Само за организацията да не говоря. Някакви нещастници, които си нямат представа как се прави концерт. Вместо в 8 часа да почне, те към 8.30 започнаха да пускат, вътре имаше за пиене само бира "Канабия"!!!!
Mike Patton и може ли всеки да прави концерт в България
Mike Patton и може ли всеки да прави концерт в България
Вчера бях на концерт - много.....интересен. Музиката беше.....интересна.
Разел е огромен рапар, а Mike Patton е за психиатрия. Не знам има ли фенове на "Faith no more", но аз съм. И затова, обзет от мрачни предчувствия, реших да видя все пак Mike. Като се имат предвид предишните му самостоятелни проекти, особено " Mr. Bungle", не знаех дали ще мога да издържа. Но беше много хубаво. Ако някога DJ-те достигнат такова ниво, мисля че дискотеките ще умрат. Миксираха някакви невъобразими парчета, като през цялото време пееха, караха публиката да пее с тях, на текст, които си измисляха в момента и беше голям купон.
Само за организацията да не говоря. Някакви нещастници, които си нямат представа как се прави концерт. Вместо в 8 часа да почне, те към 8.30 започнаха да пускат, вътре имаше за пиене само бира "Канабия"!!!!
, и към 10.30, когато всички решиха, че са измамени, най-после (слава богу!!) почна концерта. Да не говорим, че оправяха микрофоните по време на концерта, звукът беше отврат - като в България. Абе не са ли СМЕ-то.....
Аз много се чудех дали да отида, защото съм фенка на Faith No More, но първото нещо, което ме отказа, беше компанията организатор - като чуя за Нова Музикална Агенция и съм готова да изпадна в дива ярост. Изобщо се чудя тези как някой още им позволява да съществуват след издънката с Моторхед.
Все пак се радвам, че концертът си е заслужавал. Патън е луд, то се знае
Все пак се радвам, че концертът си е заслужавал. Патън е луд, то се знае