Евро 2008 - Австрия/Швейцария
Moderator: Moridin
Точно 15 минути преди мача като видях, че в състава на Италия го няма моя любимец Де Роси, обявих на един форум, че няма да подкрепям Италия в този мач. Явно подкрепата ми е много важна, без нея се стигна до тотален провал за Италия. 

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
По случай това, че мачът се игра в Швейцария, италианците имаха защита като швейцарско сирене.
Но пък това беше първият мач, който си струваше гледането.
Но пък това беше първият мач, който си струваше гледането.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Емо: Еми случаят е аналогичен с този, ако Панучи беше примерно някъде на ъгловия, далеч от ситуацията. Специално при засадите някои съдии се застраховат, като свирят засада точно по правилата, без да им пука кой влияе и кой - не, щото и бездруго е сложно да се прецени. да не говорим, че и пасът беше всъщност шут, много рязък, в наказателното беше меле, а същинската засада беше много тънка.
And you can't dance with a devil on your back...
Хахахахахахах той наистина коментира!Roland wrote:Емо: Еми случаят е аналогичен с този, ако Панучи беше примерно някъде на ъгловия, далеч от ситуацията. Специално при засадите някои съдии се застраховат, като свирят засада точно по правилата, без да им пука кой влияе и кой - не, щото и бездруго е сложно да се прецени. да не говорим, че и пасът беше всъщност шут, много рязък, в наказателното беше меле, а същинската засада беше много тънка.
По темата: третия гол си беше защото почнаха прекалено да се настървяват да се борят за изгубената си чест. При първия и втория Холандците просто си ги надиграха. Ще видим нататък, аз от тази група залагам на Румъния и Холандия от показаното днес.
Не че не са ми симпатични румънците, но с тоя бетон не мисля, че ще постигнат много в следващите мачове, дано да могат да пробват нещо по-различно, защото и холандците имат да им връщат, а и Италия ще са надъхани до краен предел, защото ако не бият ги чакат доматите вкъщи. 

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."