Аман от Spam (Part X)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Sep 26, 2008 9:25 am

Spoiler: show
Image
Ахахахахаха! Бодигарда от работа! Цецо Акулата, дето игра в Дзифт!
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Fri Sep 26, 2008 11:58 am

Този наистина ли работи като бодигард при вас? Видях негова снимка в един блог, къдего го сравняват с героя от "Хитман"* (хехе, явно трябва да се цани в гейм-индустрията) и пише, че бил участник в Биг Брадър 4.

*http://strangera.com/2008/09/25/agent-4 ... brother-4/

П.П. Все пак като Кратос кефи повече :)
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Sep 26, 2008 12:02 pm

Работеше, после замина за Манчестър, после се върна и взе да гадибордства на друго място, май някакъв клуб, ама редовно си отлежаваше при менм за да си гледа пощата и да праща cv-та на всякакви филмови компании :)
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Daggerstab
Arcanist

Post by Daggerstab » Fri Sep 26, 2008 4:47 pm

Корицата на последния брой на "Нейчър":
http://scienceblogs.com/grrlscientist/2 ... urrent.php

:shock: :lol:
Дагърстаб. Точка.

Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Fri Sep 26, 2008 5:14 pm

разбиващ коментар отдолу :)

Six weeks and we'll find out who gets to be top dog
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Sep 26, 2008 7:08 pm

The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Sep 29, 2008 10:59 am

The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Tue Sep 30, 2008 12:43 pm

Колко е важно да имаш приятели...

http://things.ringlet.net/roam/fun/2008 ... riends.jpg
Image
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Daggerstab
Arcanist

Post by Daggerstab » Tue Sep 30, 2008 4:33 pm

http://www.condomcondom.org/

Това може и да се свали на рингтон, между другото. :D
Дагърстаб. Точка.

Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.

Maledictus
Warmage

Post by Maledictus » Wed Oct 01, 2008 6:08 pm

http://www.dnes.bg/article.php?id=58255

Необходима е прозрачност! Не само в отношенията. Същото важи и за избора на питие. Колкото по-прозрачна е напитката, толкова по-малко ще се мъчим на сутринта.

Най-верните спътници на махмурлука са ефирните масла, подсладители и оцветители, които придават по-приятен вкус и цвят на пиенето, но и обгръщат сутринта в тъмни, тежки тонове.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Oct 02, 2008 4:29 pm

Старата акула учи малкото акулче как се яде човек:
- Първо правиш един голям кръг около него, ама много бавничко. След това един по-малък, по-бързо. Най-накрая един много малък кръг, много бързо. След това го изяждаш.
Малкото акулче нетърпеливо прекъсва:
- А не може ли направо да го изям?
- Може, ама ще трябва да го ядеш с лайната…
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Thu Oct 02, 2008 8:41 pm

Недооценяване на обстоятелствата (Случаят е действителен!):
Из архива на австралийската Комисия за обезщетение на пострадалите при трудови злополуки:

Уважаеми господине,
Пиша ви в отговор на молбата за допълнителна информация към т. 3 от доклада ми за злополуката.
Причината за инцидента беше наречена от мен "недооценяване на обстоятелствата".
Вие помолихте за по-обстойни обяснения и аз се надявам, че следващото по-долу описание на случилото се ще ви удовлетвори.
По професия съм зидар. В деня на инцидента работех сам на покрива на една новострояща се шест етажна сграда.
Когато приключих работата си, установих, че са ми останали излишни тухли, които, както след това се оказа, са тежали около 230 килограма.
За да не ги пренасям на ръце до долу, аз реших да ги спусна до земята във варел, като използвам макарата, прикрепена към стената на строящата се сграда.
Слязох долу, застопорих въжето, качих се обратно на покрива и сложих тухлите във варела.
След това отново слязох долу и отвързах въжето, придържайки го леко, така че тухлите да бъдат спуснати бавно. В т. 11 на доклада за инцидента съм указал, че моето собствено тегло е 60 килограма.
Поради изненадата си, че изхвърчах от земята така внезапно, забравих да пусна въжето.
Не е необходимо да казвам, че продължих да се изкачвам по стената на сградата с висока скорост. Някъде към третия етаж пресрещнах варела, който в този момент се придвижваше надолу към земята със също толкова впечатляваща бързина.
Това може да обясни фрактурата на черепа, а също и незначителните охлузвания и счупената ключица, които са описани в т. 3 от доклада за инцидента.
Продължих бързото си изкачване, като скоростта ми бе съвсем леко намалена след сблъсъка ми с варела, и не спрях преди пръстите на дясната ми ръка да се врежат в макарата. За щастие по това време вече се бях окопитил и се държах здраво за въжето, вместо да се поддам изцяло на болката. Горе-долу по същото време очевидно варелът бе стигнал до земята и при удара в нея дъното му се откачи.
В този момент, вече освободен от тежестта на тухлите, останали на земята, варелът е тежал около 25 килограма.
Отново ви приканвам да обърнете внимание на данните за моето собствено тегло.
Както можете да си представите, сега аз започнах бързо да слизам надолу по стената на сградата.
Към третия етаж отново се срещнах с варела, който този път се изкачваше нагоре. Това ми донесе фрактури на двата глезена, избити зъби и няколко разкъсни рани по краката и долната част на тялото ми. Тук късметът започна леко да ми изневерява.
Срещата ми с варела все пак ме забави достатъчно, за да намали нараняванията ми при падането върху купчината тухли и за щастие последствията бяха само няколко пукнати гръбначни прешлена.
Съжалявам, че трябва да докладвам и това, но докато си лежах върху купчината тухли, изпитващ голяма болка и без да мога да мръдна, изглежда пак изгубих присъствие на духа и съм пуснал въжето, и единственото, което можех да правя, бе да лежа там и да гледам как празният варел започна отново пътешествието си надолу към земята и в края на краищата се стовари върху мене.
Това обяснява и двата счупени крака. Надявам се, че тези отговори ще задоволят интереса ви.

С уважение,

Daggerstab
Arcanist

Post by Daggerstab » Thu Oct 02, 2008 10:48 pm

Interpreter wrote:Случаят е действителен!
Да бе. Виж ми окото - вътре плава "Тирпиц".

Историйката е импортен продукт, т.е. преведена е от английски:
http://www.snopes.com/humor/letters/bricks.asp

Иначе кефи, при това е адски стара - според горната връзка, първото документирано срещане е от 1895 година!
Дагърстаб. Точка.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Oct 03, 2008 12:56 am

Дизел :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: нот екзактли фор кидс
http://sfwxxx.com/
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Yan
Site Admin

Post by Yan » Fri Oct 03, 2008 9:51 am

Хехе, за всички кулинари едно задължително четиво :)
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.