Само Менъуор ни уважават, братя и сестри.
 Затва и ние трябва ги уважаваме.
 Затва и ние трябва ги уважаваме.Moderator: Moridin
Е, някой би казал, че Manowar имат само две участия за тази година и едното е в Каварна, та затова...alex_sultanov wrote:Само Менъуор ни уважават, братя и сестри.Затва и ние трябва ги уважаваме.

Направо за Добрите новини. Чак да не повярва човек, че има още добри деца.
 Направо за Добрите новини. Чак да не повярва човек, че има още добри деца. 
  Свиркайте следващия път като ходите в геймцентъра. Знам, че Николов ме избягва, шото много лошо го бия на билярд, но можем да се придържаме към еър-хокея. И ше ви наглеждам вещите, докато геройствате на ДДР-а, обещавам.
 Свиркайте следващия път като ходите в геймцентъра. Знам, че Николов ме избягва, шото много лошо го бия на билярд, но можем да се придържаме към еър-хокея. И ше ви наглеждам вещите, докато геройствате на ДДР-а, обещавам.
 а накрая как олекнаха раниците като изядохме храната
 а накрая как олекнаха раниците като изядохме храната 
 ). Другите дни нямаше чак такива изпълнения, слава богу
). Другите дни нямаше чак такива изпълнения, слава богу 
Буаааааааааааааааааа!!!thunder wrote:Бях на Пирин за 6 дни, обиколихме много здраво - тръгнахме от Разлог събота (2-ри), пристигнахме в Сандански вчера на 7-ми. Маршрута беше Разлог - х. Яворов - Погледец - Кончето - Вихрен - х. Вихрен - х. Синаница - з. Спано Поле - х. Беговица - Сандански. После малко винен туризъм до Мелник и с леко клатушкане днес се прибирам в София. Ще пусна малко снимки като ги посортираме, че имаме близо 1000.
Морето съкс, ходете на планина
 Завид, завииииииииид!  Подшмръъъък.  И пак завид!
   Завид, завииииииииид!  Подшмръъъък.  И пак завид! 

Иначе видяхме Перперикон, не успяхме да отидем до Вулвата(тва, пещерата), защото мили хорица ни упътиха в обратната посока и беше късно да се връщаме
 Иначе видяхме Перперикон, не успяхме да отидем до Вулвата(тва, пещерата), защото мили хорица ни упътиха в обратната посока и беше късно да се връщаме   , хижа Млечино, (бившето) село Дядовци(настоящо място, където крави ти изкарват акъла), Момчиловата крепост, крепостта Моняк, село Стойките, Триградското ждрело, Ягодинската пещера и пещерното жилище, Дяволското гърло (без пак да влизаме вътре), Широка лъка, Малък Перелик и околностите(леле, колко боровинки) и  Асеновата крепост. И щото никога не може да минем без проблеми с кола,спукахме гума 2 пъти в един ден, вторият насред нищото, на черен път,в 7 часа вечерта, без обхват на телефоните. И един кон щеше да ни влезе в стаята докато вечеряхме. Изобщо готино беше
, хижа Млечино, (бившето) село Дядовци(настоящо място, където крави ти изкарват акъла), Момчиловата крепост, крепостта Моняк, село Стойките, Триградското ждрело, Ягодинската пещера и пещерното жилище, Дяволското гърло (без пак да влизаме вътре), Широка лъка, Малък Перелик и околностите(леле, колко боровинки) и  Асеновата крепост. И щото никога не може да минем без проблеми с кола,спукахме гума 2 пъти в един ден, вторият насред нищото, на черен път,в 7 часа вечерта, без обхват на телефоните. И един кон щеше да ни влезе в стаята докато вечеряхме. Изобщо готино беше   Ще пусна и аз снимки като ги прегледаме утре.
 Ще пусна и аз снимки като ги прегледаме утре. 
  Но ако не ме послушаш, много скоро ще си викаш "е те ми казваха, хората".
 Но ако не ме послушаш, много скоро ще си викаш "е те ми казваха, хората". 
 Все ще ги прочете някой дето не ги знае.
 Все ще ги прочете някой дето не ги знае.Users browsing this forum: No registered users and 1 guest