Евро 2008 - Австрия/Швейцария

За най-важните акценти в кърлинга и турнирите по спортно оригване!

Moderator: Moridin

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Jun 10, 2008 1:12 am

Аз вярвам в Муту.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Jun 10, 2008 1:29 am

Абе Италианците хич не са за подценяване. На фона на днешните мачове определено фаворити в групата си остават те и холандците за мен. Просто Румъния и Франция бяха мега зле. :mrgreen:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Tue Jun 10, 2008 2:09 am

Франция имат абсолютен лунатик за треньор, но от десетилетия не са падали от Италия. Абе сложни са нещата, аз се надявам ако адзурите отпаднат поне да повлекат и петлите със себе си и така да намалят значително средната възраст на играчите на турнира. :)
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Tue Jun 10, 2008 9:03 am

Относно мачовете вчера: Румъния-Франция беше доста безлична среща, въпреки че двата отбора горе-долу стояха еднакво. Само че на моменти имах чувството, че гледам един и същи отбор, клониран в жълто и синьо. Все пак един мач едва ли е показателен, макар че аз лично съм разочарован, и очаквах далеч повече.

Виж, относно гвоздея в програмата, просто нямам думи 8-) Честно, очаквах италианците да бият, защото все пак играят доста по-пресметливо, но холандците явно са във върхова форма, оле! :D Относно първия гол, и според мен е далеч по-справедливо да бе отсъдена засада. Вярно, че доста опитни съдии, като Урс Майер (намерен за коментар от Петър Александров) също казаха, че нямало засада, ама в крайна сметка Панучи беше извън терена, и не направи опит да се върне, с други думи изобщо не взе участие в играта. След като е взето решение да не се свирят пасивните засади, на базата, че играч не участва в атаката, и в този случай трябваше да аргументът да е аналогичен.

Но въпреки всичко, резултатът отговаряше напълно на показаното на терена, и Холандия напълно си заслужи победата. Все пак изпуснаха още доста положения, например онова с Нистелрой сам пред вратаря. Така че каквото и да си говорим, дори да бяха свирили засада, резултатът най-вероятно щеше да е същия. Много добре, вече втори отбор играе много атрактивен футбол, надявам се да не гризнат дръвцето с португалците, но след като дори и германците ми харесват как играят, има надежда :) Кой знае, двадесет години по-късно, може холандците пак да играят на финал, да не говорим, че има топла връзка с онова време :)
This signature is not yet rated

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Jun 10, 2008 9:05 am

Muad_Dib wrote:
Roland wrote:Емо: Еми случаят е аналогичен с този, ако Панучи беше примерно някъде на ъгловия, далеч от ситуацията. Специално при засадите някои съдии се застраховат, като свирят засада точно по правилата, без да им пука кой влияе и кой - не, щото и бездруго е сложно да се прецени. да не говорим, че и пасът беше всъщност шут, много рязък, в наказателното беше меле, а същинската засада беше много тънка.
Хахахахахахах той наистина коментира!
Аз просто бях логнат. Бтв, искам да изкажа най-искреното си възхищение от чавките и червение кръгчета. Един път са!
And you can't dance with a devil on your back...

Jen
Paragon

Post by Jen » Tue Jun 10, 2008 9:56 am

Аз не бих си заложила главата, че Франция e бита карта. Те имат може би най-впечатляващия отбор на европейското откъм индивидуални играчи на съответните постове. Вече доколко са отбор ще видим по натам. С изперкалия Доменек... Аз всъщност очаквах да играят предпазливо първия мач, но не чак толкова безидейно, признавам. Защо Тиери стои на пейката остава загадка за мен.

А Италия никога не са изглеждали толкова зле. Не знам дали за отбор от такъв ранг е възможно един играч да е дотолкова определящ, но ми изглежда, че липсата на Канаваро е просто съкрушителна в момента за Скуадрата.
Холандците много ме радват, макар че те са от онези непостоянни отбори, подобно на Испания, които имат всички качества да станат шампиони и обикновено не успяват. Ако Бронхорст все така играе, мисля, че ще му стана голям фен в края на кариерата му.
If I never meet you in this life, let me feel the lack.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Jun 10, 2008 10:01 am

Не бих казал, че са зле, просто защитата им се пропуква твърде често, което не сме свикнали да гледаме при тях.

А Франция са без Трезеге, но пък с Анелка. Talk about individual strengths :P
This is it. Ground zero.

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Tue Jun 10, 2008 10:20 am

Вчера беше голям кеф :). За първи път холандците да имат не само играчи, но и отбор :). Абс заслужена победа, макар и първият гол да беше леко нечестен.
Look at the darkness...
...around me.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Jun 10, 2008 10:20 am

Да, правилно Трезеге е около 10 милиона пъти по-силен и стабилен футболист.... :roll:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Jun 10, 2008 10:22 am

Анелка е малко противно пишлеме, което така и не се научи да играе футбол. Един мач не мога да си спомня, в който да ми е харесал. Как въобще го държат в големите клубове не знам. :evil:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Jun 10, 2008 10:24 am

Именно. Въобще французите, ако не беше прехваления Рибери тотално щяха да смучат...

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Jun 10, 2008 10:27 am

Абе дори и Рибери не направи нищо. Как само им липсва Зидан. Не е истина просто. :cry:

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Tue Jun 10, 2008 10:29 am

Не мисля, имат много добри играчи, които скоро ще влязът в ритъм... предполагам :).
Look at the darkness...
...around me.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Tue Jun 10, 2008 10:30 am

Румъния - Франция: Най-смотаният, най-безидейният, най-мудният, НАЙ-СКУЧНИЯТ мач до момента. Дано да няма повече такива.
Преди първенството Доменек бил казал, че и с три равни в групата имали били шансове да отидат на четвъртфинал. Ако обаче ще играят така и в другите два мача от групата, холандците и италианците ще ги изпапат в движение и даже няма да се оригнат. Адски съм разочарован. Трезеге и Евра не са повикани, Анри си седи на пейката, Анелка и особено Бензема бяха СМЕШНИ... Кога най-после ще го разкарат Реймон Доменек? Този човек закопава френския национален отбор не от вчера.

Холандия-Италия: Най-красивият мач до момента, дано има много други такива, и най-красивият гол засега (вторият). Колкото и да обичам "петлите" по носталгични причини (от края на 70-те плюс 80-те), след първите мачове в групата италианците (които принципно не мога да трая) заслужават доста повече да продължат на четвъртфинал. Холандците ясно - те плюс португалците и германците засега най-много ме радват.
Last edited by passer-by on Tue Jun 10, 2008 10:31 am, edited 1 time in total.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Jun 10, 2008 10:31 am

Muad_Dib wrote:Да, правилно Трезеге е около 10 милиона пъти по-силен и стабилен футболист.... :roll:
Т.е. не е?
This is it. Ground zero.