Едит: Няма да се повтори

Moderator: Moridin
ХАХАХАХАХАБорг, Лейвър, Макенроу, Сампрас са все по-добри тенисисти, отколкото Федерер ще бъде някога.
То това и децата го знаят, но идеята на Nheela беше за конкуренцията там, а не дали жените могат да бият мъжете.2- женския тенис сравнен с мъжкия е УЛТРА зле- моя човек е бил Пиронкова в Пловдив и то не един път а тя уж се води най- добрата ни в момента. И тя самата е казвала че жените са далеч от мъжете и затова се дели на женски и мъжки тенис.
Ще попилеят те Laughing
При жените е както винаги забавно. Дамите постоянно продуцират нови и нови таланти Rolling Eyes Smile Даже и ние си имаме 2-3 20-тина годишни момичета, които са уникални таланти и с голямо бъдеще. Пък и Цветето Пиронкова е и доста красива Very Happy
Аз ти казах защо стават изненадите при жените, ама слуша ли ме някой. Самият факт, че тенисистки, които си нямат и бегла представа от тактика и блъскат всяка топка от всяко положение печелят редовно титли от Големия Шлем е показателен. И въобще наличието на конкуренция на върха нищо не значи само по себе си, по тая логика примерно Висшата Лига на Англия е била по-силна през да речем шейсетте, отколкото сега.
При жените е забавно, главно защото 98% от тенисистките само знаят да блъскат и нямат резервен план когато не им влизат мощните удари. Затова има постоянно изненади. Миналата година когато Енен имаше по-малко загуби и от Федерер ти сигурно би казал, че Енен е надцененена в сравнение с Катето Малее
аз давам мнението на човек който може да се нарече полу-професионален.А ти нима ми казваш, че разбираш повече от тенис, отколкото професионалните тенисистки? Има истина в това, което казваш. Тениса, а и не само започна да става твърде силов, но аз друго посочвам. В женския тенис постоянно излизат нови таланти. И тази една година на победи на Енен е нищо. Хегемония в женския тенис не е имало от времето на Щефи Граф
и ние сме фенове на СампрасАз си оставам фен на Сампрас, но няма какво да си кривим душата. Чакам Nheela да ме светне в кои точно елементи Сампрас е бил по-добър от Федерер.
Не че е съвсем нормална първа реакция, но за останалата част от поста си си прав (освен дето упорстваш да признаеш грешката си де - доколкото има такава при лично мнение, да го наречем по-скоро изхвърляне) и като цяло добре се получиNheela wrote:Ами да окачествявам ги, като чифути и това ми е нормална първа реакция.Започвам по първобитния начин разговора. И ти да свикнеш да разговаряш по-този начин в повечето спортни форуми и на теб такава ще ти е реакцията. Както виждаш, видях какъв е тона и типа на писане, на хората тук и нагодих своя спрямо вашия.
Едит: Няма да се повтори
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest