Ами да поспамим малко:р - I'm with Canislav?

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Locked
B. Delvig
Sorcerer

Post by B. Delvig » Mon Aug 02, 2004 5:27 pm

Драгоне брат, откъде го извади това!!? Велико!

Всъщност абсолютно точно синхронизира със собствените ми наблюдения от последния Созопол (повече там не съм ходил и няма да отида)..(А на Китен отивам само ако ме вържат и ме влачат зад колата).

Мазни, потни аграрни типове със жената и децата, всички със пластмасови джапанки и зелени потници, натъпкани във зловещи мухлясали кватри, набиващи 24/7 от ония оранжевите пилета дето се въртят по цялото черноморие, в някоя от крайбрежните бараки с пластмасови маси и чадъри Загорка. Пот, смрад и простотия. И сини жигули със багажници на покрива
Хеликоптерите са душите на взривени танкове...

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Mon Aug 02, 2004 7:36 pm

Категорично против това за Созопол, а именно: никой не би се похвалил със софиянка, още повече в описания контекст :)
Сериозно: плажовете са мръсни, простотията се шири, но има го още там нейде заровен истинският град.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Aug 03, 2004 9:09 am

Да.... сериозно става положението край морето. Но все още има малки оазисчета на спокойствието, кротки плажове и чиста вода... хм.... сравнително чиста вода. Е, вярно, че из Градина палатки са хвърчали във въздуха, но пък и стихията си има своите прелести :wink: . А Камчия... Искам пак на мореееееее!!!!!
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Aug 03, 2004 1:38 pm

Хм, има верни неща, има хора, за които по-голямата част от текста е верен, но все пак си остава една палава цинична хипербола...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Aug 03, 2004 2:58 pm

1) Морвето ме светна, че дистрибуторките на Ейвън верно били навсякъде, аз си мислех, че само при мене е така :Р

2) По мое мнение повечето на плажа бяха някви супермени и мацки от мокрите сънища на 50-годишен ерген, не знам точно за увисналите цици и задници, ма аз се комплексирах дълбоко..

3) Не е ЧАК толкова мръсно. В смисъл, трябва да видите фара на Варна и тогава ще си говорим за мръсотия. Или произволен заден двор в центъра на София, разбира се.

4) Извинявам се, 3 лева за овчарска салата е вопиещо нахалство и ако някой ми ги поиска, повече посмъртно нема му стъпя в ресторанта, само ше му мушкам под вратата листче с грамажа на съставките, цените на пазара и щедри там 20% труд, да видим дали пак ше се събере до половината. 200 грама пържола за 3 лева също ше видят през крив макарон, пък ако ще да съм най-неандерталския ориенталец на света.

5) Никога не съм ходил на ресторант с когото и да е, без да оставим бакшиш. Освен естествено на изключително нахални същества, които при това са ни бавили храната 2 часа, а и дори на тях винаги оставяме рестото. Не заслужават обаче. И да имах безпризорно тичащо хлапе и жена с вестибуларни проблеми, пак нямаше да заслужават.
This is it. Ground zero.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Aug 03, 2004 3:15 pm

Аха, а нямаше и луди, които да изкарват на плажа от 9 до 19, на нас май ни беше 3 часа таванът...
Що се отнася до хората по плажа - просто имаше всякакви. Имаше и дебели баби, и момичета по монокини, които изглеждаха като представителна извадка на модна агенция. Но зависи кое ще ти прави впечатление, нали:Р
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Wed Aug 04, 2004 11:11 am

63 КУЛТОВИ лафове на Батето!!!

http://jdbc.prosyst.bg/bateto.pdf
Не мое да мъмриш, брат!

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Wed Aug 04, 2004 11:24 am

Батето forever! :)
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

B. Delvig
Sorcerer

Post by B. Delvig » Wed Aug 04, 2004 11:51 am

Няма друг! Ако и сега ги финтира елегантно покрай далаверата с МОК не знам какво да кажа повече! Такъв играч Копола със Скорсезе да седнат, но могат да го измислят!!

