Реакциите в Кино

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
User avatar
Amelia
Moderator
Posts: 12921
Joined: Mon Aug 30, 2004 9:49 am

Post by Amelia » Sat Jul 26, 2008 3:34 pm

Призовавам админите да спрат да се оправдават, когато няма за какво, и да не отговарят на евтините провокации на някакъв self-righteous dude, който очевидно не е дошъл в този форум, за да води нормална комуникация. Също като Скротум.

Пък на мен лично ми писна от неразбрани "интелектуали", чиито мнения не биват четени и възприемани от околните пълноценно и правилно. Пресен пример:
Ян, ти май не усещаш защо пуснах топика.
И да, аз разбирам, че ви е най-лесно да се подхванете със Скротум, пропускайки всичко, което всъщност казвам (той е просто примера, как не го разбирате?)
В другите теми има още. Ако имах правата, тоя тип потребители щяха одма да получават 3-дневен лок с обяснение "научи се да се себеизразяваш". Това, ако наистина имаха желание и възможност да обогатят с нещо околните, де. В случаят и двете липсват - така че лицето да си хваща гората.

Тук не си играем на демокрация. Заблудените да питат Гаро на кого да се обадят.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

User avatar
Moridin
Global Moderator
Posts: 19287
Joined: Fri Dec 19, 2003 10:21 pm
Location: On the other side
Contact:

Post by Moridin » Sat Jul 26, 2008 3:37 pm

:lol: :lol: :lol:
This is it. Ground zero.

User avatar
Amelia
Moderator
Posts: 12921
Joined: Mon Aug 30, 2004 9:49 am

Post by Amelia » Sat Jul 26, 2008 3:42 pm

Е какво друго може да е с това име? :lol:
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

User avatar
passer-by
Elder God
Posts: 8280
Joined: Thu Sep 20, 2007 5:42 pm

Post by passer-by » Sat Jul 26, 2008 3:44 pm

Amelia wrote:Е какво друго може да е с това име? :lol:
Аз пък си изтрих поста междувременно. :lol:

Ей го пак. :mrgreen:

"Е кажи поне, че Гаро е арменец, че заблудените може да не знаят това! :lol: "
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

User avatar
RRSunknown
Elder God
Posts: 9514
Joined: Thu Nov 01, 2007 9:54 am

Post by RRSunknown » Sat Jul 26, 2008 3:51 pm

Сега като споменахте GW форума - там форума е оставен на самотек, няма админи няма никой, само един модериратор и той не му пука от нищо. Такива дебили има там и се търпят въпреки че 90% от хората роптаят и не могат да ги махнат НЕ защото за супер толерантни а защото няма кой.
AlDim да каже за какво става дума с потребителя Whitny :)

В Сферата прочее ако влезе новак и реакцията е не да го банват ами да го хлебят и да се гаврят с него докато не се откаже сам.
Разни сайтове като Цитаделата въобще няма смисъл да ги даваме за пример- там бана след първия пост в който някой се изкаже негативно за каквото и да е.
тука е обратното - хората са доброжелателни в началото което окуражава сульо и пульо да влизат на бял кон със крайни мнения без смисъл но ей така за спорта .

Silver
Jaghut Tyrant
Posts: 1765
Joined: Fri Jul 18, 2008 2:17 am
Contact:

Post by Silver » Sat Jul 26, 2008 3:51 pm

passer-by wrote:Силвъре, според мен също Скротума може би беше наказан твърде жестоко (можеше временен лок като за начало, не директен бан), има нещо вярно и в това кой точно изказва дадено мнение :wink: , но пропускаш друг момент - това тук е форум с трима админи и каквото кажат те, това става. И в правилата е казано на няколко места - в някои случаи те са тези, които преценяват как се тълкува дадена ситуация.

Този форум за мен е като дом с трима домакини. Ако някой от тях, или двама, или и тримата преценят, че даден "гост" не се държи подходящо, тяхно право е да му покажат вратата.
Именно за това става дума. За демонстрацията на контрол. В интернет. На това ниво. Господи.
Мен лично Скротума ме дразнеше с негативизма си. Не видях едно негово положително мнение за някой филм. Това според мен не беше повод за бан, но аз тук съм гост и се съобразявам с мнението на домакините. Ако на мен или на друг не му харесва - отива на гости другаде. :wink:
Огледай по-добре - писаниците му за Нарния и за Семи-про са предимно позитивни.

