сега остава да не вали днес
Форумно футболче
Moderator: Moridin
едно момче, който дойде един път да играе 
брат ми е пас, току що се оплака, че ще разкарва насам-натам едни котки довечера
бтв има още две малки котенца за даване
а като гледам как продължава да не спира да вали май всички ще сме пас така и така - там е хлъзгаво и сега, остава само да се понамокри
брат ми е пас, току що се оплака, че ще разкарва насам-натам едни котки довечера
а като гледам как продължава да не спира да вали май всички ще сме пас така и така - там е хлъзгаво и сега, остава само да се понамокри
Scalpel. Sponge. Magic Wand!
който не дойде - играхме в 142-ро (т.е до работата ми, що въобще си тръгвах оттам). Просто на обичайното място имаше една огромна локва посред игрището, а до офиса има 3 игрища и едното беше сухо 
в събота може направо там
Ако се чудите кой победи - двата отбора не можахме да се бием, така че би дясната греда
в събота може направо там
Ако се чудите кой победи - двата отбора не можахме да се бием, така че би дясната греда
Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Да, бтв тва дори е по-удобно откъм транспорт, щото два тролея спират пред него - 2 и 9 на Борово, спирката преди колелото на 9-ката и пазара.
Само дето малко тичането е в повече, но пък има три игрища все пак и са идеално равни, няма пясъчни ями като в техникума.
Само дето малко тичането е в повече, но пък има три игрища все пак и са идеално равни, няма пясъчни ями като в техникума.
And you can't dance with a devil on your back...
Игрищата като настилка са много по-добре, само вратите са малки.
Иначе се извиняваме, че се наложи да нагазвате в локвата и да бутате
Ама то като почне да не върви...
А Пъгсли имаше няколко невероятни включвания, Коцето беше много добър, а Симеон продължава с всеки път да е все по-добър.
Иначе се извиняваме, че се наложи да нагазвате в локвата и да бутате
А Пъгсли имаше няколко невероятни включвания, Коцето беше много добър, а Симеон продължава с всеки път да е все по-добър.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either