Евро 2008 - Австрия/Швейцария
Moderator: Moridin
Холандия - Русия е единственият мач до момента, на който не само че не се ядосвах от малкото голове, ами се надявах холандците да изравнят единствено за да гледам още 30 минути това ниво на игра.
Браво на руснаците. Ако играят така още два мача, ще се радвам те да са новия европейски шампион.
Колодин е централен защитник, бтв. А изпълнява свободни удари доста добре.
Жирков и Аршавин -
Иначе и на мен ми беше смешно сравнението между Ван Бастен - Гулит - Рийкард и Снайдер - Ван Нистелрой - Робен.
Браво на руснаците. Ако играят така още два мача, ще се радвам те да са новия европейски шампион.
Колодин е централен защитник, бтв. А изпълнява свободни удари доста добре.

Жирков и Аршавин -

Иначе и на мен ми беше смешно сравнението между Ван Бастен - Гулит - Рийкард и Снайдер - Ван Нистелрой - Робен.

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Слаба работа, и със Сеск голяма разлика няма нещо...
Да не споменавам, че на фона на футбола на Русия и видеото на Аршавин тия и двата отбора ми изглеждат като за социално слаби....
Ако Испания имат най-доброто нападение те па на...
И сега мачът започва да се изнервя още повече и още повече и ще се стигна или до мазна дузпа за Италия или до дузпи...
Да не споменавам, че на фона на футбола на Русия и видеото на Аршавин тия и двата отбора ми изглеждат като за социално слаби....
Ако Испания имат най-доброто нападение те па на...
И сега мачът започва да се изнервя още повече и още повече и ще се стигна или до мазна дузпа за Италия или до дузпи...
По-слаба Италия отдавна не съм гледал, не знам как испаниците не ни биха в редовното време. Знаете, че няма против защитната игра, но просто контрите на Италия са под всякаква критика.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
- Moridin
- Global Moderator
Дел Пиеро вкара някъв живец, но дотам. С изключението на Холандия-Русия, всички четвъртфинали са силно под очакванията, поне моите, особено вземайки предвид добрите мачове в групите.
Еми да видим дузпите, мен ми е се тая вече честно казано, уотевър, дано Русия ги намаже здраво.
Еми да видим дузпите, мен ми е се тая вече честно казано, уотевър, дано Русия ги намаже здраво.
This is it. Ground zero.