Евро 2008 - Австрия/Швейцария
Moderator: Moridin
Ицо, Евра не само че е в отбора, ами и го пуснаха да играе вчера, въпреки че нямаше резултат. Иначе Анри има някаква контузия май, но срещу Холандия вече трябва да го пуснат, иначе просто не знам. То и Виера е контузен, което също отнема в средата на терена, но ако и той е готов за следващия мач, имам чувството, че ще видим доста различен френски отбор.
This signature is not yet rated
Трезеге за мен е поне класа над Анелка. Ама това си е лично мнение. За Анри няма да говоря, че само ще се ядосам още повече. Абе въобще от треньор, който си избира състава според фазата на луната какво да очакваш?Moridin wrote:Т.е. не е?Muad_Dib wrote:Да, правилно Трезеге е около 10 милиона пъти по-силен и стабилен футболист....

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
Стискам палци за последното, но нямам особени надежди. Даже Анри плюс Виера срещу отбори като Холандия и Италия при играта, която показаха вчера трите отбора, май няма да са достатъчни.zhivik wrote:Ицо, Евра не само че е в отбора, ами и го пуснаха да играе вчера, въпреки че нямаше резултат. Иначе Анри има някаква контузия май, но срещу Холандия вече трябва да го пуснат, иначе просто не знам. То и Виера е контузен, което също отнема в средата на терена, но ако и той е готов за следващия мач, имам чувството, че ще видим доста различен френски отбор.
За Евра приех на доверие думите на коментатора, че Доменек е извикал Ерик Абидал вместо Евра на този пост и повече не му чух името (на Евра).

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
То по начина, който играе Франция при Доменек, и на Ван Бастен от най-силните му години ще е трудно да вкарва често, отборът е толкова дефанзивен, бавен и безидеен, че не си е работа да си нападател там.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
Защита им е объркана и дезорганизирана, изобщо не успяват да градят игра в средата на терена, съответно - ясно какво става с нападението. Та... това си е доста зле, мен ако питаш .Moridin wrote:Не бих казал, че са зле, просто защитата им се пропуква твърде често, което не сме свикнали да гледаме при тях.
А Франция са без Трезеге, но пък с Анелка. Talk about individual strengths
Отсъствието на Трезеге е в частта с "изперкалия Доменек". И не променя факта, че 85% от играчите на Франция играят в най-силните в момента в Европа отбори и се представят доста добре.
If I never meet you in this life, let me feel the lack.
И аз съм фен на Трезеге, но е факт, че той в последните години не се представя особено успешно за Франция и с него отборът пак вкарва ужасно малко голове. Но така е, като играеш с Макелеле и Виера (който е в ужасна форма тази година, но пък нищо чудно след цяла година разхождане по терена да се осъзнае за европейското точно както направи на световното) плюс ужасно слабия в момента Малуда и оставяш най-добрия офанзивен ляв бек в света в момента Евра на пейката, трудно е да се очаква голяма креативност
Sure your parents might think you're a failure
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!