Пратчет!
- Daggerstab
- Arcanist
Хм, случайно да не става дума за онази готварска книга на леля Ог? Със "шашармите"? Щото направо трябва да и сложат една червена точка на корицата...
Както и да е, преди има-няма половин час се изръсих шест кинта за "Нощна стража"... надявам се да не съм си дал парите на вятъра...
Както и да е, преди има-няма половин час се изръсих шест кинта за "Нощна стража"... надявам се да не съм си дал парите на вятъра...
Дагърстаб. Точка.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
- Jaar
- Mistborn
Като ги знаем "Вузев" с каква скорост ги издават книгите... 9.5 месеца от "Последния герой" до "Нощната стража". И "Карта на Анкх" междувременно, де.
Надявам се и "Готварската..." да излезе на този принцип.
Но най-добре иди в Пингвините на Веслец и там ще разбереш какво е казал авторът.

Надявам се и "Готварската..." да излезе на този принцип.
Но най-добре иди в Пингвините на Веслец и там ще разбереш какво е казал авторът.

But there never seems to be enough time
To do the things you want to do
Once you find them
To do the things you want to do
Once you find them
-
- Paragon
"Кучедразньо". Хм. Не знам колко ми харесва. Това ми е от любимите моменти, впрочем. Познах го веднага нашия човек :) Аз я четох на английски, между другото, нямаше превод да ми разваля удоволствието. За пореден път се убедих, че Пратчет е труден за превод.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
-
- Paragon
- Havelock Vetinari
- Scholar
Ама за тая Нощна стража ли ставало дума! Пуля се аз, махам с уши и не мога да включа...
Ми да, книгата е добра, определено ми хареса. Държа да подчертая - на английски. На български не знам как е, но нямам засега намерение да разбирам.
А, естествено, че рулирам, като съм млад! Аз и по-късно също рулирам.
Ми да, книгата е добра, определено ми хареса. Държа да подчертая - на английски. На български не знам как е, но нямам засега намерение да разбирам.
А, естествено, че рулирам, като съм млад! Аз и по-късно също рулирам.

Not the really high, creative loathsomeness of the great sinners but a sort of mass-produced darkness of the soul...
Танго
Танго
-
- Paragon