Обзорната тема за 2008 и 2009
Доста интересно чувство за хумор, Шайхири.
Ми кво да ти кажа, за мен Явлението е 8.3/10, мааааксимум 8.4/10. Ако не беше финалът в Париж веднага му слагах 9.1/10, тъй като принципната ми непоносимост към Легуизамо му сваля 0.9/10. Тва всичкото по груби сметки. Наистина, какво друго по-важно може да се каже за Явлението...
Въобще, не искам да почвам някаква форма на диалог, но как виждаш оценките си в контекста на темата? Като необходимост в математически издържана форма да си кажеш отново мнението за филмите ли? Това - за да уточник кое е гротескно и кое не е.
Ще кажа и нещо градивно, маскирано като елементарно заяждане - намирам, че цялостното ти отношение към киното с това непрекъснато ровене, повърхностно оувърхайпване, класации, оценки, сметки на квадратни корени и аркустангенси, и пр., и пр., е просто някакъв тих абсурд. Никога не съм попадал на твое мнение, което се спуща дори два пръста в същността на филма. Винаги изреждаш, информираш, авторитено оценяш и в крайна сметка се оказваш някакъв средностатистически елемент от представителна извадка, който мери и тегли всичко в единици пуканки в секунда. Ама прави както си знаеш, де... къв съм аз.
). Явлението е много други неща, вкл. абсурдистка комедия, преди да бъде хорър. Последното изречение ще се въздържа да ти го коментирам, защото ще бъда изпоразмодериран на парцали. 

Ми кво да ти кажа, за мен Явлението е 8.3/10, мааааксимум 8.4/10. Ако не беше финалът в Париж веднага му слагах 9.1/10, тъй като принципната ми непоносимост към Легуизамо му сваля 0.9/10. Тва всичкото по груби сметки. Наистина, какво друго по-важно може да се каже за Явлението...
Въобще, не искам да почвам някаква форма на диалог, но как виждаш оценките си в контекста на темата? Като необходимост в математически издържана форма да си кажеш отново мнението за филмите ли? Това - за да уточник кое е гротескно и кое не е.
Ще кажа и нещо градивно, маскирано като елементарно заяждане - намирам, че цялостното ти отношение към киното с това непрекъснато ровене, повърхностно оувърхайпване, класации, оценки, сметки на квадратни корени и аркустангенси, и пр., и пр., е просто някакъв тих абсурд. Никога не съм попадал на твое мнение, което се спуща дори два пръста в същността на филма. Винаги изреждаш, информираш, авторитено оценяш и в крайна сметка се оказваш някакъв средностатистически елемент от представителна извадка, който мери и тегли всичко в единици пуканки в секунда. Ама прави както си знаеш, де... къв съм аз.
Я пак? Никой не се заяжда с човека (освен менАз пък не разбирам защо всички се заяждате с човека. В конкретния слуай, ако трябва да сложа етикет на Хепънинг, ще е именно хорор, понеже до това най се доближава. Има чудовище, заснето е в стил Блеър уич, хора измират - достатъчно е.

Ама ти вече го изкоментира. Давай като ше е гарга... 
Начи не виждам нищо невярно в казаното от мен. Така че ти сигурно ше ме захапеш за това, че изброените фийчъри не са достатъчни за да се нарече филма хорор или че са изпълнени толкова комедийно, че въобще не са страшни.
Ако второто: това няма значение, стойността реализацията е нещо сравнително субективно. + това има къде къде по-смешни филми, които всички определят като хорор.
Ако едно: това са обективните елементи. Всичко останало, като съспенс, страх, бла отново е субективно и не може да служи за определящ знак.

