Като хвърлих поглед върху записа от снощното предаване, разпределението на песните е следното:
Нора: Лита Форд и Ози Озбърн - Close My Eyes
Шанел: Джоан Джет - I Love Rock & Roll
Ана: The Beatles - In My Life (Дони не спомена, че е на Битълс, между другото, явно не знае; иначе наистина Бет Мидлър я изпълнява във въпросния филм)
Деница: Дженис Джоплин - Mercedez Benz
Тома: Whitesnake - Crying In The Rain
Ясен: Twisted Sister - We're Not Gonna Take It (Дони упорито ги наричаше Систърс, издразни ме много)
Денислав: The Rolling Stones - Satisfaction
Като цяло, по-занимателна задача, но ще видим какво ще излезе. Според мен Ясен е в по-неизгодно положение, защото не смятам, че песента му отива толкова, колкото на някои други, имам чувството, че и Нора ще е в подобно положение. От Денислав също не очаквам кой знае какво, още повече, че не беше чувал песента преди ... Ще видим Ана какво ще измисли, тя песента не е особено трудна, така че ако отново фалшивее, просто не знам.
Определено предимство за Тома, Шанел и Деница, сега е момента да направят добро изпълнение, особено Деница.
Добавено: Абе то ясно, че никой няма да е напълно доволен, ама ми се искаше да има поне една песен, написана след 1990-та ...
This signature is not yet rated