AlDim, наистина, доникъде няма да се стигне. Роланд вече направи демонстрацията, че изобщо му е през оная работа какво се случва в тази тема, защото това е единственото нещо, което е останало в случая - всички други варианти водят или до "да, беше прибързано и сгреших" или до показване на чувства от рода да ме банне, което ще бъде смехотворно. Но нека гледаме от хубавата страна, в момента правя работата му по-лесна :) - след още един пост, в който се точат локуми, казани дест пъти по десет различни начина за по-добро храносмилане, ще може да кацне и да кажа със строг тон нещо в смисъла на писна ми от вас, айде лок и кой откъдето е.

Moridin, не следя другите секции на форума, но в Кино съм се нагледал на глупави реакции и скърцане със зъби - мога да давам примери до утре. Тук само на модераторите е позволено да иронизират и да бъдат крайни, всички други са послушни овце - виж последния пост в топика за Батман в момента... някакъв там си прави с италик всички уточнения, че мнението му е лично негово и не ангажира никого. Що за жалка история...
Разликата между провокативните/обидни постове на Роланд и на Скротума е основно в желанието за комуникация (някой вече го каза). Единият има остър език, но е готов да обсъжда позицията си, и, което е най-важното, комуникацията в неговите постове е близо СТО пъти по-многоизмерна от едно просто заяждане, в каквото се изчерпваше комуникацията на Скротум. Другият, на доста учтивите постове от моя страна, в които просто обяснявах да не буни духовете излишно, ми отговаряше с "аз иначе не мога". Малко е ТРУДНИЧКО да кажеш, че поведението му не е предумишлена провокация, пък било то и "на шега". Просто тук не опира само до чувство за хумор.
Ще се обидиш ли много, ако те питам на колко си години? :) Не, няма, аз и това знам. :)
Виж, първото е очевидна пристрастност - разбира се, че провокацията на Роланд ще ти се струва многопластова и провокираща единствено желание за дискусия. Просто забрави това. И никой не подходи към Скротума с желание той да обясни защо е написал крайни негативни мнения за тези филми - всички се нахвърляха като вълци, "тук е за вишисти", "не ти е мястото с такива мнения" и пр. Тук се оплете страшно.
Това, което е казал, че "не може" не е, че не може да не се държи като гъз с теб, което той не е направил и точно ти беше този, който изрично спомена, че има шанс да се разберете с него. Това, което е казал е, че този начин на изразяване е обичайния за него, когато говори за филми и вероятно, че само тук е срещнал такъв негативен отпор, само защото не е в "академичния" тривиален стил на ревютата в списанието, където точка по точка се говорят очевидни неща без грам критичност и намек за анализ (това последното е мое мнение, няма как да знам дали той го споделя). Плс, прояви малко честност и недей така евтино.

Сравнението с другите форуми също няма значение. Това, което има значение е цялостната реакция по отношение на "провокатори" като Скротума и Шайхири. Ако ме питаш за личното ми мнение, Шайхири е абсолютно неприятно същество, нещо като малоумна версия на Хари от aicn, който харесва всичко, мери си вкуса в брой ходения на кино и оценки по десетобалната система с включени десети. Но точно по отношение на него съм видял толкова евтин модераторски сарказъм, че в някои моменти ми е ставал минимално симпатичен, което в неговия случай е сериозно постижение. За последния бан пък ми се изчерпа речника.

Това, което си спомняш от GW е периода, в който датаджиите го завзеха. Нито преди това, нито сега на WS се чувства някаква заплаха, ако посмееш кажеш Уил Смит да ходи да се гръмне и да не цапа повече екшън жанра. Тук всичко се приема ЛИЧНО.

Склонността ви да се изолирате не е "далеч не толкова тежка", а в трагикомична степен, която за съжаление не можете да видите. Това е нещо съвсем нормално, точно затова очаквах поне малко да видите смисъла, на това, което ви казва външен абсолютно безпроистрастен човек, който не обича и не мрази никого вътре. Не искам да звуча остро, но изглеждате като хора, които са си изрязали коронки от гланцово блокче и сте си ги сложили един на друг. И всеки който посмее да намекне дори, че това е смешно на фона на цялостната сериозност, която демонстрирате, бива отрязан.

Иначе, благодаря за директния отговор, че "няма да стане". Записвам си го като загуба в тефтера.

Амелия, на теб ми е трудно да ти кажа нещо, което да не те обиди жестоко. Моля те, оцени този факт и го приеми като доказателство, че не съм тук, за да се заяждам с когото и да било.

