Formula 1
Moderator: Moridin
Егати, Мозли колко точно е непукист... След случката му с публикувания видеоклип с нацистки садо-мазо изпълнения, всички са му поискали оставка, а той заявява, че нищо нередно не е направил. Много интересно докъде ще стигнат накрая. 
Иначе, вчерашното състезание беше екстра (от моя гледна точка, разбира се). След нападките, че в миналото състезание ферари са изфабрикували изпреварването на Кими срещу Маса след първите спирания в бокса, сега и в двете спирания предимството да влезе втори там беше за Маса. Не е като да не беше бърз човека
 Самите нападки за мен бяха доста смехотворни. Да обвиниш отбора за решението им и стратегията кога кой пилот ще влезе в бокса, при положение, че те не са бавили излишно никой от двамата там, е... ами... вече казах - смешно. Ама хайде. Особено, засега е все тая кой от пилотите на ферари ще вземе 2 точки повече или по-малко. Маса след първите си излагации много не заслужаваше преимущества, но с цел отбора да се изгаври с обвинителите, си беше доста удачно. 
Хамилтън пък беше неотразим. Миналия сезон заявиха, че е невъзмутим, хладнокръвен и какво ли още не, но след тези бисери на хладнокръвието, мисля че леко му се развенча славата. Ясно е, че почти няма пилот, който да не прави грешки, но за два дни успя да измайстори цели 3 броя. Първо във втората свободна тренировка в събота, след пилотска грешка, си разпарчетоса болида, след това в неделя първо забравил да подготви двигателя за старта и загуби 6 места, а накрая реши, че това не стига и на 2-рия завой се понатресе в задницата на Алонсо (старата любов ръжда не хваща). Понеже е ясно, че съм предубедена, няма да коментирам повече, но беше добра илюстрация защо не бива да се избързва с определения като "перфектен".
Та, честита двойна победа на ферари и подиум на Кубица! Последният започва да печели доста бързо червени точки.

Иначе, вчерашното състезание беше екстра (от моя гледна точка, разбира се). След нападките, че в миналото състезание ферари са изфабрикували изпреварването на Кими срещу Маса след първите спирания в бокса, сега и в двете спирания предимството да влезе втори там беше за Маса. Не е като да не беше бърз човека
Хамилтън пък беше неотразим. Миналия сезон заявиха, че е невъзмутим, хладнокръвен и какво ли още не, но след тези бисери на хладнокръвието, мисля че леко му се развенча славата. Ясно е, че почти няма пилот, който да не прави грешки, но за два дни успя да измайстори цели 3 броя. Първо във втората свободна тренировка в събота, след пилотска грешка, си разпарчетоса болида, след това в неделя първо забравил да подготви двигателя за старта и загуби 6 места, а накрая реши, че това не стига и на 2-рия завой се понатресе в задницата на Алонсо (старата любов ръжда не хваща). Понеже е ясно, че съм предубедена, няма да коментирам повече, но беше добра илюстрация защо не бива да се избързва с определения като "перфектен".
Та, честита двойна победа на ферари и подиум на Кубица! Последният започва да печели доста бързо червени точки.
(\ /) 
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
						(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
- RRSunknown
 - Elder God

Бахти, Хамилтън да вземе да инвестира в очила или лещи. Не мога да преживея как изкара Кими от играта. Направо ми се искаше да скоча в телевизора и да му светна един.

Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
						Обичам си аватара!!
След отпадането на Кими, аз бях за двойна победа на BMW, така че пак не е толкова зле. Но все пак, да се натресе така Хамилтън, ами не е нормално за състезател от нивото, за което претендира.

Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
						Обичам си аватара!!
- RRSunknown
 - Elder God

Днеска стана много интересно състезание- през цялото време първи с МНОГО беше Райконен докато 20-тина обиколки преди края не му се скапа охладителната система - тогава Маса го изпревари и стана първи, Райконен на някъкъв ултра късмет завърши втори- дадоха как карбоновото покритие беше изгоряло. Хамилтън нищо не направи -беше спекан отвсякъде, алонсо уж щеше да прави нещо обаче излъга сам себе си и изостана в решаващия момен. Нак голям късмет извади Арно Трули който се промъкна зад Кубица и Алонсо и някак успя да стане трети. Сега Маса е първи в шампионата с 48 точки, Кубица е с 46 а Райконен е трети с 42. Имаше един много интересен момент при който Трули мина през тревата след едно допиране на гумите но успя да запази контрол и именно тогава стана трети.

Ма не с лошо де, не беше охладителната, а изпускателната. И Ярно този късмет знаем как си го вади - ако гледаше как отваря подхода към осми завой например, примамвайки Хейки, щеше да разбереш защо това е пилота, който успява да максимизира средната си скорост при дефанзивно пилотиране в най-голяма степен, съотнесено към останалите в настоящото издание на шампионата.
Опа почнал съм да преписвам от собствените си статии. Баси мамата
 .

Опа почнал съм да преписвам от собствените си статии. Баси мамата
Потупването по гърба е само на няколко сантиметра от ритника в задника.
						- RRSunknown
 - Elder God

Ако мислиш че различавам една тръба от друга грешишSimba wrote:Ма не с лошо де, не беше охладителната, а изпускателната. И Ярно този късмет знаем как си го вади - ако гледаше как отваря подхода към осми завой например, примамвайки Хейки, щеше да разбереш защо това е пилота, който успява да максимизира средната си скорост при дефанзивно пилотиране в най-голяма степен, съотнесено към останалите в настоящото издание на шампионата.
Опа почнал съм да преписвам от собствените си статии. Баси мамата.
А си е чист късмет за пръв в сезона да се качиш на подиума като направи Трули.