Форумно футболче
Moderator: Moridin
Много бих се радвал точно Шайха да не избере кестенявата ми душа (има някои руси кичури в нея, че да е фешън, щото чисто кестенявото е скучно; зависи колко съм стоял на слънце - тогава хем изрусявам, хем изтъпявам и се постига един вид хармония между моето вътрешно и външно аз).
В смисъл, Шайха би бил готин за някой с доста по-противоположни на моите предпочитания за избиращ душата ми, а и той няма да е вратар постоянно. Жоро обаче е жентълмен и може да не ще. Както казах, ще тестваме и ще видим
В смисъл, Шайха би бил готин за някой с доста по-противоположни на моите предпочитания за избиращ душата ми, а и той няма да е вратар постоянно. Жоро обаче е жентълмен и може да не ще. Както казах, ще тестваме и ще видим
Нормална, as in, максимум 20 лв. и да не скъса/спука/изтрие зверски на второто ритане. Аз така или иначе ще си я подритвам най-вече на racetrack-настилката в НСА, тъй че няма да й се случат ужасните неща, които се случват на топките на асфалт, ама да не е съвсем фалшива.
Също тъй помпичката ми е жизненоважна, щото топките поспихват след седмица-две (макс) и не ща да диря вулканизатории в София...
Също тъй помпичката ми е жизненоважна, щото топките поспихват след седмица-две (макс) и не ща да диря вулканизатории в София...
- Maledictus
- Warmage
Не бе, аз заради контузията на Коцето Embarassed Смисъл, снимката, на която той лежи на земята, хванал се едновременно за чатала и главата, с кървава рана на коляното, ще струва милиарди Mr. Green
Коце, коце....ти разправяше как на Меджик не мога да те бия пък последните 8 пъти си те шляпам почти като Бончо, веднъж си ме бил доколкото си спомням
И не подценявай силата на един правилно премерен ЗЛОБЕН ритник, Валери не е способен на това по дефоулт.
Дайте направо да си делнем парите за топка + помпа, ама некви яки!