Начи не виждам нищо невярно в казаното от мен. Така че ти сигурно ше ме захапеш за това, че изброените фийчъри не са достатъчни за да се нарече филма хорор или че са изпълнени толкова комедийно, че въобще не са страшни.
Ако второто: това няма значение, стойността реализацията е нещо сравнително субективно. + това има къде къде по-смешни филми, които всички определят като хорор.
Ако едно: това са обективните елементи. Всичко останало, като съспенс, страх, бла отново е субективно и не може да служи за определящ знак.
Look at the darkness...
...around me.
...around me.
Е разбирам те идеално, Силвър. И то доста отпреди да навлезеш в подробности. До голяма степен си и прав. Защо обаче трябва да те ядосва толкова всичко тва?
В България няма професионални кинокритици. Няма и да има. Тъпо е да се изживяваме като такива. И едва ли дори ти го правиш. Ние сме фенчета. Фенчетата се хайпват. Ровят. Пишат си оценчици. Споделят на кво са се изкефили. Всичко тва си е за наше лично удоволствие.
Нищо не ни пречи същевременно - в редките случаи когато се намери филм, в който да може да се рови по-дълбоко - да го правим. Но рядко се случва. А и няма НИЩО общо с останалото.
Имаше един период, в който гледах новите филми преди повечето хора на форума. Тогава имаше някакъв смисъл да се опитвам да преценя доколко би се харесал на останалите конкретен филм и да си казвам мнението на зрител. Вече няма. Така че не го и правя. А оценчиците, болдовете и т.н. в списъка са заварено положение и са си единствено за лично ползване. Едва ли пречат на някого при тва положение.
Единствената стойност на списъка в темата е, че събира на едно място много информация за очакваните заглавия. И всеки, който се интересува, би могъл да добави такава или да ревизира изнесената.
Тва е.
Сега ше мирнясаш ли, шото иначе с удоволствие бих обсъждал кино с теб (когато има кво да се обсъжда)? Да не говорим, че в повечето случаи вероятно сме на едно мнение - дори аз да съм се ограничил в изказването на моето с фиктивна оценка и двуредов коментар.
Дай да сравним, ако не вярваш. И изобщо - ако ще се заседяваш тук, както се надявам - защо не почнеш да си пускаш мненията наред с нас, като гледаш някой филм? Не ми се ходи в другия форум само заради тва, така че пиши и тук, моля.
В България няма професионални кинокритици. Няма и да има. Тъпо е да се изживяваме като такива. И едва ли дори ти го правиш. Ние сме фенчета. Фенчетата се хайпват. Ровят. Пишат си оценчици. Споделят на кво са се изкефили. Всичко тва си е за наше лично удоволствие.
Нищо не ни пречи същевременно - в редките случаи когато се намери филм, в който да може да се рови по-дълбоко - да го правим. Но рядко се случва. А и няма НИЩО общо с останалото.
Имаше един период, в който гледах новите филми преди повечето хора на форума. Тогава имаше някакъв смисъл да се опитвам да преценя доколко би се харесал на останалите конкретен филм и да си казвам мнението на зрител. Вече няма. Така че не го и правя. А оценчиците, болдовете и т.н. в списъка са заварено положение и са си единствено за лично ползване. Едва ли пречат на някого при тва положение.
Единствената стойност на списъка в темата е, че събира на едно място много информация за очакваните заглавия. И всеки, който се интересува, би могъл да добави такава или да ревизира изнесената.
Тва е.

Last edited by alex_sultanov on Wed Aug 13, 2008 9:09 pm, edited 1 time in total.
- tigermaster
- Elder God
"Red Cliff". Мисля, че един месец след излизането на DVD-rip в арената е достатъчно чакане вече. Току-що се свали. Сега остава и да го гледам.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Шайхири, моля ти се, оценявам добрия ти тон, но аз съм гъз, сори. 
Моето лично удоволствие настъпва не когато се наложи да си приказвам с човек, с който мнението ми се припокрива 100%, а с човек, който виждам, че разбира какво говори и който ми казва нещо, ако ще да е на 180 градуса спрямо мен. Ще ти дам пример с твоята половинка - много често не съм бил съгласен с ревютата на Богдан едно време в Егоист, но винаги ми е харесвало как той винаги казва нещо в тях. Киноревюирането не е просто изброяване на фактори и техните оценки, а е форма на литература. Само тъпаците четат ревюта, за да установят дали да гледат или да не гледат някой филм.
Така че, Шайхири, и да сме на едно мнение и да не сме, все тая - не ме кефиш, пич.

