иначе тва е поредната яко затъпяваща читателя тема... да не гооврим админите колко са изперкали напоследък, ма така и така седа в нас и тъпея
Moderator: Moridin
фотошопец бате
иначе си я бива де ма не е същото 
иначе тва е поредната яко затъпяваща читателя тема... да не гооврим админите колко са изперкали напоследък, ма така и така седа в нас и тъпея
Last edited by Xellos on Tue Jun 10, 2008 4:55 pm, edited 1 time in total.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- RRSunknown
- Elder God
Модераторите са по-яки ;р Да се върне морви и ше праим преврат просто. Тва не се трае.
Уф ще ми се да локна темата нещо.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Аз пък нямаRRSunknown wrote:Бе аз си я изтрих снимката вече- ма ако си спомняте - беше един с бръсната глава който гледа лощо на ниска резолюция![]()
Ако приемем правилото ще си направя специална снимка за аватар.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- RRSunknown
- Elder God
Аз и за тебе си мислех че си манекенката от предишния ти аватарElayne wrote:Аз пък нямаRRSunknown wrote:Бе аз си я изтрих снимката вече- ма ако си спомняте - беше един с бръсната глава който гледа лощо на ниска резолюция![]()
Ако приемем правилото ще си направя специална снимка за аватар.. Няма кой да ме шопне.
Хехе по скоро кореспондира тоя аватар с Цуфлата
Па дай некоя снимка да се позабавлявам, тия старите не стават от албумите тука ;(.
Валка - заеби... жоро се е нагъбил са и е нейде в страната на мастиленото петно от аватара му
Па дай некоя снимка да се позабавлявам, тия старите не стават от албумите тука ;(.
Валка - заеби... жоро се е нагъбил са и е нейде в страната на мастиленото петно от аватара му
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Според мен аватарът е нещо, което трябва да те дефинира/определи/характеризира. Иначе няма смисъл от него. Може би хората, дето си слагат яки каки за аватари, искат да изпъкне добрият вкус за жени, който имат.
Не става дума да си правиш извод, а да си допълниш мнението, което имаш за някой. Освен това да имаш нещо визуално, което да си представяш, като си помислиш за него.DELgado wrote:Аз продължавам да не разбирам защо някой ще си прави изводи за човека отсреща по аватара, а не по постовете му?
Last edited by dellusion on Tue Jun 10, 2008 5:13 pm, edited 1 time in total.
Look at the darkness...
...around me.
...around me.
- Interpreter
- Forsaken
На мен като на дрът естет цунката на Илейни също ми допада, особено в съчетание със суб-ника (Боже, защо ли го изповядвам товаXellos wrote:Тоя на Дима аватар с муцка тип "кокошо дупе" ме радва повече спор нема ;р Иначе бая време седях с Хаус за аватар... ма си ги сменям често.
Иначе и котката на Марфа отдавна ме интригува, но така и не разбрах защо мига само с едното око
- RRSunknown
- Elder God
Абе то човека си е човек по постовите ама може би факта че човек си е сложил герой от игра за аватар да намеква че има интереси в насокатаMoridin wrote:Делюжън го каза идеално, а Николайчо ще гризе кренвиршови пици...