Евро 2008 - Австрия/Швейцария

За най-важните акценти в кърлинга и турнирите по спортно оригване!

Moderator: Moridin

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Sat Jun 14, 2008 1:19 am

Ами ако ще отпадаме, поне да вземем и франчолята с нас. :lol: Време беше късмета на Доменек да свърши и да си плати за идиотския състав, с който играе. Холандците са смъртоносни на контри, но не бива да забравяме, че в тези два мача почти всичко, което можеше да се случи беше в тяхна полза. Ще ми се да ги видя когато те трябва да догонват в резултата.

П.С. Мачът щеше да е съвсем различен ако Ойер беше изгонен, задето изби топката с ръка от гол линията при едно на нула. А съдията на италианците не ща и да го коментирам дори. Те не че не си го търсеха с тоя състав и тия смени, де...

П.П.С. Еврото засега гази, много по-интересни мачове отколкото на полседните световни и Евро 2004.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Sat Jun 14, 2008 8:23 am

На мен пък ми е максимално тъпо това евро. Сигурно е субективна причината.
А колкото и да е странно аз все още вярвам в скуадрата и мисля, че ще излезем от групата.
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Jun 14, 2008 9:58 am

Искам да поздравя всички фенове на старата Скуадра от все сърце! И да кажа, че като видях как наркоманчето изпусна дузпата исках да ИЗБУХНА.... :roll:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat Jun 14, 2008 11:54 am

Холандците са богове. :lol:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Lord Annorion
Scholar

Post by Lord Annorion » Sat Jun 14, 2008 1:41 pm

Аз искам да поздравя всички фенове на Скуадрата за добрата игра на любимците ни! Имах възможност във вторник да говоря с професионален футболен съдия, който беше абсолютно сигурен, че е имало засада при първия гол на Холандия, но онзи мач така или иначе отбора игра слабо и заслужено загуби. Но вчера отбора игра прекрасно и само безобразното съдийство лиши отбора от заслуженото място на 1/4 финалите. Явно според УЕФА в Европа няма място за истински шампиони. Все още не съм изгубил надежда за класирането на любимците ни, но за съжаление тук сме изцяло в ръцете на холандците(които признавам направиха два много добри мача и се класираха заслужено напред). Аз не се съмнявам, че Скуадрата ще бие франсетата, така че се надявам Холандия да запази достойнство и да не се одупи на румънците.

Дори да ни отстранят по подобен начин от шампионата нашия отбор показа какво може и аз съм доволен. FORZA MAGICA ITALIA!
Last edited by Lord Annorion on Sat Jun 14, 2008 6:18 pm, edited 1 time in total.
Sig by me

Light thinks it travels faster than anything, but it is wrong. No matter how fast light travels, it always finds the darkness has got there first, and is waiting for it.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Jun 14, 2008 2:34 pm

^
^
^
^
+
+
+
+
+
На счупена ракета космосът й е крив...

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat Jun 14, 2008 3:29 pm

Италианците не успяват просто да си наложат техния стил на игра. Мисля че грешката е по-скоро в треньора отколкото в играчите.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Jun 14, 2008 4:04 pm

Никола, ти не беше ли фен на немците, па на англичаните, па са и на италианците? Това не е точно "фен" :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Jun 14, 2008 4:32 pm

Нещо пак си чел през ред, Патиланчо!

Аз съм си фен на България, на Англия и на Германия. Първите две уви отсъстват.

Ще стана яко метросексуален преди да започна да викам за скуадрата. Просто изказването, че вчера са играли добре срещу Румъния е смешнинко :D

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Jun 14, 2008 4:43 pm

Сорка :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Sat Jun 14, 2008 4:44 pm

Смешничко е, спор няма. Какво ти добре, те центрираха цял мач, все едно са Северна Ирландия или (да не дава Буда) Англия.

Но колкото и да мразя теории на конспирацията, "съвпаденията" доста се трупат. Измислена дузпа на финала 2006-а, гол от триметрова засада за Франция в мача в Париж през есента на същата година, гол от засада за Шотландия в решителния мач в групата, гол от засада за Холандия (каквото и да казват малоумните правила), явен гол отменен точно в ключов момент - края на полувремето. В съвременния футбол първите голове са толкова важни, че подобни грешки са повече от решителни. Така и не мога да разбера какво пречи поне на такива мачове наблюдавани по цял свят да сложат видео повторения, които да помагат на съдиите.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Jun 14, 2008 4:47 pm

НЯМАШ право да си световен шампион и да имаш една точка от два мача (единия от които с Румъния) на европейски финали. От там нататък ако искаш може и Иван Славков да обвиниш за провала ви :lol:

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Sat Jun 14, 2008 4:55 pm

Е, аз затова не казвам, че това е оправдание, просто е фактор в уравнението, където по-ключови фактори са липсата на форма на важни играчи и малоумието на треньора. Но по принцип е гадно, когато явни съдийски грешки провалят който и да е отбор, освен тия, които човек мрази и в червата, разбира се. :lol:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat Jun 14, 2008 5:06 pm

Сега гледам повторение на снощния мач Холандия - Франция, че тогава не внимавах много. Те французите доста добре са стояли през първото полувреме. :shock:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Jun 14, 2008 5:07 pm

Matrim wrote:Е, аз затова не казвам, че това е оправдание, просто е фактор в уравнението, където по-ключови фактори са липсата на форма на важни играчи и малоумието на треньора. Но по принцип е гадно, когато явни съдийски грешки провалят който и да е отбор, освен тия, които човек мрази и в червата, разбира се. :lol:
В Донадони е проблемацията и според мен.