) вече ще имате маунт на 30-ти левъл.
 ) вече ще имате маунт на 30-ти левъл.А от следващия пач се очаква още на стартовата позиция да ви очаква торба с голд и пълен гладиаторски сет

Moderator: Moridin

) и накрая босът разпери драматично ръце и се срина. Дропна една хийлинг тояга, хич не е лоша, нашият друид-дърво си носеше такава. Та тогава дойде моментът, в който си повярвахме... И започнаха грешките, друидът дръпна един патрул, дето му счупи главата, че и на нас, после кофти пул ни събра две групи... но в общи линии стигнахме читави при третия бос - какичка с големи мечове в четирите си ръце и 5 моба за компания. Бяхме изтеглили късата клечка с компанията на каката - нямаше демони, затова пък шамана беше там... Пробвахме 3 пъти, в рамките на няма и минута всички бяхме трупове, и накрая се отказахме. Какво пък, другият път може да имаме повече късмет.
 ) и накрая босът разпери драматично ръце и се срина. Дропна една хийлинг тояга, хич не е лоша, нашият друид-дърво си носеше такава. Та тогава дойде моментът, в който си повярвахме... И започнаха грешките, друидът дръпна един патрул, дето му счупи главата, че и на нас, после кофти пул ни събра две групи... но в общи линии стигнахме читави при третия бос - какичка с големи мечове в четирите си ръце и 5 моба за компания. Бяхме изтеглили късата клечка с компанията на каката - нямаше демони, затова пък шамана беше там... Пробвахме 3 пъти, в рамките на няма и минута всички бяхме трупове, и накрая се отказахме. Какво пък, другият път може да имаме повече късмет. 
 Тия дни кат си зема карта де.
 Тия дни кат си зема карта де.  
 вече имаме 5 бос-а даун в Блек темпъла, идат наистина сериозните босове, но поне има шанс да видим почти всичко от играта...
  вече имаме 5 бос-а даун в Блек темпъла, идат наистина сериозните босове, но поне има шанс да видим почти всичко от играта...  
Ей забравих да спомена за подвизите на бг-партито в неделята.магистърска тераса на хероик с обичайното ни бг-парти
 БФ хероик - то инстансът не е особено труден, пък и с толкоз нагрухтяни ДПС-и беше по-скоро претичване. Въпреки това - както се полага - раздавах команди по тийм-спийка, мърморех за тактики и обяснявах кое-що. Убихме последния бос и едва тогава забелязах, че микрофонът ми не е включен
  БФ хероик - то инстансът не е особено труден, пък и с толкоз нагрухтяни ДПС-и беше по-скоро претичване. Въпреки това - както се полага - раздавах команди по тийм-спийка, мърморех за тактики и обяснявах кое-що. Убихме последния бос и едва тогава забелязах, че микрофонът ми не е включен   

тоя аутоатак трябва да го изключа
 тоя аутоатак трябва да го изключа   )
 ) Спечелих 20г, магетата почнаха да се обвиняват кой слаква, едното се разкара към МХ, другото на майната си и взехме роге и ново маге. Пак се обзаложих с палата че няма да убием боса от първия път, тоз път той спечели, макар че накрая пак сал един аз бях останал жив и доубивах с топора си боса
 Спечелих 20г, магетата почнаха да се обвиняват кой слаква, едното се разкара към МХ, другото на майната си и взехме роге и ново маге. Пак се обзаложих с палата че няма да убием боса от първия път, тоз път той спечели, макар че накрая пак сал един аз бях останал жив и доубивах с топора си боса   До третия бос никакви грижи - групичките си ги разчистихме старателно, то с толкоз СС не е проблем. При каката за късмет нямаше демони, 2 овци и един сап, малко стън и блайнд... дропна кастърски тринкет
 До третия бос никакви грижи - групичките си ги разчистихме старателно, то с толкоз СС не е проблем. При каката за късмет нямаше демони, 2 овци и един сап, малко стън и блайнд... дропна кастърски тринкет   После Каел... гей неземен
 После Каел... гей неземен   Умряхме 5 пъти подред и се отказахме, грешки имаше всякакви - бавно излизам от бъбъл, рогето умира от АоЕ-то на пода, магето кайтва феникса точно в нас с рогето... ами не стана и това си е
 Умряхме 5 пъти подред и се отказахме, грешки имаше всякакви - бавно излизам от бъбъл, рогето умира от АоЕ-то на пода, магето кайтва феникса точно в нас с рогето... ами не стана и това си е   Но както го е казал поета - винаги ще има утре
 Но както го е казал поета - винаги ще има утре  
 . Всеки поп трябва да умее да се грижи за ближните си, да се моли за тях, да лекува душите и телата им, като "всеки поп" включва и заблудените в сянката братя и сестри.
 . Всеки поп трябва да умее да се грижи за ближните си, да се моли за тях, да лекува душите и телата им, като "всеки поп" включва и заблудените в сянката братя и сестри. . Докато се усетя, и требникът, и Ланис бяха на парцали, а заекът се покри някъде от страх и отчаяние. Съживих се на гробището, метнах се на хвърчилото и се юрнах се обратно, да видя какво правят другарите. Пуснах едно бодро "не се бойте, идвам да ви СПАСЯ", ама те в това време измрели като кучета.
 . Докато се усетя, и требникът, и Ланис бяха на парцали, а заекът се покри някъде от страх и отчаяние. Съживих се на гробището, метнах се на хвърчилото и се юрнах се обратно, да видя какво правят другарите. Пуснах едно бодро "не се бойте, идвам да ви СПАСЯ", ама те в това време измрели като кучета. 

тя е тъмна душа от раждането си още... от много силно тъмните... аз, таковата, мога да хийлвам, че и да овърхийлвам даже, ама с Вампирик ембрейс-а...
  тя е тъмна душа от раждането си още... от много силно тъмните... аз, таковата, мога да хийлвам, че и да овърхийлвам даже, ама с Вампирик ембрейс-а...   

А доколкото шадоу-джуджанът не може да избяга от себе си, той ще ти мрънка какво да правиш
 А доколкото шадоу-джуджанът не може да избяга от себе си, той ще ти мрънка какво да правиш   Другият вариант е шадоу-джуджанът да излезе от сенките и да почне да лекува. Асая трябва да посъбере малко екипировка и да се научи да дпс-ва в парти.
  Другият вариант е шадоу-джуджанът да излезе от сенките и да почне да лекува. Асая трябва да посъбере малко екипировка и да се научи да дпс-ва в парти.
 ) В крайна сметка гугутката падна, а народът порови в мършата за нещо интересно (някъде под стомахчето имаше значки за 25 души - как ги беше погълнало, не знам).
 ) В крайна сметка гугутката падна, а народът порови в мършата за нещо интересно (някъде под стомахчето имаше значки за 25 души - как ги беше погълнало, не знам).   

Ма пък маунт на 30... тамън
  Ма пък маунт на 30... тамън  

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests