Discworld Noir
Moderator: AlDim
Discworld Noir
Като гледам каква тема за Тери Пратчет сте отворили ми е чудно как никой още не е коментирал игрите за Света на Диска. Първите две игри не предлагат нищо ново като история, защото е взета от няколко книги и е станал един миш-маш с Ринсуинд като главен герой. Обаче Discworld Noir е с изцяло нова история за първия частен детектив на Света на Диска(изритан от стражата защото взел подкуп
) и е доста интересно според мен. Та някой играл ли е някоя от игрите и какво мисли по въпроса?
Абе аз съм играл десет минути втората част и не можа да ме грабне, много беше шарено и бебешко. Само феминистката, дето демонстрираше правото си да стои завързана за надгробен камък сама под дъжда в гробището, като... ъъ... стоеше завързана за надгробен камък сама под дъжда в гробището, та само тя, нали, ме израдва оптимално, щото ме подсети за Морви.
Иначе "DW Noir" беше ултимативно яка игра :) страшна атмосфера, готина, ако и нищо особено, история, хумор на талази, брутални акценти и Гаспод :) Какво повече да иска човек?
Иначе "DW Noir" беше ултимативно яка игра :) страшна атмосфера, готина, ако и нищо особено, история, хумор на талази, брутални акценти и Гаспод :) Какво повече да иска човек?
And you can't dance with a devil on your back...
Noir съм я играл малко, готини лафове, ама аз нали бях много некадърен в куестите, и се отказах след като повторих едни и същи диалози по 200 пъти и не стигнах доникъде без да поглеждам в солюшъна.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
- Moridin
- Global Moderator
Абе някой има ли все пак обяснение защо тази така и така гениална игра е смятана за грозна? Спомням си, че докато я играх, се кефих безкрайно на графиката, а имаше и гениални решения там с цветните миризми, но дори и сега като гледам шотове, си ми изглежда съвсем в ред. Ся не е некст-джен, ма не виждам от какво толкова може да се оплаче човек, да не говорим, че всъщност играта направи вече десетина години. Вярно, че е ръбата, но то до некст-джена нямаше неръбато 3д.... и вярно, че е тъмна, ма тва му е идеята, джанъм
- Spoiler: show
This is it. Ground zero.
- Moridin
- Global Moderator
Тормента поне върви на 640 и затова на големи екрани си е яко пикселярщина, ма Ноара е минал покрай "кошмарно грозен" с осем хиляди километра и отгоре. Не знам що примерно Дуум 3 да е по-красив, все същото 3д-демодирано ръбащьовене, като имаме предвид, че Ноар поне има преренднати пейзажи за фон, които са неминуемо по-красиви от всяка риъл-тайм 3д-игра (по очевидни причини).
This is it. Ground zero.
Бе бая зор видех докат я мина игрицата ей. Ма на фона на първата колкото беше нелогична и грозновата просто Ноар е Велика. Тва с миризмите просто беше толкова ЯКО.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra