аз отпочнах едно бебе-друид, ама е мноооого тегаво да левълваш найт-елф друид

на острова - 5 куеста на кръст само и то - в различните му краища, та търчиш като гламав... заврях се и в един подземен лабиринт от тунели да търся 4 артефакта за куест и се изгубих... не помнех и по кой ръкав кой от 4-те бях събрала... докато ги натъкмих всички куест айтъми, силно се подтиснах в тези подземия и моментално се харт-стоуннах в селцето...
на всичкото отгоре, редях таланти в билда (по съвет от гилдията) за нещо си, дето хал-хабер си нямах какво е, щото касае меча форма, каквато нямах... на 13 лвл, когато с хиляда зора останаха само куести за Дарнасус и се опътих за града, разбрах, че единият от тях всъщност е за мечата ми форма, дето можело явно още от 10 лвл да взема...
 че като се заредиха едни телепорти до Муунглейд, дълго летене обратно до острова за нови куести, пак телепорти, пак летене, киснене на пристанището за кораб до Даркшор... и накрая сили не ми останаха да доизпълня куеста за мечешката форма и предпочетох да си легна...
  че като се заредиха едни телепорти до Муунглейд, дълго летене обратно до острова за нови куести, пак телепорти, пак летене, киснене на пристанището за кораб до Даркшор... и накрая сили не ми останаха да доизпълня куеста за мечешката форма и предпочетох да си легна... в Даршор ме чакаше и изобилие от жълтите удивителни на маса куести, които се чудя дали изобщо да взимам или да се понеса към Сентинен хил да направя тези за Дедмайнс... че е адски мрачно в тези найт-елфски земи... ще видим... а може и да поиграя с блъд-елфите ми на Нептулон, ако тази вечер кенсълнат рейда...

Довечера мое да вляза аз ако не съм заспал прав пак в 10. Елейн другия месец както е тръгнало ше джойнва евентуално. Трее й играта, която вече 25 такса +5лв за самата игра. Без експанжъна де.
  Довечера мое да вляза аз ако не съм заспал прав пак в 10. Елейн другия месец както е тръгнало ше джойнва евентуално. Трее й играта, която вече 25 такса +5лв за самата игра. Без експанжъна де.

и за малката искам, ама и голямата пак да се повози, омръзна ми тази мечка!
  и за малката искам, ама и голямата пак да се повози, омръзна ми тази мечка! Ма по навик повече ползвам травъл формата.
 Ма по навик повече ползвам травъл формата.

Та с 80-тото ниво може да се озоря
  Та с 80-тото ниво може да се озоря