Аз вкарах неква благи 500г за оборудване на мискинята а съм едва 30
 Аз вкарах неква благи 500г за оборудване на мискинята а съм едва 30   ма елфките друиди трее се глезят.
 ма елфките друиди трее се глезят.Moderator: Moridin
 Аз вкарах неква благи 500г за оборудване на мискинята а съм едва 30
 Аз вкарах неква благи 500г за оборудване на мискинята а съм едва 30   ма елфките друиди трее се глезят.
 ма елфките друиди трее се глезят. 

аз без Т6-прийст да ме хийлва там не отивам, щото е опасно!!!
 аз без Т6-прийст да ме хийлва там не отивам, щото е опасно!!!   
  а как си тъгувам по белия тигър
  а как си тъгувам по белия тигър   
 Мииии.. не знам...Tais wrote:даже като стане 14-15 лвл ще я водим дружно в Дедмайнсаз без Т6-прийст да ме хийлва там не отивам, щото е опасно!!!

Аз имам само ръкавиците и не съм сигурна, дали ще стигне
 Аз имам само ръкавиците и не съм сигурна, дали ще стигне   Ако успеем да свалим едрогабаритния козел, дето тормози природата в МХ, може и да се екипирам по-добре.
  Ако успеем да свалим едрогабаритния козел, дето тормози природата в МХ, може и да се екипирам по-добре.
 Ако пак не съм отишъл да трепя соло Илидан де...
 Ако пак не съм отишъл да трепя соло Илидан де...   
 Ето Човека!Оф ако можеше да си пуцам само инстанции, без да ми се налага да гриндя пари и репутация, че и експириънс до един момент, светът щеше да е едно по-добро място за мен.
 И аз съм същият
 И аз съм същият   За късмет напоследък Близард направиха такава играта, че можеш предимно да се мотаеш и да си гледаш кефа, пак да падат парички, репутацийка с новата фракция лесно се трупа, за старите на никой не му пука, щом ключа за хероик вече на Хоноред се взима...
 За късмет напоследък Близард направиха такава играта, че можеш предимно да се мотаеш и да си гледаш кефа, пак да падат парички, репутацийка с новата фракция лесно се трупа, за старите на никой не му пука, щом ключа за хероик вече на Хоноред се взима... Дигнаха се на макс ей така докато качвах левъл
 Дигнаха се на макс ей така докато качвах левъл  

вече може да се похвалим, че сме разчистили МН!
  вече може да се похвалим, че сме разчистили МН!   

давам му не повече от седмица време да падне...
 давам му не повече от седмица време да падне...  Шами, освен робата от Арчи, която не ме впечатли особено щото е без сокети, каква друга мога да очаквам от ВТ, дето да е поне на нивото на Ваш? трябва ми и по-добър уонд... предложения?
  Шами, освен робата от Арчи, която не ме впечатли особено щото е без сокети, каква друга мога да очаквам от ВТ, дето да е поне на нивото на Ваш? трябва ми и по-добър уонд... предложения? любимото ни мрънкало се завърна, демек
  любимото ни мрънкало се завърна, демек  и то навреме, за да левълва наред с друида на Ксели и каквото-там-направи Елейн
  и то навреме, за да левълва наред с друида на Ксели и каквото-там-направи Елейн  уелкъм
 уелкъм  
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests