Бтв, другия уикенд ще джойня и аз, макар че комплексите сигурно ще ми попречат да играя, но ше видим
Форумно футболче
Moderator: Moridin
Само дето агитката ще съвпада с играчите...Морви на другата врата, Гибли оператор! Може да се въртите!
Бтв, само да отбележа, че ако не друго, като никога се кефя на два от головете си тоя мач. Досега с пета не съм я бутал вътри, а прехвърлянето на Шайха ми се получи доста по-добре от останалите ми такива опити (почти всеки мач правя такива
)
За сметка на тва Тишо и Дидо взривяваха вратата с почти всеки свой шут...
Бтв, само да отбележа, че ако не друго, като никога се кефя на два от головете си тоя мач. Досега с пета не съм я бутал вътри, а прехвърлянето на Шайха ми се получи доста по-добре от останалите ми такива опити (почти всеки мач правя такива
За сметка на тва Тишо и Дидо взривяваха вратата с почти всеки свой шут...
Добре всичко тва е всички видове страхотно (Ади! РОЛ!!), ма наистина ли говорите ЗА ДРУГИЯ УИКЕНД, шото вчера някой май каза с половин уста, че къмюнитито имало други планове за тогава. А по-другия уикенд аз и още много братя вече сме в Каварна. Та ако наистина говорим за ТАЗИ сега събота, бих бил много щастлив, шото си искам реванша.
А и ще е много по-лесно да се организираме, като използваме пресния опит и инерцията.
едит: Емо, помня го тва и ше те гона до последно, освен ако не сме от един отбор.
А и ще е много по-лесно да се организираме, като използваме пресния опит и инерцията.
едит: Емо, помня го тва и ше те гона до последно, освен ако не сме от един отбор.
Last edited by shayhiri on Sun Jun 22, 2008 2:39 pm, edited 2 times in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Максимума усилие дет мо да положа е да кисна за 3та греда ма като ви гледам как джиткате ще е унижение 
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Е неделя-неделя. Да почваме преброяването сигурните отсега: аз.

Глупости! Ролята на вратаря е съдбоносна - и дълбоко драматична и напрегната. Пробвай и ше видиш.Xellos wrote:Максимума усилие дет мо да положа е да кисна за 3та греда ма като ви гледам как джиткате ще е унижение
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Maledictus
- Warmage
- Moridin
- Global Moderator
Да ти кажа и вълничките отвчера...Roland wrote:Ади, да сложиш пак и двете опашки!
Споко, тоя път няма да има рандъм квартални махлени, които да прецакат всичко :/Roland wrote: Бтв, другия уикенд ще джойня и аз, макар че комплексите сигурно ще ми попречат да играя, но ше видим
This is it. Ground zero.
Е, така или иначе най-добре привечер (19:30-21:30) - по 'ладината. Как се бега толко иначе у най-големата жега.