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Aug 04, 2004 1:49 pm

Мъжките Фантазии и Вътрешния Глас

турнато на Tuesday, August 03 @ 12:00:00 HKT
рубрика: литера-туря
литера-туряМихаил Макаренко

~~
АВИАЦИОННА
Летя в самолета. Потресаващата мадама на стола срещу мен ме фиксира. След безмълвен диа лог се уединяваме в тоалетната..., къде другаде?
ВЪТРЕШЕН ГЛАС:
Хе-хе, в самолета седалките са сложени така, че пътниците не се виждат...

~~
СТИЛ “БАУНТИ”
Ние сме с нея на необитаем остров. Отначало е внимателна, но после разбира, че съм мъжа на нейните мечти. Под лъчите на залязващото слънце, започвам да целувам еластичното и тяло...
ВЪТРЕШЕН ГЛАС:
Нито хигиена, нито презервативи, и въоще такъв късметлия си, че на необитаван остров можеш да попаднеш само с Уупи Голдбърг...
~~
ГЕРОИЧЕСКА
Спасявам я от изнасилвач(крадец, убиец) и тя ме кани в къщи. На сутринта се чувствам като жертва на изнасилвач...
ВЪТРЕШЕН ГЛАС:
Сигурно си има приятел. Преди да спасяваш някоя, уточнявай този въпрос...
~~
КУРОРТНА
Ни с нея живеем в един хотел, където стаите са еднакви. След вечеря се хвърлям на кревата. Към мен се присламчва сексуално горещо тяло. Лунен лъч – това не е жена ми, а блондинката от снощи!
ВЪТРЕШЕН ГЛАС:
А през това време жена ти къде е ?
~~
СПОРТНА
Отивам на тренировка и виждам как в залата се занимава треньорка с женската група за фитнес. Тя ме завлича в съблекалнята, за да ми покаже възможностите на тялото си.
ВЪТРЕШЕН ГЛАС:
Остава да се разбере за какво ти си се завлекъл на фитнес? Да покажеш възможностите на шкембето си ли?
~~
ВЛАКОВА
Съседката ми по купе затваря книгата и гаси осветрлението. Минута по късно пръстите и разкопчават ризата ми...
ВЪТРЕШЕН ГЛАС:
Прилича на приказка. Но може и да стане истина, ако поне един път си купиш билет за спален вагон, 1-ва класа.
~~
КЛАСОВА
На прием се оказвам до жената на олигарх. За мъжа си тя е просто красива статуетка, с която той се хвали пред партньорите си. Но аз чувствам съвсем друго. И ето – ние вече правим любов в кулоарите – отчаяно, всеотдайно, като за последен път...
ВЪТРЕШЕН ГЛАС:
Май не знаеш какво значи “кулоари”. Виж, това “за последен път” е точно...
~~
ФАНТАСТИЧЕСКА
Случи се най-страшното: на земята от неизвесна болест измряха всички мъже. На мен лежи тежкия товар на отговорността. Точно аз трябва да възстановя човешкия род. Най-красивите жени на планетата се записват в списък за прием месеци напред. Но тази ще я приема без ред – Здравей Анджелина Джоли!
ВЪТРЕШЕН ГЛАС:
Добър ден! Треска със зелени човечета...
~~
АЗИАТСКА
Да отида в Банког и да умра от удоволствие...Даже не си представям, какво могат местните мадами. Тайския масаж е нещо... нещо...
ВЪТРЕШЕН ГЛАС:
Само за информация...Най-разпространената болест в Тайланд не е маларията. Обличай се и изчезвай...
~~
МЕДИЦИНСКА
Лежа съссчупен крак в болницата. Почивен ден. Доктори няма. В цялото отделение сме само двамата – аз и младата сестричка в бяла престилка. Под която откривам няма нищо...
ВЪТРЕШЕН ГЛАС:
Ти даже не знаеш колко болезнено е да го правиш със счупен крак. Препоръчвам хрема.
~~
НАТУРАЛНА
На весела селска свадба ме отвежда приятелката на булката. Отиваме в сеновала. От новата ми позната мирише на прясно окосено сено.
ВЪТРЕШЕН ГЛАС:
Всъщност мирише на бой. Подготви се студенте...
~~
САДИСТИЧНА
Аз съм Маркиз дьо Сад. При мен на гости е любимката на краля. “Дайте ми ръката си – казвам на френски - и аз ще я прикова към това легло завинаги”.
