Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
Еми бива, кво. Ясно, че при тва наследство няма как да е откровение свише. Даже още малко може да качи оценката (Average Rating: 6.8/10), но не твърде.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Съдейки по ревютата, точно така си е - много добър приключенски филм, но не и разбиващо добър, както бихме очаквали от Инди. Предполагам, че като цяло би трябвало да сме доволни, имайки предвид таланта на Лукас да омазва стари франчайзи. 

Заповядайте в Клуб за фантастика и фентъзи "Соларис" - гр. Пловдив
Събираме се всеки петък от 18:00 пред книжарница "Литера" на Джумаята.
Така си е... и точно това е спасило филма, предполагам. 

Заповядайте в Клуб за фантастика и фентъзи "Соларис" - гр. Пловдив
Току що ме поканиха на служебно-административна прожекция утре сутрин.
Приех.
(Спести ми чакането до понеделника. Само не знам като мине и този филм кво ше се гледа следващите няколко седмици...
)

(Спести ми чакането до понеделника. Само не знам като мине и този филм кво ше се гледа следващите няколко седмици...

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Amos Trask
- Aes Sedai
Служебната прожекция е на НФЦ за издаване на категория. Току-що изпратих 4-ма души да контролират достъпа. Нищо лично, Алекс, но нямам право да те допусна, ако не искам да си загубим мейджъра. Който и да те е поканил, няма да стане.shayhiri wrote:Току що ме поканиха на служебно-административна прожекция утре сутрин.Приех.
(Спести ми чакането до понеделника. Само не знам като мине и този филм кво ше се гледа следващите няколко седмици...)
VMITW!