Защо намесваш това? По какъв начин каквото и да било от това, което казвам има нужда от обяснения за това има ли критици в бг, какво са те, трябва ли да са такива и каква е разликата между тях и фенчетата. Ти без категории и класификации верно не можеш да минеш.В България няма професионални кинокритици. Няма и да има. Тъпо е да се изживяваме като такива. И едва ли дори ти го правиш. Ние сме фенчета. Фенчетата се хайпват. Ровят. Пишат си оценчици. Споделят на кво са се изкефили. Всичко тва си е за наше лично удоволствие.
Моето лично удоволствие настъпва не когато се наложи да си приказвам с човек, с който мнението ми се припокрива 100%, а с човек, който виждам, че разбира какво говори и който ми казва нещо, ако ще да е на 180 градуса спрямо мен. Ще ти дам пример с твоята половинка - много често не съм бил съгласен с ревютата на Богдан едно време в Егоист, но винаги ми е харесвало как той винаги казва нещо в тях. Киноревюирането не е просто изброяване на фактори и техните оценки, а е форма на литература. Само тъпаците четат ревюта, за да установят дали да гледат или да не гледат някой филм.
Така че, Шайхири, и да сме на едно мнение и да не сме, все тая - не ме кефиш, пич.

Никакъв проблем, не сме гаджета, само не очаквай да ти пропиша "про" ревюта, че да почна да ти го дигам. 
*** Защото, пак ти казвам, аз никак не се изживявам като "про" критик. От тия дето дълбаят и търсят посланията на автора. (Даже имам една конкретна омраза към такъв тип нагласа още от гимназиалните си години, когато демонстративно отказвах да пиша "разсъждения" по текстове.) Посланията на автора, Силвър, ако изобщо ги има, са пределно очевидни за зрителя, който е на нужното ниво. И изобщо не е необходимо въпросният зрител да драска есенца по темата, за да се доказва пред себеподобните си и него си самия (най-вече). А на масовата публика пък да не казваме ама колко точно й е през оная групова работа за подобни писаници. Така че кому е нужно? Защо трябва изобщо да се стига дотам? (Групова) мастурбация на снобчета с неосъществени литпретенции? (Ето, и аз ти го казах.
) Мерси, без мен.
*** Има и още един твърде важен фактор, който уви ти убягва. Боби нямаше да си мръдне фалангата на кутрето, за да напише - или дори да си помисли - едно-единствено киноревюнце, ако не му плащаха. Сериозно ти говоря. Повечето талантливи хора не изпитват желание да пишат есенца, когато могат да не го правят - или наместо тва да използват времето и енергията си, за да създадат нещо свое. Така че, при положение, че и никой не ни плаща по какъвто и да е начин, ще ми припомниш ли ква точно причина имаме да правим тва, за което ти говориш? "Киноревюирането е форма на литература", да. В идеалния си вид. (95% от англоезичните "про-та" всъщност не се и доближават до такъв стандарт, забелязал си.) Добрата литература, обаче, не е for free.
*** Освен тва аз винаги се интересувам първо от практическата страна на нещата. Коя история работи или не работи пред каква част от публиката, доколко и защо. Тва е. Така че - гледай си работата и ме остави да си върша своята.
Не съм чел почти никва твоя "кинокритика", шото не си пускал тук. (Помня само обзорния анализ на Шаямалан, който много ми хареса, но не защото ми казва нещо ново - а точно защото уцелва повечето неща както са си. Обратното на теб.
) Ти пък не си чел почти никва моя "кинокритика", шото просто не съм писал. По изложените в горните три параграфа базови причини. А редките случаи, в които съм споменавал нещо относно някой добър филм, вероятно не са ти попадали или са ти минавали край ушите.
Сега ше благоволиш ли да пуснеш списък с линкове и кратък коментар на всички заглавия в жанра... Фантастика, да речем, които чакаме до края на година и следващата, или ше се наложи да го правя аз? Шото тая тема, ше забележиш, е точно и само за това. А в друга трудно ше ме засечеш за в бъдеще.

*** Защото, пак ти казвам, аз никак не се изживявам като "про" критик. От тия дето дълбаят и търсят посланията на автора. (Даже имам една конкретна омраза към такъв тип нагласа още от гимназиалните си години, когато демонстративно отказвах да пиша "разсъждения" по текстове.) Посланията на автора, Силвър, ако изобщо ги има, са пределно очевидни за зрителя, който е на нужното ниво. И изобщо не е необходимо въпросният зрител да драска есенца по темата, за да се доказва пред себеподобните си и него си самия (най-вече). А на масовата публика пък да не казваме ама колко точно й е през оная групова работа за подобни писаници. Така че кому е нужно? Защо трябва изобщо да се стига дотам? (Групова) мастурбация на снобчета с неосъществени литпретенции? (Ето, и аз ти го казах.

