Shadowdance #55 е на линия!
Moderator: Moridin
- RRSunknown
- Elder God
Как можеш да се абстрахираш от подобна неграмотност? То направо не се чете. Представям си рандъм хлапета как я четат тази книжка и в главите им се набиват грешките (правописни, граматични и тн).Симба wrote:В заключение мога само да кажа, че ако се абстрахираме от липсата на редакция от страна на главния редактор и редактора на книгата, новелата на Александър Драганов заслужава отделеното време.

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
И Райстлин (или къвто е там) и Симба са изключително умилителни в оценките си...
Да не говорим, че четох спора от темата в старлайтър и искам да гкуитна....Райстлин: "чрез зелени италици и разстояния в съдържанието" не се правело впечатление на дълъг брой....Омг какъв е този и откъде го намерихте...

Да не говорим, че четох спора от темата в старлайтър и искам да гкуитна....Райстлин: "чрез зелени италици и разстояния в съдържанието" не се правело впечатление на дълъг брой....Омг какъв е този и откъде го намерихте...
Този човек е бившия Вер Ларк, един от авторите на Ендивал и понастоящем- (да) биг бос в Сивостен.Muad_Dib wrote:И Райстлин (или къвто е там) и Симба са изключително умилителни в оценките си...![]()
Най-накрая прочетох профила на Кларк. Евала Жоре. Личи си че си го писал с голямо желание и интерес.
Пощоряването и аз не съм го чел още. Като гледам ще го вкарам на английски това лято, ако случайно не се объркат да го издадат дотогава на български.
Последното силно ме съмнява. Но поне се надявам да ми хареса повече отколкото на теб.
А за Щама Андромеда съм напълно съгласен с теб. Дори навремето като я четох си спомням, че беше голяма мъка. Никога не бих повторил.

Пощоряването и аз не съм го чел още. Като гледам ще го вкарам на английски това лято, ако случайно не се объркат да го издадат дотогава на български.

А за Щама Андромеда съм напълно съгласен с теб. Дори навремето като я четох си спомням, че беше голяма мъка. Никога не бих повторил.

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
- RRSunknown
- Elder God
Аз щама я изчетох от раз - толкова ме грабна. Поне 5 пъти съм я чел навремето. Ама това беше преди 10 години та знам ли - може сега да съм си променил мнението.DELgado wrote:А за Щама Андромеда съм напълно съгласен с теб. Дори навремето като я четох си спомням, че беше голяма мъка. Никога не бих повторил.
- Invisible Child
- E'lir
сори, че резъректвам стари теми, но чак сега ми дойде ред да прочета броя. 2 cents:
-> сред най-очакваните филми (половината от които, аз докато се сета да коментирам, си минаха и заминаха) определено липсва wall.e ... Който вече дойде в США, но има да го чакаме до септември у нас.
-> толкова много храчки по спархоук, че направо ми се прииска да я прочета тая книга, редко съм се смял толкова много на ревю, искам да видя каква абоминация предизвиква ЧАК такива реакции (дедовите косми? МУАХАХАХА.) :)
-> красив tribute за артър кларк, ако и да изглежда леко претупан, защото човекът толкова много е живял и толкова много е творил и толкова много следи е оставил, че е трудно да го събереш на две страници
cheers!
-> добре ще е да има отделен форум САМО за списанието. в момента се пуска тема в най-най-общия форум, която отива на втора страница в рамките на две седмици (примерно) и след това е практически ненамираема (защото frankly, търсачаката на BB е под секва критика)приятно четене и да ви намекна, че ни писна да не получаваме коментари ни във форум, ни на мейл. Нередно е, кощунствено е и малко граничи с лош вкус. Така че пишете смело, ей!
Роланд
25.05.2008
-> сред най-очакваните филми (половината от които, аз докато се сета да коментирам, си минаха и заминаха) определено липсва wall.e ... Който вече дойде в США, но има да го чакаме до септември у нас.
-> толкова много храчки по спархоук, че направо ми се прииска да я прочета тая книга, редко съм се смял толкова много на ревю, искам да видя каква абоминация предизвиква ЧАК такива реакции (дедовите косми? МУАХАХАХА.) :)
-> красив tribute за артър кларк, ако и да изглежда леко претупан, защото човекът толкова много е живял и толкова много е творил и толкова много следи е оставил, че е трудно да го събереш на две страници
cheers!
I walk through the streets and memorize the city
Предвид интереса, който представляват тия теми за списанието, последното, което ще направим, е отделен форум
А търсачката колкото и да е зле, ако й кажеш да търси "Shadowdance" в мейн форумаи да ти показва теми, няма да те предаде 
Уоли го скипнах, понеже е анимация, може би трябваше да го добавя
Мерси иначе за отзива

Уоли го скипнах, понеже е анимация, може би трябваше да го добавя

Мерси иначе за отзива

And you can't dance with a devil on your back...