Чехов
Чехов
Даже нямам какво толкова да кажа за Чехов, просто го обичам и му се възхищавам. Като почна да говоря за него и ми идват на ума изрази като "прекрасен/велик/хубав/истински човек", които звучат доволно глупаво, като се замислиш, и затова казвам, че го обичам и толкова. Истински се влюбих в него, когато му прочетох биографията и разбрах, че чистотата, човечността и идеализмът на героите му са и негови. Тази година се навършвали 100 от смъртта му, а аз го научих от списанието на М-тел, и ми се прииска една темичка поне да му отделим... на писателя и човека.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
- JaimeLannister
- Forsaken
Ами...
Всъщност не знам нищо за Чехов извън книгите му, а и там не знам много. Чел съм само някакъв сборник с разкази. При това беше доста отдавна и... Тогава ми се струваше, че го разбирам. Намирах идея във всеки разказ и дори помня, че наредих извстно количество шестици по литература, но... Чудно ми е ако сега го чета. Какво ли ново ще открия...
Беше мрачен...
Всъщност не знам нищо за Чехов извън книгите му, а и там не знам много. Чел съм само някакъв сборник с разкази. При това беше доста отдавна и... Тогава ми се струваше, че го разбирам. Намирах идея във всеки разказ и дори помня, че наредих извстно количество шестици по литература, но... Чудно ми е ако сега го чета. Какво ли ново ще открия...
Беше мрачен...
Ехх Чехов - народа го познава само от Народния и на Мариус Куркински нарцистичните изпълнения. Някак си винаги остава настрана в библиотеката. Преди време се засилих и си взех събраните съчинения от Руската...със сериозното намерение да ги прочета..Само че за нещастие там бяха докарали и Ерофеев и Раковата болница и Последните томове на Набоков...така си остана..
Иначе, Чехов ще го запомня със разказите, разбира се ...свежо такова...чисто..
Иначе, Чехов ще го запомня със разказите, разбира се ...свежо такова...чисто..
Хеликоптерите са душите на взривени танкове...