passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Пействам квот пише в IMDB, щот ЯВНО никой не го прочете. Никъде в историята не се споменават нацисти. И това ми се струва съвсем логично. След толкова много години от последната история (включително в сюжетно отношение, не само като години на заснемане), е напълно нормално и дори желателно врагът вече да е друг.Agent Irina Spalko is sent by leaders of the Soviet Union to uncover the legendery Crystal Skulls which are believed to be the key to an ancient Alien civilisation. Hoping to harness the extra terrestrial weapon for the cold war, Spalko uses Indiana Jones as a guide through the jungles of deepest Peru where they encounter a swarm of Bull Ants, lethal guards of the Temple of Akator and a face from Indy's past!
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 3 guests