За бисексуалността и защо тя има почва у нас :р (18+)
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
Моля който иска книжката да ми прати e-mail на danieliankov@yahoo.com и в отговор получава книгата. Правя така защото съм я дръпнал от торент мрежата и да я ъплоадна някъде ще си е простотия.
Освен това - жените ни завиждат за пениса. Ние им завиждаме за множествения оргазъм. Спархоук завижда на Фийст защото е спал с Тери Брукс. А някои по-извратени типове завиждат на котките, че могат да си правят сами свирки и на маймуните - че с опашката сами могат да се чукат. Аиде стига глупости.
Освен това - жените ни завиждат за пениса. Ние им завиждаме за множествения оргазъм. Спархоук завижда на Фийст защото е спал с Тери Брукс. А някои по-извратени типове завиждат на котките, че могат да си правят сами свирки и на маймуните - че с опашката сами могат да се чукат. Аиде стига глупости.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- JaimeLannister
- Forsaken
Заблуда?Tais wrote:всъщност винаги съм се чудила какъв интерес или каква потребност задоволяват у себе си мъжете с тази именно заблуда...JaimeLannister wrote:Аз, като виден фройдист, не мога да не се намеся и да кажа- жените завиждат на мъжете за пениса! Естествено, трябва да добавя, че в повечето случаи това става несъзнавано и за известен период...
Ми не знам, всъщност...
Печелиш, Таис, мързи ме да споря. Ама истината си е истина
Ами щом предпочиташ словосъчетанието "педераст на теория "...нека така да го наречем.coldie wrote:Джантекс,не си прав човече не си,аз нали казах,ако този някой като го опита се върне в правия път?:)
И какво педераст на теория ли как трябва да се назове?
Всъщност,coldie, важното е да не се стига до първи път. Ама ,ако пак предпочете правия път, тогава добре, браво на човечето. Тогава наистина си остава на теория.
"Трудно разбрах, че е трудно да разбереш."
- JaimeLannister
- Forsaken
Таис, и аз не съм твърдял, че си осъзнавала, че си копняла за наличието...
Естествено и това са само голи твърдения, а както вече казах- мързи ме да влизам в такива спорове. Твърде дълбоки води са... , а и сега не ми се рови из дебелите книги...
И... Някак не вярвам, че бих могъл да променя нечие мнение по този въпрос, та дори и в този форум (където хората са изключително умни, интелигентни и т.н. (сериозен съм!).
Просто звучи безмислено, а някой може да го приеме като заяждане...
- JaimeLannister
- Forsaken