Ами да поспамим малко:р - I'm with Canislav?
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
Знам, че Рол си го е поел тоя ресор, но не можах да се сдържа
Powered by Sir SparhawkКнигата много ми хареса. Изчетох я на един дъх, от зори до здрачи много ми хареса. Любимите ми герои са Саймън и Грънт, а в книгата най ми харесва магичния свят и бързото действие.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- Daggerstab
- Arcanist
В друга тема от същия форум...

Основната причина да се издразня и аз е нашествието на Спархоук из "моя" форум, като вероятно причината е темата с препратките...
Непосредствено след това...sir Sparhawk wrote:Бе един е дядо Коледа и той е Хълк Хоган
Явно Варварите рицари не търпятCONAN wrote:Боже, някои не трябва да ги пускат да се разхождат извън границите си.

Основната причина да се издразня и аз е нашествието на Спархоук из "моя" форум, като вероятно причината е темата с препратките...
Дагърстаб. Точка.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
- Lubimetz13
- Mistborn
- Lubimetz13
- Mistborn
Така си и знаех...ема не, само да споделя на какво се натъкнах:
"Книжката не е станала бестселър, така че май не е толкова готина...", по адрес на многострадалната поредица за Малазан. Познайте от три пъти от кого е цитата. Това окончателно ме убеди да си я набавя, естествено...ъъ, поредицата, не книжката :)
"Книжката не е станала бестселър, така че май не е толкова готина...", по адрес на многострадалната поредица за Малазан. Познайте от три пъти от кого е цитата. Това окончателно ме убеди да си я набавя, естествено...ъъ, поредицата, не книжката :)
- Lubimetz13
- Mistborn
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”