Случи ми се нещо интересно...

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Fri Aug 22, 2008 4:59 pm

tigermaster wrote:Баннаха ме от форума на цитаделата, след като попитах Спархоук защо мисли Тери Пратчет за злобар.
Ае тоз Спархоук е някаква митична личност. Непрекъснато чувам от разни хора за него. И всеки път той бива представян като пълен идиот, и всяка исторя засенчва предходната по абсурдност. :D

Или вие преувеличавате много или той е най-загубеното същество, влизало в интернет.
Look at the darkness...
...around me.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Aug 22, 2008 5:12 pm

Ми хората само споделят факти. Това какъв е си е въпрос на твое мнение. Лично аз съм виждала и по-лоши случаи, но те поне не са били админи на форуми.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Aug 22, 2008 5:24 pm

dellusion wrote:
tigermaster wrote:Баннаха ме от форума на цитаделата, след като попитах Спархоук защо мисли Тери Пратчет за злобар.
Ае тоз Спархоук е някаква митична личност. Непрекъснато чувам от разни хора за него. И всеки път той бива представян като пълен идиот, и всяка исторя засенчва предходната по абсурдност. :D

Или вие преувеличавате много или той е най-загубеното същество, влизало в интернет.
не е толкова зле Спархоук колкото го изкарвате, за да банне трябва някой да му оплюе книгата, да се изкаже с пренебрежение за любимите му поредици или да го обиди самия него :)
И понеже посещавам тамошния сайт (главно за бъзик) видях какво става щом Спархоук го няма за 1 седмица- става това което може да се очаква от средна възраст на потребителите 13 години- тотален хаос, спам и флъд.
Иначе аз съм говорил с него лично и забелязах че тогава е разсъждава коренно различно от начина по който показва във форума.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Fri Aug 22, 2008 5:53 pm

Познавам хора, които го знаят наживо и казват, че бил много готин тип. Явно човека е доста брутален по форумите обаче :wink:

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Aug 22, 2008 6:03 pm

Nheela, аре без драми, забележката на Морви се отнасяше и до мен. Ние НАИСТИНА чатехме в тази тема. А тя е за друго. Така че и двамата сме виновни и заслужаваме критика, не е като да лобираме един за друг в екипа, още повече, че аз съм достатъчно голяма да се защитавам сама, ако ми се наложи, и околните са наясно с това.

Бтв, от километри се вижда, че се бъзикаш и аз го знам прекрасно. Отговорите ми бяха и те на шега МНОГО ЯСНО. Знаеш ли през кой център ми е точно кой непознат от форума с кого ме сравнява?

Айде мир и любов и нека минем по същество:
Случи ми се това, че за пореден път се убеждавам, че мъжете губят поне 100 IQ точки, когато им се наложи да се занимават с нещо, което е различно от кефчето им и цялата им съобразителност изчезва в небитието. Повече никога няма да оставя организацията по някакво пътуване в мъжки ръце. Никога.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Fri Aug 22, 2008 6:13 pm

RRSunknown wrote: Иначе аз съм говорил с него лично и забелязах че тогава е разсъждава коренно различно от начина по който показва във форума.
Това е хубаво. А това, което написах, е факт.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

alex_sultanov

Post by alex_sultanov » Fri Aug 22, 2008 6:23 pm

Amelia wrote:Случи ми се това, че за пореден път се убеждавам, че мъжете губят поне 100 IQ точки, когато им се наложи да се занимават с нещо, което е различно от кефчето им и цялата им съобразителност изчезва в небитието. Повече никога няма да оставя организацията по някакво пътуване в мъжки ръце. Никога.
:shock: Не е ли обратното по-често?

Аз пък обожавам да пътувам и да изпипвам плана за конкретното пътуване до най-малкия детайл, за да съм сигурен, че е близо до оптималния. :)

П.П.: Сори, че пак "на въпреки", Хрис, не е нарочно. :wink:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Aug 22, 2008 7:08 pm

tigermaster wrote:
RRSunknown wrote: Иначе аз съм говорил с него лично и забелязах че тогава е разсъждава коренно различно от начина по който показва във форума.
Това е хубаво. А това, което написах, е факт.
факт е - във форумите се изживява като завършен дебил :)

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Aug 25, 2008 10:01 am

Случи ми се чудотворно спасение от Тавана на банята! Който за безкрайна радост на щатният ми ангел-пазител, реши да "предупреди" преди да се строполи на главата ми - която подлежеше на сушене и ресане точно тогава. Благодарение на гореспоменатото предупреждение на тавана, имах време да остъпя 2 (две) крачки, до вратата на банята!! :shock: От където, имах прекрасната гледка на събирането на тавана с пода, на земата пред мен! :shock:

Мда, все още леко ми треперят ръцете, но съм екстра!!! :wink: И май трябва да си запиша датата 25 август за годишен курбан, понеже после вдигнах едно парче за спорта и са бая тежки, индивидуално!!! :wink: Лиа сега не смее да припари до банята, а и нейният кенеф е от по-остро пострадалите!! :lol:
:mrgreen:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Super M
Warmage

Post by Super M » Mon Aug 25, 2008 10:15 am

Къде живееш? Някакво общежитие? :shock: Тва е страшно - да ти падне таван на главата :roll:
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Aug 25, 2008 10:16 am

Байче, какви са тези страхотии бе?! :shock:
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Aug 25, 2008 10:25 am

Ми нееее, не е общежитие Супер М! Става дума за жилището ми - апартамент под наем. :shock:
Знам, Марфе. Добре че не ти свари Офлювите все още тук!!! :lol: Уууфффффффф!! :< Хави сега точи зъби за администратора на сградата. Понеже щом дори той успя да се събуди, и то ужасен, значи голяма гирлотия се е вдигнала!! :lol:
Утре ще имам снимковия мат'риал, ако някой го интересува!!! :wink: :mrgreen:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Aug 25, 2008 10:32 am

Баси майката тва там над легените на кучето ли частта :shock:
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Super M
Warmage

Post by Super M » Mon Aug 25, 2008 10:33 am

Качи снимките, защото се вдъхновявам и аз да пейст-на скоро от един покартителен подобен експириънс :)
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Aug 25, 2008 10:41 am

Xellos wrote:Баси майката тва там над легените на кучето ли частта :shock:
Мда! Онуй с водата на Нур, легена на Лиа, мивката и душовата кабинка!! :wink: :lol: Ама, цялото не само част.

Супер М, ако утре имам време да кача някъде, че се връща шефката и ще има много докладвания, ще ... ! :mrgreen: Ако не, след няколко дни.