User avatar
passer-by
Elder God
Posts: 8280
Joined: Thu Sep 20, 2007 5:42 pm

Post by passer-by » Sat Jul 26, 2008 3:58 pm

Silver wrote:
passer-by wrote:Силвъре, според мен също Скротума може би беше наказан твърде жестоко (можеше временен лок като за начало, не директен бан), има нещо вярно и в това кой точно изказва дадено мнение :wink: , но пропускаш друг момент - това тук е форум с трима админи и каквото кажат те, това става. И в правилата е казано на няколко места - в някои случаи те са тези, които преценяват как се тълкува дадена ситуация.

Този форум за мен е като дом с трима домакини. Ако някой от тях, или двама, или и тримата преценят, че даден "гост" не се държи подходящо, тяхно право е да му покажат вратата.
Именно за това става дума. За демонстрацията на контрол. В интернет. На това ниво. Господи.

Тук само на модераторите е позволено да иронизират и да бъдат крайни, всички други са послушни овце - виж последния пост в топика за Батман в момента... някакъв там си прави с италик всички уточнения, че мнението му е лично негово и не ангажира никого. Що за жалка история...
По болда - оливаш се. Все едно да отидеш някъде на гости и да се жалваш, че домакинът решава неща, които не ти харесват. Ами да, решава ги - това е неговият дом. Ако си забелязал, доста хора от нас изказваме различни мнения, а оставаме тук и даже, о чудо, не сме наказвани.

По втория параграф, понеже аз съм въпросният "някакъв си там" - италикът в онзи ми пост беше чист бъзик точно заради тази тема и драмата с отношението към този или онзи юзър.

А с обобщенията тип "всички тук са послушни овце" си леко в грешка. :lol:
Айде вече се стегни, ако обичаш.
Last edited by passer-by on Sat Jul 26, 2008 4:00 pm, edited 1 time in total.
The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля :)

User avatar
Moridin
Global Moderator
Posts: 19287
Joined: Fri Dec 19, 2003 10:21 pm
Location: On the other side
Contact:

Post by Moridin » Sat Jul 26, 2008 3:59 pm

Явно му е невъзможно. Прочее, и аз сега ще мина с "не си ме чел внимателно, пробвай пак". Особено по точките с "многопластовостта" и "изолираността".
This is it. Ground zero.

User avatar
RRSunknown
Elder God
Posts: 9514
Joined: Thu Nov 01, 2007 9:54 am

Post by RRSunknown » Sat Jul 26, 2008 4:01 pm

Трябва да има дисциплина - не си ходил в казармата Силвъре.
Точно заради това че всеки може да каже всичко в разни форуми като WS не кефи да поствам там. Всякакви тъпанари има и никой нищо не им прави. Идеалния форум за мене
http://forums.rpgbg.net/index.php
има 4 секции- или пишеш точно по тематиката или ядеш бана веднага , с 1 предупреждение. Форума си е специализиран за дадени теми и за дадени потребители. Който не му харесва да си търси други места.
И тук е донякъде така- има си правила за общуване които са се приели във форума и ако някой не му допадат - просто да не идва. Форума не е ООН нито организация за защита на словото че да толерира разрези с правилата на комуникация само и само да спазва демокрацията и свободата на словото.
Както искаш го разбирай.

Silver
Jaghut Tyrant
Posts: 1765
Joined: Fri Jul 18, 2008 2:17 am
Contact:

Post by Silver » Sat Jul 26, 2008 4:03 pm

passer-by, предположих го това, не се впрягай. Други примери колкото щеш, вкл. в тази тема.

Моридин, възможно е, в интерес на истината, вече всичко прекалено много заприлича на кълбо от оправдания и даване на заден ход, за да внимавам какво се случва.

Последният пост на Ян беше пиронът, няма какво да се напъвате след него. Нямаше смисъл и аз да го правя.

User avatar
Roland
Site Admin
Posts: 30165
Joined: Sat Dec 20, 2003 10:36 pm
Location: Chicago, IL
Contact:

Post by Roland » Sat Jul 26, 2008 4:06 pm

Бтв, Силвъре, и ние знаем ТИ на колко си години, така че айде по-кротко с премъдростта, моля ти се :lol: А в тоя топик не се обаждам именно защото те познавам толкова добре и знам прекрасно с какви подбуди си го пуснал, колко малко всъщност те бърка и колко никакво значение няма за теб кое е вярно в случая и кое не. Има много хора в тоя форум, пък и по други, пред които бих тръгнал да се обяснявам, но мисля, че още преди години се разбрахме, че ти не си един от тях :)
And you can't dance with a devil on your back...

User avatar
Yan
Site Admin
Posts: 6947
Joined: Sat Dec 20, 2003 12:01 am
Location: Who cares...
Contact:

Post by Yan » Sat Jul 26, 2008 4:06 pm

Джон. Лок.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests