добра идея :) пазех си я за кино
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Apr 07, 2008 4:00 pm

Трима дотука. :thumbsup: Утре ше знаем точния час като излезе програмата, а засега се разбираме просто за петък вечер, К?

Коруин, къде зачезнА ве, човек? :?

Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Wed Apr 09, 2008 10:17 am

Последно остава за този петък Мъглата така ли?