Билярд

За най-важните акценти в кърлинга и турнирите по спортно оригване!

Moderator: Moridin

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Dec 21, 2007 11:51 am

По-скоро ще има опашки за повечето неща. Предпочитам точно по празниците да пропусна блъсканицата. 8-)
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Jan 19, 2008 2:03 am

Ефо! Призовавам те на двубой в удобни за теб час и място.

Съвестно предупреждавам, че съм звер, когато ми е ден.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Apr 08, 2008 10:05 am

Утре ( сряда 9 април) мислим да посетим билярда няколко человека. Да речем след 8, че аз трее през Ефремов да мина там да почерпа малко народ в пицарията.

Шайх, аре там направо среща и ше се метнем до геймцентъра пък после ако са останали пари върти по заведенията. :twisted:
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

alex_sultanov

Post by alex_sultanov » Tue Sep 16, 2008 4:44 am

Кхъм, тва билярдната тема ли е?... Така си и мислех.

Значи... I hereby declare myself the undisputed forum king (& queen) of billiards. Така.

Защо така? Ми просто вече бия без проблем и най-добрите семи-прота сред десетките си приятели с уклон към билярда, та се присетих за мъгливото минало и първите си стъпки, запечатани в тази тема. Сметнах, че ще ми бъде приятно да кръстосаме пак щеки с някои от хората, край които ми беше прощъпулника. Тишо, Коце, Валери, Живко, Николов и т.н. Или некой пресен ентусиаст. А в невероятния случай, в който някой успее да ме бие (5 от 9, да речем), играта ше е от мен, а може да го черпя и бири, ако пие (Андрюхата, най-добрият сред съперниците ми, намества мерника си с всяка изпита бира и на петата вече е страшен противник :lol: серьозно, требва си допинг контрол). Също така играя по правилата на противника - ако предпочита нещо различно от стандартните. А, и най-важното:

ДОРИ ПРИ ЕДНА-ЕДИНСТВЕНА ЗАГУБА ШЕ НАПИША ТУК С ГОЛЕМИ БУКВИ, ЧЕ СЪМ СЛАБ ИГРАЧ И НЕ СЪМ ДОСТОЕН ДА ОТПРАВЯМ КВИТО И ДА Е ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА.

Е? :)

П.П.: Наистина мноо се кефя на играта. Оказа се перфектно поле за изява и стимулация на някои много ценни физически и психически качества. Нещо като кендо/шах хибрид. :mrgreen: Естествено, преди една година - като всеки начинаещ - бях доста смешен. Все още си спомням, макар и бегло.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Sep 16, 2008 6:25 am

Дюд, като някаква гимназистка-анорексичка си ми на моменти, с всичките ти комплекси на тема популярност и съответните им провокативни реализацийки в различни секции на форума... :roll:

alex_sultanov

Post by alex_sultanov » Tue Sep 16, 2008 10:47 pm

Е не е ли доволно очевидно, че единствената цел на прежния "провокативен" пост е да доведе до игра? Което, ако просто бях помолил учтиво, вероятно щеше да стане "кога цъфнат щеките". :wink:

И след като още същата вечер се събрахме толкова хора край билярда, явно ефектът е правилно преценен. :P Държа да благодаря на Коцето за хубавата игра и да поканя отново всички останали - този път по най-нормалния начин. Нека правим чат-пат по едно ходене накъм гейм-центъра и да пускаме по едно съобщенийце тук. Тенкс.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Tue Sep 16, 2008 11:20 pm

Радвам се, че сте играли добре с Коцето, макар и, доколкото разбирам, с общо-взето неясен резултат :) Мдам, тази вечер и Коцето, и Ксел, и аз имахме много... а сега де, лош късмет ли да го нарека, кривване на ръката ли да го нарека, успиване ли, и аз не знам - моята игра започна с вкарване на четири топки на щеката след чуждо разбиване и продължи... не чак толкова впечатляващо :) Няма лошо и в бъдещи събирания... но просто ще ти бъда признателен, ако не се опитваш да си приписваш заслуги за случки, които действително не са имали нищо общо с твои постове :)

Мдам, а сега май е време да спя, че среднощното посещение в сървърното в понеделник вечерта днес цял ден ми влияе, и не винаги по добри начини.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.