*** Има и още един твърде важен фактор, който уви ти убягва. Боби нямаше да си мръдне фалангата на кутрето, за да напише - или дори да си помисли - едно-единствено киноревюнце, ако не му плащаха. Сериозно ти говоря. Повечето талантливи хора не изпитват желание да пишат есенца, когато могат да не го правят - или наместо тва да използват времето и енергията си, за да създадат нещо свое. Така че, при положение, че и никой не ни плаща по какъвто и да е начин, ще ми припомниш ли ква точно причина имаме да правим тва, за което ти говориш? "Киноревюирането е форма на литература", да. В идеалния си вид. (95% от англоезичните "про-та" всъщност не се и доближават до такъв стандарт, забелязал си.) Добрата литература, обаче, не е for free.
*** Освен тва аз винаги се интересувам първо от практическата страна на нещата. Коя история работи или не работи пред каква част от публиката, доколко и защо. Тва е. Така че - гледай си работата и ме остави да си върша своята.

Не съм чел почти никва твоя "кинокритика", шото не си пускал тук. (Помня само обзорния анализ на Шаямалан, който много ми хареса, но не защото ми казва нещо ново - а точно защото уцелва повечето неща както са си. Обратното на теб.

Сега ше благоволиш ли да пуснеш списък с линкове и кратък коментар на всички заглавия в жанра... Фантастика, да речем, които чакаме до края на година и следващата, или ше се наложи да го правя аз? Шото тая тема, ше забележиш, е точно и само за това. А в друга трудно ше ме засечеш за в бъдеще.
Сигурен съм, че и сам разбираш защо това, което си формулирал по този начин, звучи нелепо, но нека да ти доставя още малко щастие: Плс, не ми говори за смисъл и безсмислие, за да не взема аз да питам какъв пък е смисълът на "7/10". Опитай се да си го набиеш някак в главата, че изобщо не ме интересува дали нещо е кино-критика, дали е 1 ред или 5 страници, дали е писано за пари или за кеф, дали е писано за да ме впечатли с литературен стил или да ми вдигне кръвното с обикновено заяждане. Интересува ме да ме изненада, да ми каже нещо, което може да съм пропуснал, което може да не съм дооценил, или да ми покаже мое неправилно виждане за филма, или да ме провокира по някакъв начин или един куп други неща, които да ми предизвикат някаква друга реакция, освен "оф, ясно - знаем как да позлваме imdb и google".
Сега, по втория параграф кротко ще ти обясня нещо: Научи се да спориш. Това, което правиш тук е straw man от най-мазен тип. Нека да поясня. Когато аз казвам "А", а ти разбираш, че казвам "Б" и започваш да коментираш и опровергаваш "Б", като по този начин си въобразяваш, че ми инвалидизираш "A" - ето това е леймърщина в изкристализирал вид по време на спор. Ще ти го кажа направо: Богдан го дадох като пример не за някакъв уникален кинокритик (за да ми обясняваш какви са мотивите му да пише критика), а като пример за човек, който може да има напълно противоположно мнение от моето, при това остро, и пак да ми хареса. Т.е. това беше директен отговор на твоя "опит за близост", че омг, ако се разтърся, ще видя, че много често сме на едно мнение. Повтарям, това което казах за Богдан го разбирай като "пука ми дали сме на едно или на 50 мнения" и просто се спри вече.
Това, че си помислил как изисквам изведнъж от всички по света да започнат да пишат изискани ревюта като високоплатения Богдан, за да ми доставят личен кеф и щастие, просто означава, че силно съм те надценил.
Ок, оставяйки настрана очевидната смешка, чудесно, радвам се, че сподели какво те интересува. Опитвам се да го формулирам по приемлив какво мисля за "какво работело пред еди каква си публика" и просто... не успявам. Ти... луд ли си, бе човек? Каква публика? Ти някакъв изследовател на хорското мнение ли си? В това ли се изразява интересът ти към киното? Не - киното си ти и един куп очаквания заради глупавия интернет + филма и една празна зала. Нищо повече. Ще се наложи да се разпсувам, ако продължа, така че спирам.
Като резюме - плс, престани с това за кинокритиката, и особено нелепото разделяне на нещата - "ти искаш професионална, литературно издържана кинокритика, в която филмът се анализира до откат, а аз искам просто да си изследвам практическата страна на нещата". Щото на това аз ще ти отговоря - "аз искам нещо повече от компилация от цифри, които мога да намеря с два клика в много по-адекватна форма + това намирам написаното от теб в повечето случаи за типична кинокритика от най-кофти тип - обърната към 'практическата' страна, а не към личното преживяване." Точно това, което ти правиш, аз бих направил (примерно бих пуснал грижливо подреден пост за "фантастика") само ако някой ми плаща за това. Онова за Шиамалан го написах заради личен кеф и бегла идея, че може пък и да се стори интересно на някого.
Да, знам, не се хаби - кой каквото го къдри, казах го преди 5 поста.
Сега разбираме ли се или ще говорим още празни приказки?
Сега, по втория параграф кротко ще ти обясня нещо: Научи се да спориш. Това, което правиш тук е straw man от най-мазен тип. Нека да поясня. Когато аз казвам "А", а ти разбираш, че казвам "Б" и започваш да коментираш и опровергаваш "Б", като по този начин си въобразяваш, че ми инвалидизираш "A" - ето това е леймърщина в изкристализирал вид по време на спор. Ще ти го кажа направо: Богдан го дадох като пример не за някакъв уникален кинокритик (за да ми обясняваш какви са мотивите му да пише критика), а като пример за човек, който може да има напълно противоположно мнение от моето, при това остро, и пак да ми хареса. Т.е. това беше директен отговор на твоя "опит за близост", че омг, ако се разтърся, ще видя, че много често сме на едно мнение. Повтарям, това което казах за Богдан го разбирай като "пука ми дали сме на едно или на 50 мнения" и просто се спри вече.