“Да, мосю” – ми отговаря тя невярвайки.
Мисл, че се шегувам.
ВЪТРЕШЕН ГЛАС:
На френски знаеш само “месье, же не манж па си жур”, а то се превежда по друг начин.
~~
КИНАДЖИЙСКА
Чувал бях, че индийките поразбирват нещо от секс, но сега знам точно, че само тук е могла да бъде написана “Камасутра”. Тя още сваля своето сари, а аз вече горя от желание..
ВЪТРЕШЕН ГЛАС:
Приятелю, бъди много внимателен. Ако вярваш на Холивудските филми, може да се окажеш нейния изгубен отдавна брат...
~~
АВТОСТОПАДЖИЙСКА
Аз я качвам, тя се смее на моите майтапи. Тя е студентка и пътува на автостоп.
” Между другото – пита тя – как гледаш на страхотен секс точно в момента?” Трябва ли да казвам, че отбивам и спирам.
ВЪТРЕШЕН ГЛАС:
Интересно на колко още майтапи се е смяла тази жизнерадостна мадама по целия път?
~~
ПСЕВДОИСТОРИЧЕСКА
“Желязна Маске . ми казва прекрасната дама – зная, че краля постъпи несправедливо с вас и реших да ви подаря най-скъпото, което имам – честа си”. Тя си повдига полата...
ВЪТРЕШЕН ГЛАС:
И ти точно сега си с желязна маска...
~~
ВЪНШНОПОЛИТИЧЕСКА
На лицето и има дебел слой пудра. Тя е възпитавана да доставя наслада на мъжете. Тя е гейша. Тя отмества завесата настрани и като пеперуда лети към моето татами..
ВЪТРЕШЕН ГЛАС:
Най-важното е да не и обещаеш да върнеш Куриловите Острови...
~~
НОВОГОДИШНА
Самотна новогодишна нощ. На врата се звъни. Пред вратата чака Снежанка в късо червено палто, под което си подават дълги и пре-дълги крака. Годината изглежда ще е добра!
ВЪТРЕШЕН ГЛАС:
Хич и не мисли да сваляш верижката на вратата. Дядо Мраз с тежък чувал е също там.
~~
ДРУЖБА МЕЖДУ НАРОДИТЕ
Моята длан гали нейната черна кожа и отново и отново се пълня с желание...Най-хубавото, което може да ви се случи в живота – жена, с черен цвят на кожата...
ВЪТРЕШЕН ГЛАС:
Все пак УУпи Голдберг – знаех си...
~~
БИТОВА
Любовта идва, когато съвсем не я очакваш. Диспозицията е следната: тя стои до пералнята. Секс при 1000 оборота в минута е възможен...
ВЪТРЕШЕН ГЛАС:
Възможни усложнения –нервни тикове, токов удар, Паркинсон...
~~
ПСИХОАНАЛИТИЧЕСКА
Тя лежи на дивана. Психоаналитичния сеанс е в разгара си. Тъкмо съм я докарал в състояни на хипноза и се готвя да се възползвам от състоянието и...
ВЪТРЕШЕН ГЛАС:
Между другото, това вече е наказателен член – от 3 до 6 години.
~~
ПЪРВОБИТНА
Аз хвърлям до огъня убития от мен елен. Приближава се жена и тялото и се увива около мощния ми торс. Аз я обладавам на тигрова кожа и си мисля: “На най-добрите мъже се падат най-хубавите жени. Така е справедливо!”
ВЪТРЕШЕН ГЛАС:
Ако торс се нарича крушевидното разширение на тялото от слънчевия сплит до бедрата, то по мощност на торса не всеки може да се сравнява с теб...
~~
ГАСТРОНОМЧЕСКА
Тялото и е изцяло покрито с крем от сливи. Моята ръка се плъзга по плоския и корем. Опитвам се да събера крема с устни. Струва ми се, че това е най-сладката жена в живота ми...
ВЪТРЕШЕН ГЛАС:
Познавам те добре – така ще се напукаш, че за всичко останало няма да ти останат сили...
~~
НЕВЕРОЯТНА
Все някога ще я срещна. Ще я обичам повече от живота, ще живеем дълго и щастливо. И ще умрем в един същи ден, оставяйки след нас деца, внуци и правнуци...
ВЪТРЕШЕН ГЛАС:
No Comments….
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Aug 04, 2004 2:46 pm

The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Thu Aug 05, 2004 4:23 pm

GHOST Poop: The kind where you feel the Poop come out, but there is no Poop in the toilet.

