Глас от високоговорителя в самолет:
- Уважаеми пътници. Щастливи сме да ви приветстваме с добре дошли на новият, петзвезден авиолайнер. На първия етаж можете да посетите бар и дискотека, на втория етаж можете да отдъхнете приятно в ресторанта, на третия да поиграете тенис, на четвъртия да поплувате в един от четирите басейна, а на петия да изпробвате уменията си на боулинг.
А сега уважаеми пътници, моля затегнете коланите, нашият пилот ще се опита да вдигне цялата тая простотия във въздуха...
Аман от Spam (Part X)
Moderator: Moridin
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- RRSunknown
- Elder God
вариант на същото:
Глас от високоговорителя в самолет:
- Уважаеми пътници. Щастливи сме да ви приветстваме с добре дошли на новият, петзвезден авиолайнер. На първия етаж можете да посетите бар и дискотека, на втория етаж можете да отдъхнете приятно в ресторанта, на третия да поиграете тенис, на четвъртия да поплувате в един от четирите басейна, а на петия да изпробвате уменията си на боулинг.
Самолета е управляван не от пилот който може да допусне грешки а от най- модерния супер компютър автопилот.
Пътувайте спокойно и без проблеми.проблеми.проблеми.проблеми.проблеми.еми.еми.еми.ииииии......
- tigermaster
- Elder God
Какво се случи с alex_sultanov?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
- simple_stupid
- Sorcerer
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Уф. Ужаст
Това почти можех и аз да съм го писал за една случка от януари месец... ама аз написах нещо много по-малко и по-просто. А, виж, Кубер... Кубер си е писал както трябва 
http://saparev.com/kat/KAT_objections.htm
Бе все бях чувал и от Маниакса, и от разни други хора, че този суек е откАчен, ма не вярвах, че е *толкова* откАчен по *толкова* допадащ ми начин

http://saparev.com/kat/KAT_objections.htm
Бе все бях чувал и от Маниакса, и от разни други хора, че този суек е откАчен, ма не вярвах, че е *толкова* откАчен по *толкова* допадащ ми начин

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Fake - кое? Писанията на Кубер Сапарев ли? Нц, хич и изобщо не е fake... този човек е колега на мой приятел (на Маниакса, за тези, които го познават), и жалбата си е била съвсем истинска - но дзверите от КАТ все пак са я отхвърлили 

- Roamer
- Ascendent
Съдът е следващата стъпка, ако подадеш жалба към наказателното постановление. Значи...
- първо те спира катаджия, пише ти акт, копие от акта изпраща в КАТ
- в продължение на три дни имаш право да отидеш в КАТ и да подадеш жалба срещу акта, като изложиш някакви аргументи
- в един момент началникът на КАТ стига до този акт, разглежда го, мисли, гледа закона, мисли, гледа акта, мисли, накрая хвърля 2d6 и казва "за това нарушение ще ти вземем 8 точки", а после хвърля 10d20 и казва "...а освен това и ще те глобим 50 лева". Това го казва в наказателно постановление, което ти отиваш, взимаш си, връщаш акта, плащаш глобата и те ти връщат талона
- можеш да оспориш наказателното постановление - и това вече е етапът, в който отивате на съд - ти срещу началника на КАТ... и там вече е съвсем неясно какво и как се случва.
При единствения ми опит, стигнал до жалба срещу наказателното постановление и съд, съдът отхвърли жалбата ми (изобщо не се стигна до дело и разглеждане "на живо"), обаче месеци след това, при следващото си ходене в КАТ, установих, че имам точно десет контролни точки повече, отколкото бях сигурен, че имам... и най-смисленото обяснение е, че въпреки че съдът ми е отхвърлил жалбата, някой в КАТ е решил, че все пак ще е по-лесно да ми върнат десетте точки, отколкото да се разправят повече
- първо те спира катаджия, пише ти акт, копие от акта изпраща в КАТ
- в продължение на три дни имаш право да отидеш в КАТ и да подадеш жалба срещу акта, като изложиш някакви аргументи
- в един момент началникът на КАТ стига до този акт, разглежда го, мисли, гледа закона, мисли, гледа акта, мисли, накрая хвърля 2d6 и казва "за това нарушение ще ти вземем 8 точки", а после хвърля 10d20 и казва "...а освен това и ще те глобим 50 лева". Това го казва в наказателно постановление, което ти отиваш, взимаш си, връщаш акта, плащаш глобата и те ти връщат талона
- можеш да оспориш наказателното постановление - и това вече е етапът, в който отивате на съд - ти срещу началника на КАТ... и там вече е съвсем неясно какво и как се случва.
При единствения ми опит, стигнал до жалба срещу наказателното постановление и съд, съдът отхвърли жалбата ми (изобщо не се стигна до дело и разглеждане "на живо"), обаче месеци след това, при следващото си ходене в КАТ, установих, че имам точно десет контролни точки повече, отколкото бях сигурен, че имам... и най-смисленото обяснение е, че въпреки че съдът ми е отхвърлил жалбата, някой в КАТ е решил, че все пак ще е по-лесно да ми върнат десетте точки, отколкото да се разправят повече