Неделя, 26 септември, в Южния парк от 11 ч.
Moderator: Moridin
Неделя, 26 септември, в Южния парк от 11 ч.
Цитирам листовката, която ми дадоха днес:
15 минути за здраве
Световен ден на сърцето
Разходете се с нас на 26 септември, неделя, от 11 ч. в Южния парк.
Вярно, не казват къде точно из Южния парк, може би идеята е да се разходим, търсейки къде е инициативата. Но - хайде да се съберем, викам. Повод има, фризби има, сандвичи... след китайския няма да има нужда от храна :) Та, какво ще кажете?
15 минути за здраве
Световен ден на сърцето
Разходете се с нас на 26 септември, неделя, от 11 ч. в Южния парк.
Вярно, не казват къде точно из Южния парк, може би идеята е да се разходим, търсейки къде е инициативата. Но - хайде да се съберем, викам. Повод има, фризби има, сандвичи... след китайския няма да има нужда от храна :) Та, какво ще кажете?
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
Ако съм из столицата мое.
стига да е гот времето...

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- JaimeLannister
- Forsaken
Rol - ще ми се да престанеш с /edited by myself/ си коментари по всяко едно такова предложение. Китайския му бил такъв, парка онакъв. Кат не искаш да идваш хубаво, знаеме ти до болка предпочитанията. Та аре малко по-лекичко а? Не си длъжен да отговаряш на пошлите предложения. 
Аз съм на линия с фризбито и некой и друг сандвич ;р

Аз съм на линия с фризбито и некой и друг сандвич ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- The Dragon
- Elder God
- Lubimetz13
- Mistborn
Като един от малцината, тормозени с тоя Южен Парк достатъчно, че да го оценят по достойнство, ви предупреждавам, че малко неща са по-нездравословни от разходките из дебрите му. Знайни и незнайни зверове, духове, привидения, радиоактивни кофи за боклук и тайнствени пътеки, свършващи на дъното на някое блато са само част от изненадите му, а бездомните кучета, които го обитават, се делят не на глутници, а на мафиотски кланове. Освен това паркът е вечно пълен с крякащи и врякащи дебилни деца, шизофреничните им майки и крайно шкембести тъпанари с джапанки и черни очила. Да не говорим, че слоевете боклуци, натрупани един върху друг с времето, представляват сладка микровселена от мутирали бактерии и смъртоносни бацили, след чието изучаване никой не е оцелял. С други думи, тая адска дупка е много рядко неподходяща за сърцеукрепващи колективни занимания. Това си е само едно кисело предупреждение де, иначе инициативата е много хубава...
Last edited by Lubimetz13 on Sat Sep 25, 2004 8:50 pm, edited 1 time in total.
Ми изкарахме си гот там 3-4 пъти поред, така че мерси за demo-то ма се забавяляваме. Носиме си купона с нас, без оглед на мястото така да се каже. Е по-далечко верно от тълпите изроди.
.
Ма като глеам как нежно си ръсят навън облачетата, утре не се очертава много приятно за полянки.
ма пък няма да има и майки с деца
то кви ли деца са тва? зверовеееее!.

Ма като глеам как нежно си ръсят навън облачетата, утре не се очертава много приятно за полянки.

- Amos Trask
- Aes Sedai