CLEAN Poop: The kind where you Poop it out, see it in the toilet, but there is nothing on the paper.

WET Poop: The kind where you wipe your butt 50 times and it still feels un-wiped, so you have to put some toilet paper between your butt and your underwear so you don't ruin them with a stain.

SECOND WAVE Poop: This happens when you're done Pooping and you've pulled your pants up to your knees, and you realize that you have to Poop some more.

POP-A-VEIN-IN-YOUR-FOREHEAD-Poop: The kind where you strain so much to get it out, you practically have a stroke.

LINCOLN LOG Poop: The kind of Poop that is so huge you're afraid to flush without first breaking it into little pieces with the toilet brush.

GASSEY Poop: It's so noisy, everyone within earshot giggles.

DRINKER Poop: The kind of Poop you have the morning after a night of drinking. Its most noticeable trait is the skid marks on the bottom of the toilet.

CORN Poop: (Self-explanatory)

GEE-I-WISH-I-COULD-Poop-Poop: The kind where you want to Poop, but all you do is sit on the toilet and fart a few times.

SPINAL TAP Poop: This is when it hurts so badly coming out you'd swear it was leaving you sideways.

WET CHEEKS Poop: (The Power Dump). The kind that comes out of your butt so fast, your butt cheeks get splashed with water.

LIQUID Poop: The kind where yellowish-brown liquid shoots out of your butt and splashes all over the toilet bowl.

MEXICAN Poop:It smells so badly that your nose burns.

UPPER CLASS Poop: The kind of Poop that has no odor.

THE SURPRISE Poop: You are not at the toilet because you think you are about to fart but...oops...a Poop!!!

THE DANGLING Poop: This Poop refuses to drop into the toilet even though you know you are done Pooping it. You just pray that a shake or two will cut it loose.
Не мое да мъмриш, брат!

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Fri Aug 06, 2004 12:50 am

Ами аз без никаква явна и честна или скрита и подмолна връзка с темата ( въпреки че който знае заглавието на топика, ще се съгласи, че в случая връзката не е необходима ), бих желал да изразя дълбокото си преклонение пред тъй наречения Бате, останал завинаги в сърцето ми като "Професор Иван Славков Киевски", показал за пореден път, че в съответния климатичен пояс просто няма достоен нему конкурент в дисциплините Поглъщане На Големи Количества Привидно Непоглъщаеми Силни Концентрати, Забранени За Употреба От Не Една Здравна Организация, Демонстрация На Компетентност И Ангажираност В Целия Спектър От Обществени И Не-Толкова Обществени Дейности, В Които Не Се Очаква Да Проявява Компетентност И Ангажираност ( хубаво де, признавам, че в спора за титлата тук се намесва и Бойко Борисов, донейде ), Но Той Всъщност Разбира От Всичко, Нека Не Завиждаме и, най-вече, Внедряване и Претопяване Сред Подривни Елементи, Искащи Да Подкопаят Олимпийските Неприкосновени Принципи, С Цел Разобличаването Им ( Не На Принципите, А На Подривните Елементи, Бе ), А Целта Оправдава Средствата, Нали ( това е колективен спорт, където, заради нечестна игра от страна на подлия бритиш противник, господин Славков и съотборниците му, въпреки блестящата си игра, отстъпиха в оспорвания си скорошен мач. Но ние знаем кой е най-добрият, безценни, знаем. ). Просто съм на крачка от основаването на комитет за агитация и промотиране на тази Личност, честно.

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Fri Aug 06, 2004 1:28 am

ма как яко го бяха направили в Шоуто на Слави:):)
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

B. Delvig
Sorcerer

Post by B. Delvig » Fri Aug 06, 2004 12:51 pm

Интересно че докато гледах оригиналния филм по BBC 'Панорама' ме хванаха едни патриотични чуства! Кви са тя англичани дето ше ми снимат нащо си Бате със скрити камери в нашия си Радисон SAS бе!!?

Кво се опитват да покажат че само българи, сърби и араби са корумпирани?!! Те англичаните подкупи не взимат! BBC пак си играят старата мръсна игра на BBC "От източно европейци и араби идват всички злини " Да беше само тоя филм! Де*** поръчковата журналистика де***!!!!