Music Idol 2.0
- herairness
- Jaghut Tyrant
- tigermaster
- Elder God
Забелязал съм и затова му се кефя много. А и аз все пак не съм един от "дъ тру метъл пийпъл". И на Шанел се радвам, на Ясен също. Те тримата ми показват истинска индивидуалност. Останалите вече издишат сериозно. Ивайло, колкото и добре да пее, вече ми е тотално безличен и никакъв, Ана ме дразни откровено, Деница на предишния концерт беше пълен провал, Нора вчера също не ми хареса - а даже не помня какво пя. Опитват се да влязат в различните стилове, но не могат и губят себе си. А Денислав ме дразни по принцип, понеже не си падам по лигльовците като него.herairness wrote:А ако не си забелязал, Тома успява да пречупи досега абсолютно всичко през гласа си и метъл виждането си
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Марфа : Искрено те моля да не се самозабравяш с тази злоба към Ана, на предната страница ме изненада много неприятно, използвайки думите "смръдлива п**ка", нещо, което тотално не съм очаквал от една дама.
Момичето определено не може да пее и със сигурност няма да спечели. Единственият му плюс е, че радва окото заедно с Шанел на фона на двете планетки.
Момичето определено не може да пее и със сигурност няма да спечели. Единственият му плюс е, че радва окото заедно с Шанел на фона на двете планетки.
- tigermaster
- Elder God
Е, аз нямаше да спра, ама само защото остават Тома и Шанел. Но и аз се ядосах, че номинираха Ясен.Muad_Dib wrote:Ако Ясен беше отпаднал директно спирах да гледам...
Зарадвах се, че Ивайло отпадна, защото защитничката му беше толкова потресаващо тъпа, че ми идеше да замеря телевизора с нещо тежко, като я слушах. За щастие наблизо имаше само някакъв вестник... "Искам да кажа, че интонирането е много важно. Ето, например Тома... Справи се много добре... Естествено, че не се притеснявам да кажа кой пее фалшиво. Ана." И т.н. Тъпата овца явно беше решила, че говорейки по тоя начин ще впечатли някого, опита се да поеме ролята на жури, но изобщо не се замисли, че на масовия зрител изобщо не му дреме за интонирането, защото не знае какво е това. Естествено, Фънки я заби в земята. Поздравления за което. На въпроса кой прави по-добро шоу - Ясен или Ивайло - сестрата на Ясен се опита да каже нещо, но оная викна "Да, естествено е да избере брат си." Все едно Ивайло правеше по-добро шоу от Ясен... Толкова ли не можеше да проумее, че с подобни нападки си вкарва само автоголове? Точно по същия начин се държеше и оня олигофрен, дето защитаваше Мария миналата седмица. И тя си тръгна. Не знам, ако аз бях на мястото на Ивайло, след предаването щях да утрепя защитничката бавно и мъчително. Или поне щях да й вдигна скандал до небето. Не може така. Не че с по-добра защита Ивайло щеше да остане, де, обаче поне щеше да си тръгне с повечко достойнство. А това е важно.
Реакция:
Според мен Фънки го каза онова за Ана по-скоро с цел да забие малоумната овца, отколкото защото го мисли наистина.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Изненадана съм, че Ясен и Деница бяха на номинации пред ужасната Ана и Денислав.
Поне отдъхнах, че отпадна Ивайло, а не Ясен или Деница, но ми се щеше Ана да отпадне преди всички. Наистина не мога да си обясня коментара на Фънки за правилното пеене на Ана онази вечер. Ами това е абсурдно, слушалки или не, то не беше еднократно, то беше многократно това фалшиво пеене и като цяло изпълнението на Ана чисто музикантски беше зле. Както и да е... надявам се Деница да се постегне, защото не може така да ми ходи на номинации
.
Поне отдъхнах, че отпадна Ивайло, а не Ясен или Деница, но ми се щеше Ана да отпадне преди всички. Наистина не мога да си обясня коментара на Фънки за правилното пеене на Ана онази вечер. Ами това е абсурдно, слушалки или не, то не беше еднократно, то беше многократно това фалшиво пеене и като цяло изпълнението на Ана чисто музикантски беше зле. Както и да е... надявам се Деница да се постегне, защото не може така да ми ходи на номинации

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- RRSunknown
- Elder God
Мога само да добавя, че атрактивната визия и самоувереното поведение продават. Първото е казано в цитата, де.Muad_Dib wrote:Не забравяйте никога, че външният вид ПРОДАВА.
Marfa, аз не смятам, че Ана ще докрета до полуфинал, камо ли до финал. Пее доста фалшиво и гласуващите (аз не съм от тях) най-сетне ще се осъзнаят и няма да воутват за нея.
Абстрахирайки се от музикантските й качества
или по-скоро липсата на добри такива, за мен е страшно красива и освен това не се държи нито надменно, нито е прекалено свита, нито е някакъв перко шантав. Харесва ми, просто не пее на ниво и трябва да си отиде.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Ето, момичето си го е написала прекрасно. За това Ана минава между капките все още. На следващото или по-следващо затягане на обръча ще си тръгне обаче. АКО хората решат да ги слушат как пеят разбира се.Elayne wrote:Абстрахирайки се от музикантските й качестваили по-скоро липсата на добри такива, за мен е страшно красива и освен това не се държи нито надменно, нито е прекалено свита, нито е някакъв перко шантав. Харесва ми, просто не пее на ниво и трябва да си отиде.