Работа? Работа ли, бе?Освен тва аз винаги се интересувам първо от практическата страна на нещата. Коя история работи или не работи пред каква част от публиката, доколко и защо. Тва е. Така че - гледай си работата и ме остави да си върша своята.

Ок, оставяйки настрана очевидната смешка, чудесно, радвам се, че сподели какво те интересува. Опитвам се да го формулирам по приемлив какво мисля за "какво работело пред еди каква си публика" и просто... не успявам. Ти... луд ли си, бе човек? Каква публика? Ти някакъв изследовател на хорското мнение ли си? В това ли се изразява интересът ти към киното? Не - киното си ти и един куп очаквания заради глупавия интернет + филма и една празна зала. Нищо повече. Ще се наложи да се разпсувам, ако продължа, така че спирам.

Като резюме - плс, престани с това за кинокритиката, и особено нелепото разделяне на нещата - "ти искаш професионална, литературно издържана кинокритика, в която филмът се анализира до откат, а аз искам просто да си изследвам практическата страна на нещата". Щото на това аз ще ти отговоря - "аз искам нещо повече от компилация от цифри, които мога да намеря с два клика в много по-адекватна форма + това намирам написаното от теб в повечето случаи за типична кинокритика от най-кофти тип - обърната към 'практическата' страна, а не към личното преживяване." Точно това, което ти правиш, аз бих направил (примерно бих пуснал грижливо подреден пост за "фантастика") само ако някой ми плаща за това. Онова за Шиамалан го написах заради личен кеф и бегла идея, че може пък и да се стори интересно на някого.
Да, знам, не се хаби - кой каквото го къдри, казах го преди 5 поста.
Сега разбираме ли се или ще говорим още празни приказки?
Колко елитарно...Това сигурно оправдава логореята от последните постове. Аз харесвам темата за upcoming movies защото Алекс си е направил труда да предложи доста изчерпателна информация.Silver wrote:Само тъпаците четат ревюта, за да установят дали да гледат или да не гледат някой филм.

