Не го правя за да отслабвам, нямам нужда от това, просто така ми е по-приятно, отколкото в рейсовете следобед, които са си като сауни в повечето случаи.
Летни спортни подвизи
Moderator: Moridin
Миналата седмица всеки ден се прибирах пеша от работа (разстоянието е 4-5 км), което за клинично мързелив човек като мен си е сериозно постижение. 
Не го правя за да отслабвам, нямам нужда от това, просто така ми е по-приятно, отколкото в рейсовете следобед, които са си като сауни в повечето случаи.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
- The Dragon
- Elder God
Нямам сили аз за това, а и колелото ми ще се разпадне, не е за такива случванки, но можем да спретнем някое колелокаране, че ми се прикара. Лошото е, че трябва да си помпам гумичките и да позабърша прахта. 
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Тук моментално се сетих за подписа на Мат.Elayne wrote:Човече, джойнваш Никола и Пъгсли като тичкат сутрин и ще си нов човек след две седмициSkywalker wrote:днеска ходих около 400 м пеш!мамата си ебало!.
![]()
![]()
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
- The Dragon
- Elder God
Какви цени са там или не искам да знам?Skywalker wrote:тва е най-малкия проблем!да измислим место!DELgado wrote:Само че трябва да е сутрин преди да запаля първата цигара. Иначе е гадно да се плува.
басейна на хотел Вега е мега благ,както и спа центъра на Макси!
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.