Иначе Ротфъс набира скорост. Вчера съм прочел в леглото още 100 страници без да усетя. Ей с такъв стил трябва да се пишат фентъзи тухли.
Moderator: Moridin
Потретвам препоръката.thunder wrote:и аз препоръчвам, чел съм я няколко пътиSamion wrote:чета "Всяко мъртво нещо" на Джон Конъли
Супер много ми харесва![]()
Препоръчвам
Чела съм му още три. В нито една от тях, обаче, не се натъкнах на темпото и наперената надъханост от първата. Просто личеше си, че тя беше писана за пробив. А иначе във втората има една глава, която принципно бие всичко, което е писал преди и след това.thunder wrote:Между другото, някой чел ли е другите книги на (Джон) Конъли? Чел съм само мъртвото нещо, а доколкото знам има и други пак със същия главен герой. А са излизали и на български (не че английският е проблем).
Освен двете книги с разкази има и пет романа, които са базирани на тях и продължават историята. По първия се работи и се предполага, че ще е готов в първата четвърт на 2009.Взех си и прочетох в две поредни нощи двете части на Вещера - много ми харесаха всички хубави неща който сте написали тук за тях са верниSmile Ще е супер ако някой може да каже колко части са общо и дали са дописани или тепърва ще се пишат. PLS
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests