Qky, да дръпнем една дискусия за литературните свойства на Ралмията, хм? Или изчакай да излезе броят с ревютата ни. А ти чел ли си Ралмия?
Това прелюбопитно четиво, междувпрочем, около 90% от хората във форума са го разглеждали сравнително подробно, понеже с 90% от тях се познаваме лично и обменяме вълнуващите си преживявание с тази Творба наживо, ок? А една част от нас пък почти я прочетоха изцяло (за цялта поредица говоря), още докато беше свободен достъпът до нея в Цитаделата. И сме обсъждали - наживо - колко е....да речем, невпечатляваща, твърде често, тъй че когато се стигне най-сетне до пускане на тема във форума, всички си знаем аргументите и остава просто да хейтим за спорта.
При все това, поне оставяме разумни и аргументиращи се с конкретни примери хора като теб да си изкажат мнението, за разлика от Цитаделата, където всеки инакомислещ бива наказан с бан или в най-добрия случай с триене на пост. Представи си някой младеж, фен на Ериксън, който без да иска се е натъкнал на Цитаделата преди да се натъкне на нас. Получава шут в задника одма. Много готино, нали? Или същия тоя младеж, който не е фен на Ериксън, а на Паолини, обаче става фен на Ериксън впоследствие и иска да сподели ентусиазма си със своите интернет-приятели Спархоук и Сидиъс. Получава шут в задника. И е безкрайно изненадан, когато тези негови интернет-приятели изведнъж тръгват да му лаят като фелдфебели. Още по-готино, нали?
И тъй като отбелязах набиващата се в очи конкретна аргументативност, която демонстрираш вече няколко страници, я дай примери за многото неща, срещу които сме си изградили предрасъдъци; и кои и колко са тия книги, дето ги разглеждаме тотално позитивно. И май-май не си се огледъл толкова добре, щото разбиранията ни за това що е добра книга ги има с тонове и в ревютата ни (на добри книги), и в една сюрия теми.
Мойто IQ в най-различни тестове е излизало между средата на 130-те и средата на 150-те пункта, ама не съм се тествал от почти година, а за разлика от Жоро (Моридин де) мисля, че съм поумнял
Не че, както каза той, това практически има някакво значение.
Може ли като направиш статистиката, да ни пуснеш изследването си. Между другото, "ние" няма какво да се виждаме дали имаме "право", това явно си е твой критерий, който, инцидентно, казва някои неща за теб.