Music Idol 2.0

Ми то името като че подсказва... търнокопи, хидродинамика и всякакви ортопедични приспособления...
herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Tue Apr 29, 2008 3:31 pm

Това, че ще може всичко, не означава, че няма да си пее в неговия си стил, просто ще е доказал, че няма какво да му се опъне и си е заслужил айдълската титла. А ако не си забелязал, Тома успява да пречупи досега абсолютно всичко през гласа си и метъл виждането си ;)
Image

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Tue Apr 29, 2008 4:40 pm

herairness wrote:А ако не си забелязал, Тома успява да пречупи досега абсолютно всичко през гласа си и метъл виждането си ;)
Забелязал съм и затова му се кефя много. А и аз все пак не съм един от "дъ тру метъл пийпъл". И на Шанел се радвам, на Ясен също. Те тримата ми показват истинска индивидуалност. Останалите вече издишат сериозно. Ивайло, колкото и добре да пее, вече ми е тотално безличен и никакъв, Ана ме дразни откровено, Деница на предишния концерт беше пълен провал, Нора вчера също не ми хареса - а даже не помня какво пя. Опитват се да влязат в различните стилове, но не могат и губят себе си. А Денислав ме дразни по принцип, понеже не си падам по лигльовците като него.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Apr 30, 2008 9:24 pm

Иво е аут. Слава Богу зрителят има някакъв мозък. Ако Ясен беше отпаднал директно спирах да гледам...

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Apr 30, 2008 9:31 pm

Никакъв мозък няма. Ана и Денислав продължават да стърчат там като циреи ичакат някой да ги изстиска. А Фънки слушал Анка през слушалки и според него само тя пяла вярно предния път. Гааа!
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Wed Apr 30, 2008 9:34 pm

ОМГ ОМГ ОМГ Ана дори не е сред тримата с най-малко гласове. ВТФ бе??

А това дет го каза Фънки направо ме застреля. Или е глух, или ептен не знае за какво говори.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Apr 30, 2008 9:34 pm

Марфа : Искрено те моля да не се самозабравяш с тази злоба към Ана, на предната страница ме изненада много неприятно, използвайки думите "смръдлива п**ка", нещо, което тотално не съм очаквал от една дама.
Момичето определено не може да пее и със сигурност няма да спечели. Единственият му плюс е, че радва окото заедно с Шанел на фона на двете планетки.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Wed Apr 30, 2008 9:45 pm

Muad_Dib wrote:Ако Ясен беше отпаднал директно спирах да гледам...
Е, аз нямаше да спра, ама само защото остават Тома и Шанел. Но и аз се ядосах, че номинираха Ясен.

Зарадвах се, че Ивайло отпадна, защото защитничката му беше толкова потресаващо тъпа, че ми идеше да замеря телевизора с нещо тежко, като я слушах. За щастие наблизо имаше само някакъв вестник... "Искам да кажа, че интонирането е много важно. Ето, например Тома... Справи се много добре... Естествено, че не се притеснявам да кажа кой пее фалшиво. Ана." И т.н. Тъпата овца явно беше решила, че говорейки по тоя начин ще впечатли някого, опита се да поеме ролята на жури, но изобщо не се замисли, че на масовия зрител изобщо не му дреме за интонирането, защото не знае какво е това. Естествено, Фънки я заби в земята. Поздравления за което. На въпроса кой прави по-добро шоу - Ясен или Ивайло - сестрата на Ясен се опита да каже нещо, но оная викна "Да, естествено е да избере брат си." Все едно Ивайло правеше по-добро шоу от Ясен... Толкова ли не можеше да проумее, че с подобни нападки си вкарва само автоголове? Точно по същия начин се държеше и оня олигофрен, дето защитаваше Мария миналата седмица. И тя си тръгна. Не знам, ако аз бях на мястото на Ивайло, след предаването щях да утрепя защитничката бавно и мъчително. Или поне щях да й вдигна скандал до небето. Не може така. Не че с по-добра защита Ивайло щеше да остане, де, обаче поне щеше да си тръгне с повечко достойнство. А това е важно.

Реакция:
Според мен Фънки го каза онова за Ана по-скоро с цел да забие малоумната овца, отколкото защото го мисли наистина.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Apr 30, 2008 9:47 pm

Да си призная - по-горното мнение за Ясен го написах на фона на другите номинирани и по-конкретно Ивайло. Т.е. ако Ивайло беше останал, а Ясен си беше тръгнал - бих спрял да гледам. Ясен е много готин, от нашия град си е, но Томата засега е едноличен лидер в моята класация.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Apr 30, 2008 9:56 pm

Изненадана съм, че Ясен и Деница бяха на номинации пред ужасната Ана и Денислав.

Поне отдъхнах, че отпадна Ивайло, а не Ясен или Деница, но ми се щеше Ана да отпадне преди всички. Наистина не мога да си обясня коментара на Фънки за правилното пеене на Ана онази вечер. Ами това е абсурдно, слушалки или не, то не беше еднократно, то беше многократно това фалшиво пеене и като цяло изпълнението на Ана чисто музикантски беше зле. Както и да е... надявам се Деница да се постегне, защото не може така да ми ходи на номинации :(.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Apr 30, 2008 9:56 pm

Ба, Никола, след тая вечер виждам Ана на финал. Или най-малкото - полуфинал. След като "Dime la verdad" не успя да я свали от ефир, нищо няма да успее.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Apr 30, 2008 9:59 pm

Не забравяйте никога, че външният вид ПРОДАВА. Аз отдавна съм се примирил, че в това шоу музикалните качества не се ценят чак толкова, иначе да съм спрял да го гледам, вместо да се нервя винаги.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Wed Apr 30, 2008 10:01 pm

RRSunknown wrote:За сряда съм 100% сигурен че Ивайло ще е на дуел.
.
Пак сам се куотвам- ама няма как- предвидимо и очаквано беше.

Между другото на мене Ана ми е най неприятната по външен вид участничка и все пак някак си продължава да се приплъзва напред. :shock:

grellian
E'lir

Post by grellian » Wed Apr 30, 2008 10:13 pm

Muad_Dib wrote:Не забравяйте никога, че външният вид ПРОДАВА.
Мога само да добавя, че атрактивната визия и самоувереното поведение продават. Първото е казано в цитата, де.
Marfa, аз не смятам, че Ана ще докрета до полуфинал, камо ли до финал. Пее доста фалшиво и гласуващите (аз не съм от тях) най-сетне ще се осъзнаят и няма да воутват за нея.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Apr 30, 2008 10:14 pm

Абстрахирайки се от музикантските й качества ;) или по-скоро липсата на добри такива, за мен е страшно красива и освен това не се държи нито надменно, нито е прекалено свита, нито е някакъв перко шантав. Харесва ми, просто не пее на ниво и трябва да си отиде.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Apr 30, 2008 10:15 pm

Elayne wrote:Абстрахирайки се от музикантските й качества ;) или по-скоро липсата на добри такива, за мен е страшно красива и освен това не се държи нито надменно, нито е прекалено свита, нито е някакъв перко шантав. Харесва ми, просто не пее на ниво и трябва да си отиде.
Ето, момичето си го е написала прекрасно. За това Ана минава между капките все още. На следващото или по-следващо затягане на обръча ще си тръгне обаче. АКО хората решат да ги слушат как пеят разбира се. :lol: