Случи ми се нещо интересно...
Moderator: Moridin
- Maledictus
- Warmage
Ба, то и аз допреди една година разправях "Ще си поживея, свят ще видя, ще си пое** и прочее и на трийсе примерно....." и БАААААМ ЮБЕРАШУНГ! (Твърде приятен, между другото - дай Боже всекиму) "Сватба сватба сватба, да си продължаваа........"JaimeLannister wrote:Годеж... Сватба....DELgado wrote:Звучи обещаващо определено.Skywalker wrote: обикновено такива истории завършват с годеж и сватба![]()
![]()
Не ме стресирайте де... Млад съм още...![]()
И зелен.
- BaYa
- Forsaken
Ми и двете халви са de almendras! Като ojos almendrados от книжната тема!!
Но ще проверя, за всеки случай (?)! Да не би да се перча напразно, и да се наложи да чакате до коледните празници за малко испанска халва.

Но ще проверя, за всеки случай (?)! Да не би да се перча напразно, и да се наложи да чакате до коледните празници за малко испанска халва.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Като част от Европейското турне на Театровата ни трупа имаме да направим представление за Негово Светейшество (Папата) във Ватикана. Започваме си представлението съвсем навреме, само дето Б16 го няма...
Ние си караме по програма в неголямата зала, да кажем 100ина кв м. По някое време в насрещния край на залата се възниква суетня... Оказа се че сред присъстващите дошъл и Бенедикт 16и, та си продължаваме представлението... По нататък в програмата е и мое солово участие с монолог. Право срещу мен Тронът, а в него Б16и... Той пък се попрехласна по моето представяне.
След представлението всеки в трупата получи лично писмо от Б16и с извинение задето закъснял за представлението. Освен него писмо моя милост получава и Лична покана за Аудиенция с Негово Светейшество, комуто видите ли моето солово изява много му се понравила. Та когато реша да се свържа с Неговите Хора и да се повидим...
Прибираме се след турнето в София. Излизам да се поразходя ей тъй да поизнося обувките и срещам моята Даскал по немски език от Немската навремето...Замъквам я вкъщи на гости и вадя двете писма от раницата подписани и подпечатани от Б16и адресирани до мен, за да и ги покажа .
Говорим си с нея за туй онуй - титлите на Б16и описани в пълнотата им в писмата и т.н. след което аз се събудих...
Ние си караме по програма в неголямата зала, да кажем 100ина кв м. По някое време в насрещния край на залата се възниква суетня... Оказа се че сред присъстващите дошъл и Бенедикт 16и, та си продължаваме представлението... По нататък в програмата е и мое солово участие с монолог. Право срещу мен Тронът, а в него Б16и... Той пък се попрехласна по моето представяне.
След представлението всеки в трупата получи лично писмо от Б16и с извинение задето закъснял за представлението. Освен него писмо моя милост получава и Лична покана за Аудиенция с Негово Светейшество, комуто видите ли моето солово изява много му се понравила. Та когато реша да се свържа с Неговите Хора и да се повидим...
Прибираме се след турнето в София. Излизам да се поразходя ей тъй да поизнося обувките и срещам моята Даскал по немски език от Немската навремето...Замъквам я вкъщи на гости и вадя двете писма от раницата подписани и подпечатани от Б16и адресирани до мен, за да и ги покажа .
Говорим си с нея за туй онуй - титлите на Б16и описани в пълнотата им в писмата и т.н. след което аз се събудих...
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Попълвам си молба за работна виза за щатите и попадам на следния въпрос.
Do you seek to enter the United States to engage in export control violatipons, subversive or terrorist activities, or any other unlawful purpose? Are you a member or representative of a terrorist organization as curresntly designated by the U.S. Secretary of State. Have you ever participated in persecutions directed by the Nazi government of Germany; or have you ever participated in genocide
За всичко това имам избор Да и НЕ.
Do you seek to enter the United States to engage in export control violatipons, subversive or terrorist activities, or any other unlawful purpose? Are you a member or representative of a terrorist organization as curresntly designated by the U.S. Secretary of State. Have you ever participated in persecutions directed by the Nazi government of Germany; or have you ever participated in genocide
За всичко това имам избор Да и НЕ.
"It was an octopus, centipede, spider kind o' thing, but they was a haff-shaped man's face on top of it..."
- BaYa
- Forsaken
Да Морви, и между шефовете имало свестни хора! Започвайте да се стягате и да накацвате насам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Бобсъне, какво ли вечеряш ти? За да сънуваш такива ми ти работи!
(Въпросът е риторичен. Изибщо няма нужда да ми отговаряш!
)
Бобсъне, какво ли вечеряш ти? За да сънуваш такива ми ти работи!
Luxury is a matter of having options!!!