But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams
- tigermaster
- Elder God
Между другото, в България професионални кинокритици има. Само дето пишат за "препедалирането на катастрофическите визиони" и подобни неща. Това сериозно, де - явно така ги учат в НАТФИЗ.
http://www.cinema.bg/sff/2005/bg/movie.php?movieSid=384
http://www.cinema.bg/sff/2005/bg/movie.php?movieSid=384
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Един от малкото жанри, в които 2008 изглежда значително по-добре от идната година - а и от която и да е от предишните. Само дето тва хич не е по мойта част. Ма аз може би точно затва не се и кефя на комедии де - щото отдавна не е имало нещо класно. Тази година обаче намазах - дори само заради Тропическа буря, абс. класика и най-доброто на/със Стилър. От останалите екшън-комедиийки (много харна кръстоска - но явно трудна за изпълнение, шото напоследък хич не се и опитват) Get Smart биваше, Зохан - едва ли, а The Pineapple Express дано заслужи поне частица от целия си хайп (предимно авансов). Иначе да не забравяме новия на Коен, макар че според мен хората с очаквания движени от инерцията на Старите кучета ще бъдат жестоко разочаровани. Аз лично очаквам нещо от по-леките/слаби изпълнения на братята - но и тва не е малко.Комедия
1 Zavet (Promise me this) http://www.imdb.com/title/tt0479519/ 7/10
1 Astérix aux jeux olympiques http://www.imdb.com/title/tt0463872/ 5/10
1 Get Smart http://www.film-releases.com/movies/fil ... movie-5956 7/10
2 Tropic Thunder http://www.film-releases.com/movies/fil ... movie-5955 9/10
1 You Don't Mess with the Zohan http://www.film-releases.com/movies/fil ... movie-6471
1 The Pineapple Express http://www.worstpreviews.com/review.php?id=908
1 Burn After Reading http://www.comingsoon.net/films.php?id=36993
Тва е всичко, което намерих за догодина, срам. Сигурно ше цъфнат още, де - раншко е - а някои от тях може дори и да стават.2009
Pink Panther Deux http://www.film-releases.com/movies/fil ... movie-6114
Bruno http://www.film-releases.com/movies/fil ... movie-6562

* Никой тук ли не е гледал поне Формановия "Man ot the Moon", за Бога?

Зарежете комедиите.Супергерои
3 Iron Man http://www.film-releases.com/movies/fil ... movie-4342 9/10
2 Hulk 2 http://www.film-releases.com/movies/fil ... movie-5768 7/10
2 Wanted http://www.film-releases.com/movies/fil ... movie-5887 8/10
2 Hancock http://www.film-releases.com/movies/fil ... movie-5870 7/10
4 Hellboy 2 http://www.film-releases.com/movies/fil ... movie-5792 10/10
3 Batman 6 http://www.film-releases.com/movies/fil ... movie-5786 10/10

Догодина и с клизма не се докарва нещо подобно. Верно, има Уочмен (и то още началото на март), който ше е следващото наминаване на Христа, нали - ма има ги и злите корпоративни твари от Фокс, които ще направят всичко по силите си да го отложат чак за 2010-та - а защо не и завинаги. Не се майтапя. Четете новините. А освен него, де факто, остава само Върколака/Росомахата, който в най-добрия случай ше е неква кръстоска м/у ХМен3 и Железния. Което е добре, разбира се. The Witchblade хич не е сигурно ше просъществува ли изобщо, а и да цъфне, сигурно ше е посмешище. The Spirit пък със сигурност ше дойде - там даже още тази година - но видяното дотук кара голямата част от публиката и анализаторте да го отписват отсега като абсурдна Милърова онанизация. Аз успявам да остана оптимист. Разчитам на изчистената и изпробвана в Син Сити визия и тежкия пародиен уклон на ноарния пълп.2009
The Spirit http://www.imdb.com/title/tt0831887/ trailer
Watchmen http://www.imdb.com/title/tt0409459/ trailer
X-Men Origins: Wolverine http://www.film-releases.com/movies/fil ... movie-4730 trailer
The Witchblade http://www.imdb.com/title/tt0494292/

Има още предстоящи филмови заглавия, които ще се правят по комикси.
Поредния пост-апокалиптичен one-man action: Y: The Last Man (2009)
http://www.imdb.com/title/tt0800273/. Алекс, направо си те представям в ролята.
Малко по нататък ще гледаме и екранизация на Cowboys and Aliens - http://www.imdb.com/title/tt0409847/
The First Avenger: Captain America - http://www.imdb.com/title/tt0458339/
В момента се прави и игрален филм по мангата "Акира"
Поредния пост-апокалиптичен one-man action: Y: The Last Man (2009)
http://www.imdb.com/title/tt0800273/. Алекс, направо си те представям в ролята.
Малко по нататък ще гледаме и екранизация на Cowboys and Aliens - http://www.imdb.com/title/tt0409847/
The First Avenger: Captain America - http://www.imdb.com/title/tt0458339/
В момента се прави и игрален филм по мангата "Акира"
But I, being poor, have only my dreams;
- Gunslinger
- Warmage
Както и филма Whiteout,който също ще излезе 2009 година!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In