Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
Мен началото в склада много ме накефи. Мармотите или там-квито-бяха-забравих-им-името ме разбиха от смях
, а и маймуните. Съгласна съм с това, че имаше много, прекалено много второстепенни герои освен нашия човек. Колкото до извънземните, казах вече, очевидно е, че всички сте на противоположното мнение, но не ми се искаше реално да ми ги показват (Е.Т.), че и living breathing inter-dimentional portal да ми покажат, а и летяща чиния. Можеха да спрат със скелетите, които и те бяха a little too much...
.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Прекалено sci-fi и прекалена измишльотина. Склонна съм да вярвам повече на съществуването на християнските реликви от собствената ни световна история, дори да не са 'златен бокал' и 'позлатен кивот', отколкото на кристални скелети на извънземни и летящи чинии.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Ъъ, ок
В смисъл, библейските артефакти са по-реалистични от извънземните... Щом казваш...
И не е сай-фай. Сай-фай е ако те занимаваха с технологията им. Това си беше точно "извънземния корен в археологическа загадка", което е такава класика, че ми става все по-оцъклено, колкото повече разсъждавам над точно това ви оплакване.
Кристалните скелети бяха брутални!
Валери, най-излишен беше Мак. Напълно безсмислен персонаж.
И не е сай-фай. Сай-фай е ако те занимаваха с технологията им. Това си беше точно "извънземния корен в археологическа загадка", което е такава класика, че ми става все по-оцъклено, колкото повече разсъждавам над точно това ви оплакване.
Кристалните скелети бяха брутални!
Валери, най-излишен беше Мак. Напълно безсмислен персонаж.
And you can't dance with a devil on your back...
Аз пък точно обратното. Явно си е просто до човека.Elayne wrote:Прекалено sci-fi и прекалена измишльотина. Склонна съм да вярвам повече на съществуването на християнските реликви от собствената ни световна история, дори да не са 'златен бокал' и 'позлатен кивот', отколкото на кристални скелети на извънземни и летящи чинии.
Добре де и Мак също.
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
Аз предварително очаквах, че ще се издразня на извънземните, но всъщност се оказа, че ги приех доста добре. Само накрая като че ли малко прекалиха, когато
- Spoiler: show
Заповядайте в Клуб за фантастика и фентъзи "Соларис" - гр. Пловдив
Събираме се всеки петък от 18:00 пред книжарница "Литера" на Джумаята.
Събираме се всеки петък от 18:00 пред книжарница "Литера" на Джумаята.
Пасни я тая картинка за десктопа!
Иначе Ванка, не си схванал какво стана. Извънземното не "оживя" и не беше едно. Те всички си бяха живи, въпреки че бяха скелети, и просто чакаха братчето си. А онова с кожата, което накрая порица Спалко, беше репрезентация на груповия им разум.
Иначе Ванка, не си схванал какво стана. Извънземното не "оживя" и не беше едно. Те всички си бяха живи, въпреки че бяха скелети, и просто чакаха братчето си. А онова с кожата, което накрая порица Спалко, беше репрезентация на груповия им разум.
And you can't dance with a devil on your back...